Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Profilul pare ok, acu depinde cat de moale este cauciucul.

    Comment


    • Originally posted by vasile.23 View Post
      Profilul pare ok...
      Fără niciun fel de supărare (sau aroganţă), dar acum ne dăm şi noi cu părerea de parcă am fi lucrat o viaţă întreagă, numai în Laboratorul de Încercări dintr-o fabrică mare de anvelope.

      Comment


      • Am avut mai multe tipuri de anvelope de iarna, unele dintre ele au grip bun la inaintare, dar pe viraje sunt sanie, altele nici nici, altele bune peste tot, iar din experienta mea, profilul, si faptul ca are foarte multe rizuri, spun ca, daca are cauciucul moale, profilul si rizurile ofera anvelopei tractiune buna pe zapada si franare buna pe gheata, dar ma repet, daca guma e de calitate.

        Comment


        • @vasile.23: Am înţeles punctul tău de vedere, practic ai încercat să le faci un review, doar vizual, bazându-te pe experienţa anterioară avută cu mai multe tipuri de anvelope de iarnă.

          Comment


          • Ce profil agresiv au alea resapate, zici ca poti urca Everestul cu ele. Doar ca e o simpla impresie. Sunt si niste gume chinezesti, am uitat cum le zice, tot asa, super profil, aderenta mediocra.

            Comment


            • Am avut şi eu ceva de genul, nici Google-ul nu le găsea. Le-am primit cadou de la cineva. Aveau nişte canturi mari, zimţi mari de cauciuc, zici că erau de raliuri. Când am dat de prima porţiune cu gheaţă, m-am dus mai ceva decât cu alea de vară.

              Comment


              • Nasol, eu am zis ca este foarte important materialul... Va vedea el la prima zapada/gheata

                Comment


                • m-am convins de conti TS850....nu e chiar asa cum se lauda nemtii. aseara au fost fix aceleasi conditii ca iarna trecuta cand am ramas cu impresia ca michelin alpin 3 sunt proaste:
                  - mazga pe jos dupa cele cateva zile de ceata,
                  - zone unde mazga se vedea pe jos lucioasa ca si gheata
                  -un pic de frig, etc.
                  nu va suparati dar conti TS850 noi - noute sunt la fel de bune cum erau alpin A3 dupa 4 ierni.
                  lipsa de aderenta ingrozitoare, masina parca avea controlul tractiunii in linie dreapta in treapta a 4-a cand te dadeai la pedala.

                  app pentru cei care frecventati zona: in drumul taberei pe bd Timisoara, intre intersectia cu Moinesti si cea cu Romancierilor, renaste din propria cenusa craterul ala de pe banda 2 in dreptul rotilor de pe stg. stiu ca iarna trecuta au fost multe anvelope taiate acolo si jante strambate.

                  Comment


                  • Testele sunt facute cu anumite dimensiuni de anvelope, pe diferite modele de masini. Nici un profil de anvelopa (includ si materialul) nu poate sa aiba aceleasi performante, pe orice dimensiune sau orice automobil.
                    Bine, trecand peste aspectele obiective, exista si marketingul, care are o pondere foarte mare.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                    Comment


                    • Pai cred ca de multe ori masina e responsabila de performantele anvelopelor. Nemtii testeaza TS850 alea de 15 si 16 inchi pe vreun Golf 4motion, iar lumea din Romania ca-s mai mult decat perfecte si pentru Logan, ca au gume asemanatoare ca dimensiune.
                      Last edited by mr.K; 19 December 2014, 09:26.

                      Comment


                      • Am cumparat azi pentru golanul meu un set de Nokian WR D3 (250 RON/buc). Initial ma orientasem la Vredestein Snowtrac 5 (pret similar), dar nu mai aveau pe stoc.
                        O sa las pareri dupa prima zapada...

                        Comment


                        • Motrio winter 185 65 15 logan mcv 1.5dci , galagie mare la viteza de la 100km in sus , pe zapada foarte bune, dupa 8mii de km nu prezinta uzura mare,nu au facut galme sau ceva si costa si putin.

                          Comment


                          • Tot Motrio Winter Far Away am şi eu pe maşină, dar sincer să fiu, nu mi se par deloc zgomotoase (ce-i drept, eu le am montate pe Logan şi nu pe MCV, cum este cazul tău).

                            Comment


                            • Eu am cumparat in toamna Tigar Winter R15 cu 165 de Lei/bucata. Pana acum s-au comportat bine, dar nici mari zapezi sau geruri nu au fost pana acum. Ca impresie, peste 110 km/h devin zgomotoase, dar eu nu am de gand sa depasesc 100 in conditii de iarna veritabila. Altfel, consumul nu a urcat deloc. Eu oricum merg foarte linistit (treapta 5, 90 la ora) si am consum de 5,5
                              MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

                              Comment


                              • Pai la misalin facea reclama cu un consum redus de combustibil parca. Cu pana la 5% ! Adica la 100 de litrii pui doar spre 95. Ce diferenta sa simti? Ceva de enul e si la aderenta cred. Platesti marca si reclama.
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google