Alimentare Gresita

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alimentare Gresita

    Salut.Sunt nou in club si am intampinat o problema.Am un Logan 1.5 dci 65 cp si cumnata mea a fost plecata cu masina la manastire...la intoarcere sa oprit sa alimenteza si o "colega"de traseu i-a pus benzina in loc de motorina.Masina mai avea motorina in ea pe bord arata ca mai are 1 liniuta de motorina...a alimentat cu benzina 8 litri...nu a pornit masina a impins-o de la pompa iar cei de acolo iau spus sa ii bage motorina peste...a bagat motorina 21 de litri a mers cu ea cam 150 de km si apoi a mai bagat inca 8 litri de motorina.A ajuns acasa am mai mers cu masina si apoi iam facut iar plinul de motorina adica inca 20 de litri.Am bagat motorina extra in ea.Ma puteti ajuta sa imi spuneti si mie cam ce e de facut si cam la ce sa ma astept sa se intample?Specific ca i am scos si furtunul de retur si am dat umpic de motorina afara si avea umpic de miros de benzina.Multumesc

  • #2
    daca masina functioneaza atunci las-o asa... daca e poti sa ii bagi plinul cu o motorina buna(cea mai scumpa) si sa mergi cu ea ca sa fii sigur ca s-a dus toata benzina.

    Comment


    • #3
      eu am mers cu ea in seara asta cand a venit acasa cu ea..am alergat-o umpic se infige mai repede...inca nu are probleme merge bine dar ma gandesc daca maine dimineata mai porneste daca se raceste motorul si are benzina in ea.Iam schimbat filtrul de motorina acum 3 saptamani cand i am facut revizia.Ar trebuii schimbat filtru ca ma gandesc ca are benzina?

      Comment


      • #4
        s-a dus si mama benzinei mergi cu ea ca n-are nimic...
        aaa poti sa faci ceva ca sa nu mai ai probleme... scrii mare MOTORINA la buson sau nu o mai imprumuti.

        Comment


        • #5
          ) Asta asa e ...invatare de minte...dar scrie pe capac acolo de la rezervor "diesel").Multumesc

          Comment


          • #6
            E cu dus si intors....personal am patit.o a bagat cineva benzina in masina mea...a mers cca 2 km si a iceput sa functioneze motorul ciudat....am scos toata benzina si motorina djn rezervor...stiu alt caz dar la un opel care dupa aceeasi situatie s.a lasat cu injectoare defecte. Depinde de proportia de amestec si cat ai mers cu ea..benzina are o explozie mai puternica decat motorina ..de aici vin problemele.

            Comment


            • #7
              Fii linistit,proportiile motorina/benzina te-au avantajat in cazul de fata,asigurind o ungere suficient de buna pompei si injectoarelor.Atentie,in viitor...

              Comment


              • #8
                Am inteles...Da eu am zis ca nu a pornit-o deloc masina dupa ce si a dat seama ca a alimentat-o cu benzina ...a pus imediat peste cam 20 de litri de motorina...a mers cu ea 150 de km si am bagat din nou 21 de litri de motorina.Am mers cu ea azi toata ziua si nu a facut nimic...porneste ok la prima cheie nu da rateuri si acum pe seara am alergat-o umpic mai "sport"si se prezinta ok ca si pana acuma.Sper ca pe parcurs eu stiu sa apara ceva.Oricum va multumesc pentru sfaturi si sa fie invatare de minte sa nu o mai "imprumut".

                Comment


                • #9
                  Daca iti porneste si nu tremura nu e bai,sa nu o ti in turatii mult sa nu mergi sport cu ea,plecari usoare,schimbari in limita bunul simt si pe viitor scrie pe capac DIESEL/MOTORINA ;)
                  sigpic
                  Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                  pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by AGENTUL NYT View Post
                    ,sa nu o ti in turatii mult sa nu mergi sport cu ea
                    Daca al nostru coleg are de facut un drum Bucuresti-Constanta...,crezi ca poate respecta "recomandarile"...

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google