Perle De La BAC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Perle De La BAC

    Avand in vedere ca anul acesta Ministrul Invatamantului a dat dispozitie sa nu mai ajunga in presa perlele de la BAC, tot s-au "scurs" cateva. Aveti rabdare si cititi-le pe toate. Credeti-ma ca merita


    * Ştefan cel Mare a bătut cel mai mulţi turci, era spaima Imperiului Austro-Otoman. A avut vreo 50 de războaie cu ei şi a fost 50-0. Numai când îl vedeau ăia şi deja începea să le sune apa în cap.

    * Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni. Ei se bătea cu americanii, care lea dat la temelie, că avea mai multe bombe atomice.

    * Statul român s-a născut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine şi ca tine, care au murit ca să avem noi unde să mergem azi la mall şi să spunem că România e o ţară de… mă scuzaţi puncte puncte

    * Sau bătut ani mulţi în al doilea război mondial şi sa-u mai şi săturat. Şi au zis să facă pace şi au puso diun tratat. Adio război

    * Uniunea Sovietică era un fel de Rusia de acum, mai măricică. Ea avea Armata Roşie, care era câtă frunză câtă iarbă, vorba poetului, iar noi otrăveam fântânile, ca să moară ei de sete înainte să ne arunce bombe în cap.

    * Dacă nu era Mihai Viteazu să facă el România cu mânuţele lui cum l-a tăiat capu, şi bine la tăiat, nu aveau ăştia ce să fure azi

    * România a trecut prin “criza orientală” la mijlocul secolului XIX pentru că a fost invadată de mici, bere şi manele din Turcia, care a vrut să termine cu România. Numai că românii nu sa împotrivit şi au câştigat războiu.

    * Nicolae Ceauşescu a construit cu doar câţiva oameni statul român modern în sec. 19. A făcut fabrici, moluri, ştranduri. Aveam cele mai frumoase mine din Europa, unde minerii săpau frumos în pământ. Şi a mai rămas mii de tone de aur.

    Modele în viață:

    „O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher, cu maşină tunată, gagică cool, ţi se apleacă lumea la picioare. Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali, să fi toată ziua pe la televizor, să arunci cu bani la săraci. Asta văd eu model, ca băiat de băiat ce sunt. Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali, după trei ani scapă. Rămâne în istorie“. Unul dintre candidaţi a încercat să facă o comparaţie între Gigi Becali şi Patapievici. „Un model te reprezintă. Gigi Becali vorbeşte pe înţelesul meu, pricep. Patapievici are farze încâlcite, musai am nevoie de dicţionar ca să pricep ce vrea să spună“.

    * “Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul”

    * “Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel. Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei”

    *“Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric”

    * “Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place”

    * “Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis”

    * “Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa”

    * “Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu ”

    Părerea mea e că Ilie Moromete lua la mişto pe toţi pentru că se credea superior din naştere. N-a avut nevoie de multă şcoală şi de aceea e idolul meu"

    "Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am înţeles nimic. O să mai scriu o bucată de comentariu din Moromeţii în loc"

    "Mircea cel Mare, care prima dată a fost bătrân, stă la un discurs cu Baiazid. Acesta îl primeşte politicos, dar cu obraznicie, şi-l face în tot felul, ca pe o albie de porci".

    "Baiazid i-a zis cel bătrân lui Mircea să facă mişto de el".

    "Cătălina nu avea probleme financiare pentru că tatăl ei era împărat"

    "La cerinta de a formula un enunt cu substantivul umar: Ma doare-n umar de tine.

    "Rolul ghilimelelor e sa stii tu, ca esti cititor, ca n-a zis asta autorul, ci ca a auzit pe undeva si si-a scris repede in carnetel."

    "Va rog eu sa-mi DATZI cinci, am problem acasa nici nu VRETZI sa SHTITZI. FACETZIMI un bine sint amarat."

    Modele în viaţă. Text argumentativ de 150-300 de cuvinte despre importanţa alegerii unui model de viaţă.

    "O duci bine în viaţă dacă eşti şmecher, cu maşină tunată, gagică cool, ţi se apleacă lumea la picioare. Sau poţi fi afacerist ca Gigi Becali, să fi toată ziua pe la televizor, să arunci cu bani la săraci. Asta văd eu model, ca băiat de băiat ce sunt. Nu mi-am schimbat părerea nici după ce l-au arestat pe Becali, după trei ani scapă. Rămâne în istorie“.

    "Un model te reprezintă. Gigi Becali vorbeşte pe înţelesul meu, pricep. Patapievici are fraze încâlcite, musai am nevoie de dicţionar ca să pricep ce vrea să spună“

    "Multă lume a critică pe Zăvoranca, Daniela Crudu, dar ele sunt cap de afiş în show biz, prin toate revistele, le urmăresc fotografii în cluburi, pe stradă, apar seara la elevizor. Pentru mine ele au reuşit în viaţă. Numele lor apare pe internet de mii de ori. Altfel, nu te ştie nimeni, în afară de cartierul tău. E bine să ai un model de urmat, te inspiră în ce faci“.

