Turatie La Pornire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Dacă tot ai raspuns cuiva care a pus o intrebare acu' aproape un an in urmă, care e legătura logică, că pe mine m-a luat durerea de cap încercând să aflu(bine ca n-am E5), între pornirea unui 16v E5 si prezenţa în rezervor a minim 20l de benzina?
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • #62
      Nu am vazut ca e de un an. Am expus ce mi s-a intamplat mie. Aveam chiar o linie cand mi se intampla lucrul asta. De cand nu o mai las sa ajunga la o linie nu mai am prbl asta. Simplu. Nu ar trebui sa dea dureri de cap...;). Daca ai avea E5 ai sti simptomele unui E5, durerile de cap ar disparea.
      Inca ceva: Eu cand am 3 linii sunt cca 10 -12 l. Eram pe rosu, din nefericire, si am pus de 50 lei, echivalentul a 9l. Rezervorul a urcat 2 linii. Din nefericire am mai ajuns pe rosu odata si am pus de 100 lei, aratand jumatate de rezervor, ceea ce nu-i adevarat deloc. 100 lei sunt cca 16-17l. "Electronica" nu arata bine de asta cand am o linie e ca si cum as fi pe rosu. Indica aiurea. Nicidecum o linie reprezinta 5 litri. De cand o am si am testat-o cu diferite cantitati clar o linie nu reprezinta 5 l.
      PS: La cat de populat e forumul, nu e nicio prbl daca raspund cuiva de acum un an.
      Last edited by Archangel80; 22 April 2013, 20:33.

      Comment


      • #63
        5L (cat are in moemntul in care e pompa pornita) +18 L (cat ai bagat) =23 L

        23-5=18L aratati in liniute
        18= 5+5+5+3 adica 4 liniute (daca ai bagat mai mult de 18 L adica aveai 20L sau era putin in panta electronica vedea ca au 20 L unde sunt exact 5 linii, adica jumatate de rezervor) Din pacate acel jumatate de rezervor ar fi pana la iesire din benzinarie dar asta e alta treaba

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google