Montare Mp3 Player Pioneer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Montare Mp3 Player Pioneer

    Salut! In primul rand imi cer scuze daca am postat intr-o sectiune necorespunzatoare. Detin un Logan din 2005. Playerul actual este un radio+casetofon. Doresc sa il schimb cu mp3 playerul Pioneer MVH-160UI. am citit instruciunile, insa la montarea acestuia nu inteleg absolut nimic.
    Stiu sa desfac vechiul casetofon, insa am primit urmatoarele cabluri pentru noul player si nu inteleg exact cum se monteaza.



    As dori daca se poate, daca esta cineva binevoitor, sa imi explice exact cum se unesc aceste cabluri. Prefer sfatul unui cunoscator, deoarece nu vreau sa fac o prostie. Multumesc mult !!!!

  • #2
    Salut! Dupa cum probabil ai vazut deja, mufa de la antena nu se potriveste pe playerul tau. asa ca ai adaptorul acela mic si metalic. Bagi mufa in adaptor, si adaptorul in player. La fel si adaptorul cu fire: mufa mare patrata(ISO) o conectezi la mufa existenta pe masina, si mufa cea mica si dreptunghiulara o bagi in player(au ghidaje, nu intra decat intr-un singur fel). Inainte de toate, sa nu uiti sa pui rama(sina) aceea metalica pe care ai primit-o in pachet. O bagi pe pozitia playerului si indoi cateva din aripioarele alea cat sa stea acolo in bord fara sa iasa, apoi conectezi mufele cum ti-am scris mai sus, bagi playerul pe pozitie, si distractie placuta! Ai grija de tablitele alea in forma de L. Cu ele vei scoate playerul de pe pozitie. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu placere .
    Toate lucrurile bune dureaza putin!
    http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440

    Comment


    • #3
      Am reusit sa-i dau de cap cu montarea, scoaterea cadrului metalic etc. Eu am dorit sa stiu initial cum unesc cele 2 cabluri galben cu rosu. In instruciuni spune ca trebuie sa le unesc galben cu rosu si din nou, celalalt galben cu rosu. Am inteles ca unul din ele este 12v continuu si celalalt 12v la contact. Cum trebuie sa le unesc pentru ca aparatul sa functioneze in felul urmator: Cand dau prima treapta la cheie, deja sa porneasca playerul. Apoi cand inchid motorul, playerul sa se inchida automat, insa, sa am posibilitatea sa il pornesc chiar daca am motorul oprit de tot.

      Si inca o intrebare. Daca se foloseste 12v continuu, nu exista posibilitatea sa ma trezesc ca nu mai am baterie la masina?

      Multumesc mult de ajutor.

      Comment


      • #4
        Din cate stiu, daca le legi asa cum zice la manual se comporta asa cum vrei tu. Si daca ai bateria ok, esti sigur pe ea, nu prea exista riscul sa ramai fara baterie atata timp cat nu folosesti playerul abuziv fara motorul pornit. E acelasi lucru ca si cum l-ai folosi doar cu plus pe contact si contactul pus pe pozitia 1(accesorii). Nu consuma cat timp playerul nu functioneaza .
        Toate lucrurile bune dureaza putin!
        http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440

        Comment


        • #5
          Ba consuma si cat timp nu functioneaza. Cativa mA conteaza.
          Ca sa spunem cum il legi coret - adica firele rosu si galben pune o poza cu instructiunile din manual.
          GL-22-TOF

          Comment


          • #6
            Cf. manualului livrat odata cu playerul, firul galben (yellow, 4) se conecteaza la plus permanent (la firul rosu din mufa ISO LOgan), iar firul rosu (red, 6) se conecteaza la firul de plus dupa contact (la firul galben din mufa ISO Logan).
            Attached Files
            Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

            Comment


            • #7
              Eu am diesel cu baterie noua, deci iti dai seama ca nu ma prea intereseaza cat consuma playerul 5 minute cat stau in parcare cu motorul oprit.. oricum daca bateria nu ii face figuri nu are de ce sa-si faca probleme.
              Fratello, a inteles si el ca trebuie legate asa, insa nu stia sigur daca ii functioneaza dupa cum doreste.
              Toate lucrurile bune dureaza putin!
              http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440

              Comment


              • #8
                Daca a inteles, de ce nu a si verificat functionarea ? Eventual ne spunea ce-si-cum ...daca este multumit sau doreste altceva ...
                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

                Comment


                • #9
                  Tu i-ai spus ce i-a spus si manualul lui. Dar din cate am inteles din spusele lui inca nu le-a conectat pentru ca nu stie daca se va comporta asa cum vrea el..
                  Toate lucrurile bune dureaza putin!
                  http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440

                  Comment


                  • #10
                    Va multumesc pentru raspunsuri, eu momentan sunt la munca si nu am cum sa umblu la casetofon. Cand termin ma pun pe treaba. Din cate am inteles, acest cablu (poza din primul post) ar inlocui actualul ISO al Loganului. Voi conecta galben cu rosu si celalalt galben cu celalalt rosu.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google