Tutorial masurat consumatorii permanenti cand masina este parcata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tutorial masurat consumatorii permanenti cand masina este parcata

    Toata lumea stie ca atunci cand uiti farurile aprinse, dupa cateva ore bateria este goala si trebuie sa apelezi la cabluri de curent sau de tractare ca sa o pornesti.
    Multi dintre voi nu stiati ca atunci cand masina este parcata si incuiata, eventual armata alarma, exista un consum care uneori este destul de maricel.
    M-am hotarat sa fac aceste masuratori in momentul in care am scos interfata OBD care era fierbinte iar colegul de lucru a ramas de 4 ori fara curent in baterie si cand a ajuns la electrician, a constatat ca avea consumatori foarte mari care ii terminau bateria in aproximativ 24 ore.
    Si in al treilea rand, pufosul din Constanta a primit si el o interfata OBD si m-a intrebat daca poate sa-l lase tot timpul conectat. Evident, i-am zis ca nu este deloc recomandat.
    O sa ma intrebati de interfata, de unde am luat-o. Pai este plin internetul, cauti dupa ELM327. Softul se gaseste pe Market-ul de Android, numele lui fiind Torque.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

  • #2
    interesant tutorial.felecitari.
    eu cu consum de 0.017a ma gandeam sa duc uch la reparat.
    M-am linisitit.
    multumim!

    Comment


    • #3
      Da, foarte interesant, si eu nu stiam de ce mi se descarca bateria daca nu o foloseam pe o perioada de o luna-o luna si ceva... deci ca un sfat daca nu folosesti masina pe o perioada mai lunga ... jos cu bornele, o sa trec si eu la masuratori sa vad ce obtin. Mersi mult.

      Comment


      • #4
        Foarte bun tutorialul, Multumim Cristi!

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google