Trebuie Asteptat Sa Se Stinga Toate Becurile Din Bord?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    eu am patit`o acu 2 ierni, ma dadeam cu frana de mana si in loc de treapta 1 am dat 3 din neatentie si am oprit motorul, l-am repornit fara sa mai astept sa se stinga becurile, si se abureau geamurile maxim..nu mai mergea caldura. am oprit, am asteptat sa se stinga becurile si si-a revenit..o fi coicindenta sau nu , cel mai bine astept 2 secunde in plus ..
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

    Comment


    • #17
      Pana se sting becurile UCH-ul isi face niste verificari (nu? ca si desktopu), daca uzina zice sa-i dai instant cheie o fi ok, eu pun contactu si astept vreo doua-trei sec, 1 sec amorseaza pompa, mai 1-2 sec pana o scot din viteza si verific frana de mana, deci am ce face dimineata pana incep sa se stinga becurile ))
      Rar cand i-am dat cheie instant, s-a intamplat doar cand mi-a murit motoru in intersectie, la semafor, situatii d-astea unde ai masini in spate si nu te simti prea ok sa tii masinile in curu tau sa ti se sting becurile.

      Comment


      • #18
        Foarte corect Octavian.
        În general e bine să se aştepte trecerea fazei de diagnosticare la pornire, în situaţii de grabă nu se întâmplă nimic dacă se porneşte imediat.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

        Comment


        • #19
          Nu stiu de unde e mitul asta cu stinsul martorilor. Eu nu astept niciodata sa se stinga. Asa aparuse si la Dacia 1310 pe injectie. Sa astepti domnule sa se stinga martorul ala din bord de la injectie si apoi sa pornesti motorul, altfel se strica acel calculator. Am luat cartea la puricat, iar acolo scria ca daca acel martor nu se stinge, inseamna probleme la injectie. Nu am gasit sa scrie ca trebuie asteptat ceva. Nici la Fabia nu scrie ca ar trebui sa astept ceva.
          Dar la cele cu Start/Stop cum e? Dupa ce apesi pe buton, masina asteapta sa se stinga martorii, apoi porneste? Sau cele cu sistem keyless.
          Deci parerea mea este ca nu trebuie asteptat dupa nici un martor

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google