Folie Auto - Bucuresti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Folie Auto - Bucuresti

    Salut! Recomandati-mi si mie va rog o locatie in Bucuresti unde se monteaza bine folie auto pe geamuri. De preferat de unde v-ati pus voi sau ati vazut o masina cu folie montata de acolo. Mersi!
    Just Hold Onnnnnn....

  • #2
    ti-am dat pm
    sigpic

    Comment


    • #3
      As vrea sa montez la supercarul meu folie.Am gasit aici in zona Militari Lummar la 3 mil laterale si spate cu autorizatie.Baietii sunt undeva spre iesirea din Bucuresti pe partea stanga cum te duci spre Pitesti,cam vizavi de un OMV .Si-a facut careva acolo masina?
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

      Comment


      • #4
        Rog recomandari pentru un atelier bun instalare folie. Multam

        Comment


        • #5
          0765909411 , zona : strada Ritmului . Bogdan il cheama pe baiat , super de treaba omu .

          Comment


          • #6
            ca un sfat... cautati cu protectie uv ca astea "chioare" se incing ca dracu vara.... si asta cu llumar e ca si cu piese de origine...

            Comment


            • #7
              Vreau un lucru de calitate

              Comment


              • #8
                Amănunte despre atelierul unde mi-am montat folia auto anul trecut găseşti aici.
                Mulţumit de calitatea foliei şi cea a montajului, aşa că îi recomand pe băieţi cu mare plăcere.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by sorin1983 View Post
                  ca un sfat... cautati cu protectie uv ca astea "chioare" se incing ca dracu vara.... si asta cu llumar e ca si cu piese de origine...
                  Orice folie din plastic are protectie UV. Pentru ca asta face plasticul, chiar si transparent, nu lasa radiatiile UV sa treaca.
                  Protectia care trebuie sa te intereseze este cea IR. Foliile se diferentiaza dupa transparenta si cantitatea de caldura (IR) pe care o lasa sa treaca.
                  Pe urma intri in detalii ca ceramice sau metalice...

                  Intai ai nevoie de un atelier autorizat de RAR sa monteze folie - in Bucuresti le numeri pe degetele de la maini - si abia apoi decizi tipul de folie. In rest si in piata monteaza baietii cu Adibas in picioare folie Lumar
                  Pentru LLumar - vezi ca au la ei pe site o lista cu service-urile cu care lucreaza. Doar 6 in Buc!
                  LLumar este una dintre cele mai căutate maărci de folie auto şi arhitecturală în lume. De 60 de ani pe piaţă. Reţea naţională profesională de aplicatori.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by UrsBrun View Post
                    Pentru LLumar - vezi ca au la ei pe site o lista cu service-urile cu care lucreaza. Doar 6 in Buc!
                    http://www.llumar.ro/parteneri-premi...ie-llumar.html
                    Cei pe care i-am recomandat sunt unii dintre cei 6 aplicatori autorizaţi Llumar din Bucureşti (locul 4 din link).

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by UrsBrun View Post
                      Orice folie din plastic are protectie UV. Pentru ca asta face plasticul, chiar si transparent, nu lasa radiatiile UV sa treaca.
                      Protectia care trebuie sa te intereseze este cea IR. Foliile se diferentiaza dupa transparenta si cantitatea de caldura (IR) pe care o lasa sa treaca.
                      uite niste descrieri pur legate de folii de protectie...dupa aia intram in detalii cu ce vand "bajetii" in romania.... atata timp cat folia insasi se decoloreaza permite-mi sa cred ca UV trec ca in gara de nord... de asta am recomandat mare atentie la calitate!

                      1. Folii anti UV

                      Structura speciala a foliilor anti UV filtreaza componenta ultravioleta a spectrului solar oprind astfel decolorarea materialelor sau a obiectelor expuse in vitrine sau la ferestre. Foliile nu afecteaza cu nimic transparenta sticlei si nu deformeaza culorile. Ele sunt transparente si heliomate. Suprafata devine rezistenta la zgarieturi.

