Becuri Far

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @LmtdEdition:am avut BlueVision...Fata de cele stock eram multumit,pana mi-am luat Power2night.Sunt mult mai bune Philips Power2night(le gasesti la Augsburg Baneasa) la 55 de lei setul.Dar m-au tinut aproape 1 an si mi s-au ars(la fel ca si BlueVision).Eu acum voi merge pe mana celor de la Osram,si anume Cool Blue.Dupa parerea mea sunt la fel ca Power2night,blue vision si orice blue mai vrei .
    PS:uite aici am 2-3 poze cu Power2night (scuzati claritatea)...http://www.loganclub.ro/forum/becuri_far-t4202p7.html
    sigpic

    Comment


    • Crezi ca merita? Daca folosesti farurile mereu, la cati bani dai pe becuri albastre in 2 ani o sa te coste cat o instalatie xenon. Mai bine monteaza-ti direct una daca vrei lumina alba
      Dar nu prea stiu ce sa fac ...vreau sa fac ceva si legal
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

      Comment


      • Xenon pe farurile Dacia nu sunt nici legale nici eficiente. Adica nici pentru tine nu lumineaza corect, lumina fiind prea puternica imediat in fata masinii si prea slaba la distanta, si pe ceilalti ii chiaunesti la ochi.

        Comment


        • eu inca sustin ca e ceva diferenta intre orice bec si X-treame power...si am avut si blue vision ,am osram silverstar..dar cel mai bun bec h4 dupa parerea mea este philips x-treame power.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

          Comment


          • QUOTE][--------------------------------------------------------------------------------

            Xenon pe farurile Dacia nu sunt nici legale nici eficiente. Adica nici pentru tine nu lumineaza corect, lumina fiind prea puternica imediat in fata masinii si prea slaba la distanta, si pe ceilalti ii chiaunesti la ochi./QUOTE]

            Multii de pe forum am vazut ca au xenoane, si in oras am vazut o gramada de lgn-uri cu xenoane.Vad f bine chiar si pe faruri stock (asa mi se pare) , si nu te orbeste cand iti vine din fata . Cel putin asta e concluzia trasa de mine.
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

            Comment


            • Xenon fara lupa e o mare prostie.In primul rand lumina se imprastie peste tot,inclusiv copaci,si deranjeaza,degeaba ziceti voi ca nu;deranjeaza ceilalti participanti foarte mult.Eu NU SUNT DE ACORD cu folosirea xenon-ului fara lupa.Puneti-va lupa,ca e belea mare.
              sigpic

              Comment


              • se poate pot pune lupe pe farurile stock?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

                Comment


                • ba, eu tot vad O GRAMADA de masini de tot felul cu xenoane puse aiurea, care ma deranjeaza rau la ochi. Pentru xenon e nevoie de o alta constructie a farului pentru ca sursa luminoasa nu mai este un filament foarte mic si montat transversal (si pozitionat extrem de precis fata de focarul reflectorului), ci o descarcare in gaz de dimensiunea becului si pe aproape toata lungimea lui. Adica nu mai poti concentra si directiona fasciculul prin pozitia filamentului, ceea ce impune lupa. Plus o alta forma de reflector, gandit pentru sursa asta foarte mare si pozitionata in lungul axului.

                  Comment


                  • Eu nu am vazut lupa pe farurile stock.Dar oricum,daca chiar vrei sa faci o treaba si te tine buzunaru,fa o treaba completa,ca nu vei regreta.E altceva xenon cu lupa,vezi foarte bine,si nu deranjezi pe nimeni.
                    Eu insa raman la celebrele becuri cu halogen.
                    sigpic

                    Comment


                    • are dsing lupe pe farurile stock
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

                      Comment


                      • Becurile de la mega-drive sunt bune ?

                        Comment


                        • eu nu inteleg cum pui siguranta aia la bec ,m-am chinuit 10 minute si am chemat un mecanic cand am vazut ca nu reusesc la pus nu exagerez in 10 secunde. nu stiu care e schema acolo la siguranta am vazut filmbul lui cristireulea dar degea e o miscare ciudata acolo la fixarea sigurantei

                          Comment


                          • simplu cum desfaci asa montezi ,dar vezi sa nu ti ramana piese ,eu cand am desfacut prima data de curiozitate scos becul si pus anapoi 60 secunde si asta la baterie unde locul e mai stramt , distractia e mare la becul de semnal ,pozitie ca sant mai anjos si mai pe colt

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google