Accident Romana

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Tetierele protejeaza la impact DIN SPATE (whiplash e numele ranrii in engleza, coup de lapin in franceza daca vrei sa aflii mai multe desi de obicei nu e cazul). Daca o iei inapoi DUPA ce ai lovit airbagul frontal acesta e prost proiectat.
    Centura nu prea face mare lucru la impact lateral, acolo intra masina peste tine, e aboslut evident ca te poti misca in lateral pe sub centura.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

    Comment


    • #47
      Pai asta subliniam, ca si centura pusa, aia isi rupeau gatul de la impactul lateral.
      Daca o iei inapoi DUPA ce ai lovit airbagul frontal acesta e prost proiectat.
      Asta o ia inapoi, ca asa e fizica.
      2014 Lexus IS 250, IS 350, F-Sport (XE30)Overall: 5 Stars Frontal: 4 Stars (Driver:4, Passenger:4)Side: 5 Stars (Driver:5, Passenger:5)Rollover: 5 StarsRisk ...
      Last edited by mr.K; 23 February 2015, 16:30.

      Comment


      • #48
        Dar daca nu era logan si avea airbag lateral?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

        Comment


        • #49
          Cum ziceam mai sus, masina americana (aka pentru piata americana mai precis) airbaguri de kko presurizate prea mult ca sa poata absorbi energia unui manechin fara centura.
          https://www.youtube.com/watch?v=PXVssblYSb4 la asta soferul da cu capul de usa la revenire, insa revenirea nu e nici pe departe la fel de violenta ca miscarea spre fata. pasagerul abia atinge scaunul dupa ce iese din airbag si aia dar pentru ca e un Hybrid3 si nu un om (ala are cauciuc in coloana, il indoi si revine).
          https://www.youtube.com/watch?v=LV2n4MyJ6UU ia uite aici cum se dezumfla sacul dupa ce a preluat capul manechinului si nu mai revine inapoi ca elasticul. Deh, masina serioasa.
          Daca nu era logan SI PURTAU CENTURA poate scapau Poate nu au avut bani de golf sau clio. Sau poate scapau si in Logan cu centura pusa?

          https://www.youtube.com/watch?v=PnYgXB3rqCw Uite cum ies airbaguri fara centura purtata dar nu pot face nimic, pentru ca SRS= Supplimentary restraint system. Adica fara centura nu ajuta!
          Last edited by einstein1984; 23 February 2015, 17:58. Reason: Automerged Doublepost
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google