De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu va recomand serviceul Iatsa Campina! Dupa o reparatie a sarit vopseaua de pe capota, apoi am descoperit elemente nevopsite(tabla de sub cheder, a fost lasata polizata, nevopsita netratata), apoi a sarit vopsea dupa bara.
    Plus ca vopseaua pare de o calitate mult mai proasta, toata masina a fost gainetata, de pe elementele nevopsite la ei s-au curatat ok insa elementele vopsite la ei au ramas impregnate, patate vazandu-se urat. Personalul, cel putin domnii ingineri sunt jos palaria, tot respectul insa reparatia nu imi place.
    Last edited by cristianpaul; 30 June 2014, 11:48.

    Comment


    • Va recomand cu toata caldura sa EVITATI Seda Service Caracal sau in cel mai rau caz sa stati lnaga ei in timp ce suruburasc pe la masina dvs. Cam asta e intamplare : un prieten de al tatei vazandu-ma intr-o zi ca lucram pe la masina ma roaga sa ma uit si la al lui ca ii face figuri iluminatul in climatizare. Dupa catva timp (azi) gasim amandoi timp sa desfacem sa vedem ce e acolo . Simpotmele erau : iluminatul mergea cand voia el si cand aprindea pozitiile becul de la AC (ala mic si portocaliu) se stingea. Fusese cu o zi inainte la electricianul de la Seda care i-a spus ca trebuie schimbata placa electronica care seg aseste cu tot cu ansamblul de comanda si costa 500lei+tva. Desfacem climatizare piesa cu piesa , becul era ok , insa pe voltmetru erau decat 10,1V si 11 cu motorul pornit. Am pus multimetrul pe buzzer , pe + pozitii bipaia insa pe masa nu , semn ca era o rezistenta pusa gresit undeva. Inainte de a ajunge la placa electronica am observat ca aceasta avea 2/3 clipsuri rupte . Paca , dupa cum se vede in imagini are o sarma lipita de-ampulea , probabil Gigelul care a incercat sa o carpeasca a crezut ca traseul este intrerupt pe undeva. Omul o avusese inainte cu 2 ani la vopsit total 2 saptamani si afirmand ca nu a umblat in viata lui acolo si ca simptomele au aparut dupa ce a scos masina din service rezultand o singura concluzie - comanda a fost schimbata cu una carpita , de aici si raspunsul sigur al electricianului (electrician de la Seda) . Dupa ce am schimbat o rezistenta , ledul de la Ac , si refacut un traseu totul functioneaza in parametrii normali. Scarboasa natie!
      Mentionez ca pozele atasate sunt facute inainte de a repara placa!
      Attached Files
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

      Comment


      • Ma bucur ca am citit aici de "bine" despre Coasta de Est..Vroiam sa merg la ei pentru schimb de discuri si placute fata plus schimbare lichid frana..In sectorul 6 recomandati vreun service bun pentru acest schimb?
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

        Comment


        • Dacoserv pe Preciziei.

          Comment


          • Originally posted by motranu View Post
            service meridian din berceni , bucuresti nu te lasa sa vezi ce iti fac la masina, te pun intr-o sala de asteptare , si au niste preturi foarte mari
            eu zic ca sunt de evitat...
            In cazul pretului ,ai dreptate,in privinta cealalta nu este adevarat!Frecvent ma duc in acest service!Se lucreaza foarte bine cu conditia sa fi ferm si sa nu accepti conditiile mecanicului.Exemplu!Am fost sambata pentru schimb de ulei si filtre.Mecanicul a verificat masina de la baterie pana la roti.(cica sa completez lichidul de racire,schimbare oglinzi,schimbare bec nr inmatriculare.)Raspunsul meu a fost foarte ferm.(doar schimb de ulei si filtre)Sa nu mai spun,problemele cu pinionul Sinterom si semeriguri tot cu meridian am lucrat.
            Last edited by q_acdc; 5 October 2014, 18:47.
            AC/DC- RIDE ON

            Comment


            • Originally posted by sunshine View Post
              Dacoserv pe Preciziei.
              Mai detaliat daca se poate .

