Cum Aerisesc Instalatia De Climatizare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cum Aerisesc Instalatia De Climatizare

    Buna seara, am si eu o mica problema la instalatia de climatizare de curand a inceput sa nu mai bage caldura mai exact de cand i-am schimbat termostatul insa radiatorul din fata este cald si cel din masina la fel, chiar si teava de la termostat este calda dar in masina nu baga de loc caldura, ce este de facut? Cineva mi-a zis ca nu am instalatia aerisita, este posibil? Daca da va rog spuneti-mi cum se aeriseste...

  • #2
    cu motorul pornit deschizi putin dopul de aerisire de pe conductele de apa care se duc in habitaclu. cum te uiti la motor in dreapta lui intre vasul de expansiune vezi "tuspicul" . ar trebui sa iasa antigel cu bule de aer . nu-l desfaci de tot , il lasi sa picure pe acolo pana nu mai face bule de aer.
    o/____\o
    (i)
    .........

    Comment


    • #3
      Robinetul ala micut? Cam cat timp trebuie sa fac chestia asta cate minute? Din antigel o sa mai curga? Ma refer daca il am intre minim si maxim o sa ajunga la minim? Asta inteleg eu prin aerisire ies bulele si intra antigel.

      Comment


      • #4
        desfa borcanasul de antigel si porneste masina. Desfa acel aeriisitor si lasa-l pornit pana nu mai iese aer ci doar antigel. Il strangi la loc si pui inapoi capacul de la borcan. O sa mai pierzi ceva lichid de racire. Ai grija daca deschizi butoiasul cand motorul e pornit, pentru ca e sub presiune si poate sa sara lichid si daca motorul a fost si incalzit sa te oparesti.
        Termostatul ce model e si la ce temperaura deschide? Poate ai luat cv diferit

        Comment


        • #5
          Termostatul este de origine, nu mai tin minte firma am inteles ca deschide la 80 de grade, app am observat o mica fisura in varsul cu atingel sus langa capac, este posibil pe aici sa intre aer si de asta nu mai da caldura?

          Comment


          • #6
            termostatul parca trebuia sa deschida la 89 de grade nu la 80. Cu siguranta nu este ok sa ai o gaura in borcan. Sistemul lucreaza sub presiune , iar acea gaura cu siguranta lasa sa iasa presiunea. Nu stiu exact daca din cauza asta nu da caldura dar cu siguranta nu este ok.

            Comment


            • #7
              Multumesc mult, astazi o sa merg sa cumpar un nou vas de expasiune si am sa vad rezultatul dupa O seara buna.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google