Smuceste In Mers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Smuceste In Mers

    Salutare, am si eu o problema cu Golanu'. Nu am gasit un raspuns pe forum si am decis sa fac un nou thread (sper sa nu se supere nimeni ). De approx. o luna, de cand e mai frig afara, la prima plecare dupa o perioada mai lunga de stationare (peste noapte) cand o accelerez se smuceste ca si cum nu ar avea motorina sau ceva de genul. Face urat de tot. Problema apare doar pana parcurg 1-2 km si dupa isi revine si merge impecabil. Mentionez ca am probleme cu para de amorsare (nu mentine presiunea, e mereu moale). De aici sa fie problema? Mai auzisem ca poate fi de la ambreiaj, cu toate ca pare a fi din motor ceva...

    O zi frumoasa
    Don't drink and drive. Smoke and fly !

  • #2
    Uitate la conductele ce vin pe deasupra alternatorului si vezi daca ai aer pe ele .daca da instalatia se dezamorseaza dar la tine este alta problema si anume ,ai apa in motorina asa face cand primeste pompa apa si nu motorina ,ca rezolvare schimba filtru de motorina cu unul original si schimba si pompa si chiar benzinaria ,gen numai alimenta de la lukoil si baga de la rompetrol,mol sau omv .

    Comment


    • #3
      Aer pe conducte nu am. Filtrul de motorina este original, schimbat in urma cu 4-5 luni si motorina bag numai de la mol si petrom (extra) asa ca nu cred ca asta ar fi problema. Am tot schimbat motorina si tot asa face. O sa vad cum ii dau de cap.
      Last edited by 77sky; 28 November 2014, 09:47.
      Don't drink and drive. Smoke and fly !

      Comment


      • #4
        Incerca dimineata inainte de a pleca sa stai cu motorul pornit 2-3 minute pe loc desi nu e tocmai corect. Apoi primii 1-2km schimba treptele usor pe la 2000rpm si incearca sa mergi cu o turatie constanta. Vezi cum se manifesta. E posibil sa ai chiar si dopuri de gheata pe conducte. Dimineata cand porneste se zdruncina masina+maneta putin sau porneste lin?

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google