              Comment


              • Făra intenția de a le face reclamă, au fost amabili și nu am avut probleme cu mașina după ce au lucrat. Am făcut la ei o revizie cu schimb ulei și filtre (ulei, aer, motorină), distribuția, un proiector înlocuit și unul reajustat în poziția inițială (reușisem să îl înfund în timp ce parcam de o bordură scoasă pe care n-am observat-o), reparat butuc și îndreptat tabla (mașina îmi fusese spartă) și ITP-ul. Scorul a fost de ~1500 de lei dar mașina a intrat in service doar pentru revizia normală și ITP. Detaliile s-au aranjat cu mecanicii iar atenția lor nu a depășit 50 de lei.

                Comment


                • Deci sa inteleg ca e bun nu ca trebuie sa ne ferim de ei asa cum spune titlul topic-ului ?

                  Comment


                  • Am crezut că se subînțelege că răspund acestui post:

                    Comment


                    • Am inteles, greseala mea.

                      Comment


                      • CE stiti despre Meridian VEst Militari? Trebuie sa duc masina la ei pentru ca sa imi schimbe ceva la instalatia de aer conditionat. COndensor spart asa mi s-a spus si mi s-a cerut sa las masina in service 7-8 ore.
                        Avand in vedere faptul ca nu am timp si cred ca o sa o las acolo vreo 24 de ore ce imi recomandati, sa raman sau sa trimit pe cineva sa stea langa masina sau sa am incredere? Nu de alta dar dupa ce am citit ca unii iti schimba piese de pe masina cu altele uzate etc am devenit un pic paranoic. Si apoi nu am timp iar sa ma duc sa stau sa schimb altele etc. Multumesc mult !

                        Comment


                        • Eu am vrut sa fac anul trecut revizia la ei si nu m-au lasat sa asist motiv pentru care am mers la Dacoserv Militari .

                          Comment


                          • Originally posted by ndcg View Post
                            ce imi recomandati, sa raman sau sa trimit pe cineva sa stea langa masina
                            Daca ai vreun parinte / bunic / apropiat (eventual pensionar) cu ceva timp de pierdut, e recomanadat sa fie cineva permanent langa masina...ca vorba aia, vorbim de reprezentante, unde jmekerii "se descurca" la combinatii, chiar si daca le sufli-n ceafa, darmite daca le lasi masina noua pe mana cu orele, "fara supraveghere".

                            Comment


                            • Originally posted by ndcg View Post
                              CE stiti despre Meridian VEst Militari? Trebuie sa duc masina la ei pentru ca sa imi schimbe ceva la instalatia de aer conditionat. COndensor spart asa mi s-a spus si mi s-a cerut sa las masina in service 7-8 ore.
                              Avand in vedere faptul ca nu am timp si cred ca o sa o las acolo vreo 24 de ore ce imi recomandati, sa raman sau sa trimit pe cineva sa stea langa masina sau sa am incredere? Nu de alta dar dupa ce am citit ca unii iti schimba piese de pe masina cu altele uzate etc am devenit un pic paranoic. Si apoi nu am timp iar sa ma duc sa stau sa schimb altele etc. Multumesc mult !
                              Stai linistit ca nu iti schimba nimeni piesele mai ales ca este in garantie. Am lasat masina la reprezentanta de 3x la ei (Meridian Sud) si nu a disparut absolut nimic, doar mici zgarieturi pe plastic pe interior pe langa usa am observat ultima data. Mergi linistit cu masina ca nu se intampla nimic.

                              Comment


                              • Mergi linistit si am rugamintea la colegii care vorbesc mult si fara rost sa se mai abtina.

                                Si eu am lasat masini in reprezentante si nimeni nu iti schimba piese de pe masina fara stirea ta.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google