Soareci in masina!!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mie mi-au ros fisele de la bujii si un cablu de la semnalizarea de pe aripa dreapta plus rahatei pe langa baterie.Au incercat din mai multe cabluri sa vada care are gust mai bun. A costat ceva sa le schimb
    "light up the darkness" Bob Marley

    Comment


    • M-am documentat si am gasit aparate cu ultrasunete impotriva soarecilor la preturi incepand cu 60 Lei cu actiune de 50mp

      Comment


      • Pana la urma ce ai facut? Eu am cumparat ce am gasit, adica naftalina parfumata! Imi spui si mie te rog ce model de aparatel cu ultrasunete ai ales si cel mai important, ai scapt de el/ei?

        Comment


        • inchiriaza o pisica de la cineva si gata cu cosmarul

          Comment


          • inchizi o pisica sau un sorecar in masina si in cateva ore nici nu mai sti ca ai avut soareci dar poate gasesti pureci lasand gluma o solutie ar fi sa pui pe o bucata de placaj sau pe un carton un clei special in jurul unei bucati de carne sau ceva care sa-i ademeneasca cleiul se gaseste la magazine chimicale
            MY CLA

            Comment


            • marca respectata de soareci

              Comment


              • Eu am pus o bucata de otrava,fiind sub forma unui "sapun"mai rosiatic.Nu eu am luat otrava dar banuiesc ca e de pe la cei ce se ocupa cu exterminarea.nu am gasit nici un individ mort, doar cacatei...Tin sa le multumesc pe aceasta cale ca nu mi-au ros nimic!
                Last edited by micutzu666; 27 March 2012, 17:01.
                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                Comment


                • eu am gasit o pisica pe alternator... daca isi prindea coada pe acolo
                  PS: pentru soareci este un fel de otrava ca un lipici, la tub si cand dai cu din ala, ei se lipesc de ea, dai cu ea prin locuri mai strategice si astepti putin

                  Comment


                  • pisica pe alternator in loc de alarma

                    Comment


                    • Recomand asa ceva: http://www.soricel.ro/articol/Anti-r...20mp)-223.html

                      Am de aproape 2 luni si nu am mai gasit surprize sub capota

                      Comment


                      • Reinvii acest subiect. Zilele acestea de craciun am fost la tara cu familia, si am dat sa curat putin filtrul de polen..scos, pornit ventilatorul pe tr 4 , si surpriza cand a inceput sa scoata de pe galerie.....cacatel de soarece. Frate cand am vazut ce iese..doamne, ma treceau toate gandurile naspa. Am lasat masina cu portierele deschise, noapte cu geamurile coborite pe sfert.
                        Am refacut iar procedeul de "curatire' si de data asta nu a mai iesit nimic. In aceasta seara am observat 'gusgani' (sobolani0 la vreo 20-30cm lungime pe sub masini, de langa bloc. (langa e teren agricol). Chiar azi am auzit un coleg loganist ca i-au ros soarecii senzorul de la ABS, si el sta in oras, intre blocuri.
                        Eu deocamdata nu am observat daune..inca.., dar maine voi trece la acoperirea gurei de aspiratie de sub capota , acoperind-o cu o plasa, ceva, pt a impiedica intrarea vizitatorilor nepoftiti. Am sa achizitionez si ceva 'mancare" sa o las pe langa bidonul cu lichid. Ma gandesc daca nu ma va deranja cu mirosul acele plicuri.

                        Voi ce a-ti recomanda???
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

                        Comment


                        • pune pe langa masina... la un var i-au ros cabluri la motor soareci)) Cele care duc la bujii la 16 v
                          MY CLA

                          Comment


                          • Au intrat sobolani in aeroterma prin tubulatura de scurgere a apei pluviale (orificii stanga-dreapta in compartimentul rezervorului lichid spalator). Au carat in rotor/ventilator tot felul de resturi. Cand porneam aeroteram vibra de se zguduia masina. Am fost in service, 285 lei, dat jos bordul, scos resturi din rotor, spalat rotor aeroterma, schimbat filtru de polen. Cand pornesc aeroterma miroase inca urat, a sobolan. Ce e de facut ? As putea scoate filtrul de polen si apoi turna niste detergent lichid prin fanta/orificiul de absorbtie aer din compartimentul rezervorului de apa/motorasului stergatoarelor ? Asta in ideea ca torn rezonabil si se va scurge in masina prin locasul filtrului de polen.
                            Multumesc !
                            De cand am Logan,
                            Nu mai sunt golan !

                            Comment


                            • In speranta ca te ajuta, incearca si o curatare a tubulaturii sistemului de ventilare al masinii. Exista un spray dedicat pt aceasta operatie, impreuna cu un filtru nou de polen. Mai jos ai link cu tutorialul acestei operatii.

                              Spor.




                              App colegi forum : Se poate face ceva sa se izoleze (astfel incat sa se scurga totusi apa) acele orificii astfel incat sa nu mai existe riscul intrarii soarecilor in interior?
                              sigpic

                              Comment


                              • Multumesc !
                                Mare atentie la montarea pe tubulatura de scurgere a apei stanga-dreapta de site sau chiar structuri mai "rare", gen o cruce din doua lame de cca 1 cm latime ! De pe parbriz se scurg frunze sau, iarna ,bucati de gheata, acestea nu mai trec de compartimentul rezervorului de lichid/motor stergatoare, obtureaza canalele de scurgere, se acumuleaza apa in acest compartiment, care poate afecta motorul stergatoarleor sau, iarna, ingheata si provoaca alte probleme.
                                Un cunoscut a patit-o ! Se poate monta/lipi o sita la fanta prin care se aspira aerul.
                                De cand am Logan,
                                Nu mai sunt golan !

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google