                      Practic, foliile acestea blocheaza razele UV daunatoare, fiind folosite impotriva efectului orbitor al luminii solare.

                      Foliile Solar Screen sunt stabilizate din punct de vedere UV, ceea ce inseamna ca blocheaza pana la 99% din razele ultraviolete daunatoare .In acest mod va protejeaza de periculoasele boli de piele, prevenind in acelasi timp decolorarea mobilierului aflat langa geam.

                      Este singura solutie de blocare a razelor UV, fara acoperirea optica a vitrinelor. Astfel, comerciantii pot amenaja vitrinele cat mai incitant pentru cumparatori, fara a avea teama ca produsele expuse se vor deterioara si nu vor mai putea fi apoi vandute.


                      2. Foliile solare

                      Au o structura particulara (sunt filme metalizate) si proprietati deosebite, beneficiind totodata si de tratamentul antizgariere si de cel impotriva delaminarii.

                      Aceste folii pot fi multialiaj - gama Celsius si Spectra sau cu emisivitate joasa, gama Solar.

                      Foliile multialiaj ,desi sunt metalizate, sunt perfect transparente. Ele actioneaza selectiv asupra spectrului solar, in principal asupra UV si IR apropiat. Absorb razele UV pana la 99,5%, avand un procent de transmitere a radiatiilor IR (350 – 2500 nm) cuprins intre 10 si 30 %. Permit trecerea a 70% din lumina spectrului vizibil.

                      In timpul iernii, foliile cu emisivitate joasa reduc pierderea calorica prin ferestre cu pana la 55%.
                      Prin aplicarea acestor folii puteti face economii in ceea ce priveste cheltuielile pentru incalzire. In functie de cat de mare este suprafata vitrata a cladirii dvs, cheltuielile se reduc cu pana la 33%.

                      Totodata, foliile solare amelioreaza si izolatia incintei respective, eliminand efectul de “perete rece”.
                      In timpul verii, acest tip de folii resping pana la 80% din energia solara totala, prin reflexia caldurii si reduc stralucirea soarelui. Anuleaza efectul de sera si isi amortizeaza rapid costul, datorita reducerii cheltuielilor pentru climatizare.

                      Sunt folii de protectie solara care actioneaza selectiv asupra razelor din spectrul solar ultraviolet si infrarosu apropiat: absorb 99,5% din radiatiile UV, lasand sa treaca 70% din radiatiile vizibile si resping pana la 90% din radiatiile infrarosii (IR) : 780 – 2500 nanometri, fiind eficiente atat pe timpul verii (pentru raze IR spectrul apropiat), cat si al iernii (pentru raze IR spectrul indepartat).
                      Aceste folii confera incaperii Dvs o temperatura ambianta placuta.

                      Comment


                      • #12
                        Salut. Caut și eu o soluție pentru Loganul meu, în principiu pentru locurile din spate unde stă copilul (<1 an) și îl deranjează destul de tare când bate soarele pe el. Sunt 90% sigur pe folii dar mă întreb dacă nu cumva este mai rezistentă ionizarea (în principiu la zgârieturile copilului).

                        Astfel, îmi puteți recomanda una dintre cele două metode, și un service care să le execute în București, preferabil deschis sâmbăta? Locuiesc în zona de sud.
                        Bineînțeles că foliile se vor a fi omologate, iar service-ul autorizat RAR.

                        Comment


                        • #13
                          inoziarea cred ca este o varianta cam scumpa. eu am optat, tot pentru a-i proteja pe copii, pentru folie de cea mai mica transparenta pe spate. am folia de vre-o 7 ani si doar la un zingur geam am cateva puncte unde s-a zgariat.acele zgarieturi fiind facute de mine cand am transportat o bicicleta pe locurile din spate si manerul metalic de la frana acesteia s.a frecat de geam. folia sa fie de calitate, asta e important.
                          My ride

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google