Un Mic Accident Dar Cu Ceva Tevatura

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Un Mic Accident Dar Cu Ceva Tevatura

    in prima zi de craciun am avut un mic accident foarte minor dar cu un om cam neintelegator.
    eram in parcarea unui spital asteptand sa vina o persoana ca sa plec si in acest timp am stat de vorba cu un prieten. la aparitia persoanei ma urc in masina, pornesc, ma asigur in spate (nu era nimic), bag in viteza, urez prietenului la multi ani si dintr-o data poc. ma uit in oglinda unul cu o skoda, mentionez ca locul meu de parcare era primul adica aproape de poarta spitalului si oameni mai au obiceiul de a opri pentru a lasa persoane care lucreaza sau au treaba la spital. acolo este un spatiu destul de mare si nu stiu ce dracu cauta el in fundul meu.
    daune la twingo-ul meu o crapatura pe stop de vreo 3-4 cm pe orizontala iar la skoda dunga la semiaripa dreapta fata infundata pe o lungime de maxim 2cm.
    el a inceput sa ma i-a tare si ma tot ameninta cu politia dar i-am zis ca politistii vin l-a treburi importante si i-am spus ca amadoi suntem vinovati si fiecare sa isi vada de treaba lui ca doar este craciunul dar el nu, ca numai eu sunt vinovat.
    apoi m-a luat cu fiola, ca unde am asigurarea(n-ar vrea sa stie), ca el se duce l-a politie (am fost si eu ca sa nu zica politistii ca am plecat de la locul accidentului). in prima faza nu am vrut sa ma dau vinovat pentru am fost amadoi prosti si masina lui este una cam terorizata si ma gandeam ca este ssi el om si o lasam balta. vazand ca nu ma inteleg cu omul si nu aveam chef sa ma cert cu el i-am propus sa o dam pe amiabila si sa ne vedem pe 27 dar el ca nu, ca vreau sa scap de el si ca el vrea ca accidentul sa fie inregistrat la politie. ajunsi la politie, explicam situatia si ii spun politistului ca vreau sa o dau pe amiabila ca nu vreau conflicte, la care politistul il mai potoleste pe om si ne trimite la asiguratori pe 27 asa cum ii propusem si eu.
    mica problema este ca masina am luat-o acum o luna si ceva pentru tata si ocazional eu.
    actele sunt pe numele fostului proprietar inclusiv asigurarea, contractul de vanzare-cumparare pe numele lui tata, in ziua accidentului masina condusa de mine.
    se poate sa apara vreo problema din cauza actelor? poate asiguratorul sa refuze reparatia din cauza actelor?
    actele nu au fost facute pana acum ca fostul proprietar ma tot amana cu fiscalul

  • #2
    nu stiu cum e cu noul proprietar , cand acesta inca nu e trecut in acte , dar la asigurare prezinti actele masinii , evident pe numele fostului proprietar , asigurarea valabila si pe tine ca sofer. poti sa omiti faptul ca tu (sau altcineva) a cumparat-o in acea zi ...
    o/____\o
    (i)
    .........

    Comment


    • #3
      Poate ar fi bine sa "omiti" faptul ca ai cumparat-o " acum o luna si ceva"..legea zice ca in 30 de zile trebuie sa o treci pe numele tau, daca bine tin eu minte... Iar fostul proprietar te cam amana cu fiscalul din cauza ca, probabil, are ceva datorii la impozite locale, si nu prea are chef sa le plateasca

      Comment


      • #4
        atata timp cat nu ai inregistrat masina la taxe si impozite pe numele tau, este valabil RCA-ul fostului proprietar chiar daca contractul de vanzare cumparare este deja facut.
        In plus, ai termen maxim de 30 zile ptr a o trece pe numele tau...
        sigpic

        Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

        Comment


        • #5
          masina este numai pe numele fostului proprietar, eu am doar actul de vanzare-cumparare. in fine o sa vad maine ce se intampla.
          vroiam sa stiu mai multe ca firma de asigurare este euroins (campioni la tepe si tot felul de magarii)

          termenul a expirat si risc o mica amenda de la primarie.
          Last edited by cristi_timidu; 26 December 2012, 17:26.

          Comment


          • #6
            Nu doar tu, ci si fostul proprietar, care este obligat ca in maxim 30 de zile sa-ti puna la dispozitie certificatul fiscal pentru a putea inmatricula masina.
            If it ain't broke, don't fix it!

            Comment


            • #7
              totul s-a rezolvat si dupa cum a zis agentul conteaza sa fie acelasi nume pe carte si pe asigurare. victima si-a ales regie proprie ca nu are timp sa stea cu ea prin service-uri dar de fapt vrea sa profite de situatie sa scoata un ban.
              bine ca am scapat de el

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google