Blocare Portiere La Pornirea Masinii

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    daca o iei asa, ajungi ca un prieten de-al meu care dupa ce-si inchide masina cu cheia [inchidere centralizata] mai si verifica ambele usi de pe partea soferului sa vada daca-s inchise. de parca nu vede butonasele alea de la usa coborand. o dam in obsesii.

    geamul nu se inchide in 10-15 secunde. ii trebuie maxim 4 secunde sa faca toata cursa. verifica.
    nu stiu ce spui tu de motorase fara senzor de cap de cursa. apai atunci cand ajunge in capat geamul, motorasul continua sa impinga? forteaza? cat ar rezista un astfel de mecanism inainte sa se arda motorasul sau altceva? senzorul ala banuiesc ca se poate confectiona [o placa cu un cip sau cateva piese, simplu in mare] si ai terminat problema.
    daca tot faci un lucru, e bine sa-l faci cum trebuie. parerea mea.

    Comment


    • #17
      uita-te la tine la geam, baga o sticla goala de cola si incearca sa-l inchizi, sa vezi ce se intampla...sa vezi cum se chinuie motorasul cat timp tii butonul apasat...
      mai simplu, cand inchizi un geam, apasa sa se inchida unul dintre geamurile inchise, o sa auzi geamul scrasnind. deci, nu exista protectie pt motoras...cel mai fericit caz e un limitator de curent...caz in care trebuie s-o gandesti tu si s-o si implementezi; a, da, cu un 555 se poate face acel circuit temporizator de cate secunde vrei tu. nu ala e problema, problema e in cazul spus de tine, apesi pe buton si-ti iei viteza de langa masina. cumva trebuie sa fii anuntat ca nu s-a inchis calumea geamul in caz de diverse defectiuni, sa poti reveni la masina.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • #18
        @DieselLGN:
        1) Se trage fir cu semnal de viteza din pinul 22 conector negru al tabloului la pinul EHI-A6 al UCH si se activeaza functia cu ajutorul interfetei de diagnosticare si a DDT-ului.
        3) Trebuie puse bolturi la usi si trase firele respective, dupa care se pun leduri in bord daca nu exista.
        4) Se cumpara cuple cu senzor, se trag firele si se activeaza cu DDT-ul.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

        Comment


        • #19
          salut!am si eu problema..usa pe spate stanga nu mi se mai deschidea pe dinafara am rupt eu un plastic cand am incercat sa schimb motorasul!!si mi-a pus cineva siguranta pentru copii din greseala si acum nu se mai deschide nici pe dinauntru..am reusit sa scot panoul usii dar nu stiu ce sa fac mai departe..ma poate ajuta cineva?plz

          Comment


          • #20
            Depinde ce plastic ai rupt, poti sa incerci sa actionezi cu mana tija care leaga manerul exterior de yala.
            GL-22-TOF

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google