Pareri De La Loganisti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pareri De La Loganisti

    Buna ziua!

    In curand voi fi detinatorul unui Logan MCV. Mai in detaliu, firma la care lucrez isi reinoieste flota de masini. Asta inseamna ca masinile actuale le va vinde. Printre care si un Logan MCV, 1.5 dci, 50 kw, full, din 2007, cu 150000 km. Masina, ca orice masina de firma, se prezinta intr-o stare mai precara (zgarieturi, vopsea sarita etc). A fost condusa de mai toti angajatii firmei, si nu a fost tratata cu mila (e.g. blana pe macadam etc.). Ceea ce mie imi place, este ca totusi, masina se comporta ok, motorul suna bine. Reviziile au fost facute numai la reprezentanta, numai cu piese originale Dacia. La cea mai mica troncaneala, bataie masina era trimisa in service si problema era remediata. Singura problema mai serioasa care o are masina, este faptul ca porneste greu (5-10 secunde), indiferent daca e cald sau frig afara, indiferent daca motorul este cald sau rece. Au fost cu ea n'spe service-uri, nimeni nu a stiu ce sa-i faca. Pretul cu care o achizitionez va fi de 1000 eur. Intrebarea mea este: merita?

    Astept parerile voastre!

    Va multumesc anticipat!

  • #2
    Eu zic ca da se merita..cu inca +- 1000€ o aranjezi putin la exterior si iti vei face o masina de nota 10.(asta e parerea mea )
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

    Comment


    • #3
      Era mai bine dacă ai fi mers numai tu cu ea!
      Poate totuşi să merite sau poate totuşi să fie loterie (la dCi-urile cu peste 150.000 de kilometri, fără să generealizăm, cam pot apare probleme şi remedierea lor nu este tocmai cea mai ieftină)!

      Comment


      • #4
        La 1000 de euro, nu pot sa consider intrebarea ta decat retorica, normal ca merita!

        Comment


        • #5
          Preţul este într-adevăr imbatabil!

          Comment


          • #6
            Masina a fost cumparata de noua in 2007. Eu m-am angajat aici in 2012, deci nu aveam cum sa o conduc numai eu. La fel ma gandeam si eu, pretul de 1000 euro este ok. Va multumesc pentru pareri !

            Comment


            • #7
              Tot din 2007 a fost si MCV-ul meu de munca, condusa de mai multi angajati iar kilometrajul a fost 354.000 când a vandut-o , pretul fiind de 2300 Euro . Înafara de consumabile nu au bagat in nimic altceva bani . Acum daca tu o cunosti , tot tu stii cel mai bine daca merita sau nu .

              Comment


              • #8
                Masina merita dar trebuie sa iti mai pregatesti inca 1500 de eur de rezerva.

                500 de eur pentru turbina care va pica in curand.

                1000 de eur pentru repararea injectoarelor care par a fi pe duca dupa simptomele de pornire grea pe care le are masina.

                Pretul adevarat al masinii astfel incat sa o poti utiliza fara frica este>

                1000 eur + 1000 eur + 500 eur = 2500 de eur

                Acesta e pretul pe care trebuie sa il ai in minte astfel incat sa folosesti masina fara sa iti blestemi zilele pentru cheltuielile neprevazute.
                Logan GPL 1.4

                Comment


                • #9
                  turbina 50% sanse sa se duca.daca nu consuma ulei si nu scoate fum albastru inseamana ca nu e moarta,mai merge ceva timp.faptul ca porneste greu e posibil sa fie inceputul de sfarsit al injectoarelor.poti sa le repari mai ieftin de 1000 euro dar depinde cu ce le repari si unde.daca o cumperi verifica daca o schimbat distributia si unde,test injectoare,verificare turbina si un test de compresie.asta ca sa stii de unde sa incepi.in principiu daca cineva imi facea o asa oferta o acceptam pe loc.pai unii vand epave de lighean la 1000 euro.
                  Last edited by margelatu; 29 March 2014, 17:54.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

                  Comment


                  • #10
                    Merita la banii astia, insa eu iti sugerez sa nu ai asteptari prea mari de la ea, pt. ca ai sa ramai cu un gust amar. Adica sa nu devina masina ta "de suflet". Iti dai seama cati au forjat-o, fiecare in stilul propriu, masina aia are o multime de mici bube pe care o sa le descoperi in timp. Partea buna e ca o masina de firma forjata uneori merge mai bine decat una menajata, posibil sa te mai duca mult timp injectoarele.

                    StolniceanuLucian de ce zici 1000E pt. reparat injectoarele? pe mine m-au costat 10milioane.
                    Last edited by lord_wader; 30 March 2014, 11:56.

                    Comment


                    • #11
                      Pentru inceput as vrea sa va multumesc pentru parerile voastre. Sunteti o comunitate de nota 10. Am mai avut o tentativa de a-mi cumpara un logan anul trecut, si am petrecut multe ore pe acest forum pentru a incerca sa inteleg ce inseamna exploatarea/intretinerea unui logan, si am gasit multe sfaturi/pareri despre mai toate problemele care pot aparea, dar situatia financiara din acea perioada m-a determinat sa renunt. In al doilea rand, nu am mari planuri de la ea. Motivul principal pentru care o iau e ca vara asta am de gand sa-mi renovez casa, si mi-ar prinde bine o masina de "carat". Nu intentionez sa o tin prea mult. Macar pana in toamna daca ma duce, eu sunt multumit. Dar daca trece cu brio de vara asta, sunt sanse sa o pastrez. In legatura cu problemele la pornire, stiu de la colegii mei urmatoarele: prima data cand s-a manifestat in felul acesta a fost in urma cu 6 luni. De atunci, s-au schimbat urmatoarele: pompa injectie, pompa motorina, <nu-stiu-ce> valvule, <nu-stiu-ce> furtune, curatat injectoare, schimbat <nu-stiu-ce> bujii. Imi cer scuze pentru <nu-stiu-ce>, dar nu cunosc asa de bine termenii.

                      Comment


                      • #12
                        Dacă piesele de care ai amintit au fost schimbate în reprezentanţă şi au fost noi, atunci ai încă un motiv în plus să cumperi maşina!

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google