    "Este foarte important să îţi alegi un model în viaţă. Eu încă de mică m-am văzut model de succes, pe marile scene, prezentând haine scumpe, pentru oameni rafinaţi. Acum modelul meu este Mădălina Ghenea."

    "În această poezie, luna semnifică noaptea, şi asta înseamnă că a venit timpul acţiunilor care nu pot fi făcute ziua"

    "Bărbaţi cu ochii mari şi pe alocuri curioşi"

    "Tendinţa (lui Margulis) de a avea încredere în oameni, ducându-l de nas"

    "Margulis poate fi asociat cu Gogoaşa care a fost păcălită de vulpe"

    "Enunţ cu expresia „a fi de partea cuiva“: Eu sunt de partea ministrului în privinţa copiatului"

    "Enunţ cu expresia „cu trup şi suflet“: „Cu trup şi suflet“ înseamnă a avea încredere într-o persoană care te-a pătruns"

    "Omul este fericit atunci când dragostea-i ajunge până-n fund"

    "Slavici de asemenea întruchipează moralul în sânul mamei lui Ghiţă"

    "Mara punea banii în colţunaşi…"

    "Ca în poezia „Pe lângă plopii fără solzi“"

    "Mărul – fructul iscoadei"

    "Pronumele le arată o direcţie, aici poetul demonstrează că adoarme…"

    "Nam nici o ideie cum trebuiam să mai dezvolt ideia aceasta, că poiezia este compusă aşa că nam nici o emoţie pozitivă asupra ei"

    "Vitoria Lipan şi-a înmuiat bine picioarele în apa poporului român"
    Stock is boring...
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

  • #2
    astea nu's toate de anu asta, mai sunt si de anu' trecut
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

    Comment


    • #3
      Or fi mai kubala si de anul trecut, dar istoria se repeta, nu ?
      sigpic
      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

      Comment


      • #4
        "Rolul verbelor la imperfect e sa ne arate ca lumea asta chiar e imperfecta, poti sa faci tu bine cat poti, sa te duci la biserica, sa-ti faci temele, sa nu minti si tot te calca masina sau faci cancer."
        )) ))
        sigpic

        Comment


        • #5
          E din ce in ce mai grav in fiecare an. Adica razi de te strici de ce scriu odraslele astea, dar te apuca plansul cand te gandesti ca ei sunt viitorul tarii...
          Oricum, tare rau... a devenit sport national!

          Comment


          • #6
            doamne cat am putut sa rad )
            http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

            Comment


            • #7
              Eu cred ca mai sunt si inventate de altii.
              sigpic

              Comment


              • #8
                eu cred ca prostia umana nu are limite )

                Comment


                • #9
                  Trist. O adunatura de oameni de 18-20 de ani ce au nivelul cultural al unui copil de 12 ani.
                  Una dintre preferate: " Acesta îl primeşte politicos, dar cu obraznicie"
                  Sau modelele dupa care trebuie sa te ghidezi in viata.

                  Hai cu dictatura militara, hai!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Cezar View Post

                    Hai cu dictatura militara, hai!
                    )))))))))
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Comuniştii erau terorişti, nu dădeau internet la oameni
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

                      Comment


                      • #12
                        Si radem cand vedem ca minimum pentru a fi vanzator este sa ai bac.

                        Comment


                        • #13
                          "Poezia e formata din strofe" perla autentica spusa de o loaza din familie ca nu stia ce sa mai comenteze. Nu e gresit dar la nivel de Bacalaureat e deja perla.
                          Cel mai lent 1,6 8v

                          Comment


                          • #14
                            Si mai luati in consideratie faptul ca se dau numai trei probe, matematica nu mai este obligatorie la profil uman, se recomanda consiliere psihologica pentru gealatii si loazele care dau examenele, nu mai este proba orala nici la limba romana nici la limba straina - unde din pacate in anumite zone pana si limba romana saraca e tot la cetegoria limbi straine- si viitorul tarii tot nu ia bacul. Viitor luminos ne asteapta.

                            Nene Iancule tare multa dreptate mai aveai despre elevii eminenche care sunt ei prin mall-urile facute de nea Nicu
                            soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

                            Comment


                            • #15
                              De pe un alt forum cetire :

                              iarna cand e rece afara si cobor un deal lung (5-10 min)(iau piciorul de pe acceleratie - motorul nu e in sarcina) si merge si incalzirea, scade mult temperartura apei, pana cand chiar si aerul de la aeroterma devine rece. Sa fie vreo problema? Sa imi iau termostat de iarna? Acum cred ca am de vara. (Cand spun termostat ma gandesc la termocupla aia din radiator - mai este altul?

                              Important Moderator or Administrator NoteDe cand se da BAC-ul pe forumuri???...tu nu citesti titlul topicului...
                              Last edited by valeriuciprian; 29 October 2014, 23:37.
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google