Display Negativ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si il vezi ziua ? Trebuie sa mergi cu faza scurta aprinsa, stii ca asa e regula asta cu DRL ( de care noi n-avem ), pentru seara noaptea e ok, dar ziua sa nu ti se para cam slab backlight-ul
    Ar trebui gasit un backlight de compromis, fix pe o iluminare zi - noapte constanta, suficient de puternic pentru zi, destul de slab pentru noapte. E foarte deranjant noaptea daca e prea puternic si ziua nu prea il vezi.
    Last edited by bogdan_cr; 23 July 2014, 09:37.

    Comment


    • Sal are cineva ideie de unde cumpar si eu un displei pe negativ

      Comment


      • DISPLAY si gasesti peste tot pe forum: Cosmin_uau, axscu, planetara etc...
        MY CLA

        Comment


        • Da, se vede si ziua cu pozitiile puse, cu conditia sa nu bata soarele direct in display. Daca bate soarele direct in display se vede destul de bine insa iti da impresia ca iti lipseste iluminarea din spatele ecranului, insa nu ma deranjeaza. Stiti toti ca daca soarele bate direct in display nu se simte iluminarea nici la turometru si la vitezometru. Pentru a nu se distinge "8"-urile, eu am decis sa mai pun o folie semitransparenta albastrie in spatele display-ului. Ma declar multumit.

          Comment


          • Originally posted by bogdan_cr View Post
            Si il vezi ziua ? Trebuie sa mergi cu faza scurta aprinsa, stii ca asa e regula asta cu DRL ( de care noi n-avem ), pentru seara noaptea e ok, dar ziua sa nu ti se para cam slab backlight-ul
            Ar trebui gasit un backlight de compromis, fix pe o iluminare zi - noapte constanta, suficient de puternic pentru zi, destul de slab pentru noapte. E foarte deranjant noaptea daca e prea puternic si ziua nu prea il vezi.
            Nu e nevoie. Iti pui un DRL home-made de 15/20 lei si atunci ai si iluminare maxima ziua dar si faza scurta pe contact si drl pe faza scurta doar cu motorul pornit. La mine montajul cu 2 relee si 3 diode merge perfect de aproape un an.
            Display-ul negativ era ok, dar s-a ivit ocazia si l-am schimbat cu unul de duster.
            GL-22-TOF

            Comment


            • Nu-mi pun DRL din motive de politia rutiera, pe aici pe la noi atita asteapta sa te vada cu modificari la semnalizare-iluminare si gata, talonu, vizita RAR si amenda minima 900 lei.

              Asta e, indicatii de sus... Fara gluma zic... Multi amici de-ai mei si-au luat-o de nu s-au vazut. Si de stat prin tribunale sa ma judec cu ei nu am chef, mai ales ca regulamentul rutier e cam de partea lor, modificari neomolgate la faruri etc etc ...

              Vor omologare RAR, care am intrebat, nu ti-o da RAR-ul, si daca ar da-o ar costa multe sute de lei.
              Last edited by bogdan_cr; 25 July 2014, 08:24.

              Comment


              • pui DRL pe becurile H4, pe faza scurta, alimentare 5V. de asta nu se poate lua politia, nu au motiv sa te opreasca ca sa te verifice la instalatia electrica.
                Last edited by crististreulea; 25 July 2014, 12:21.
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

                Comment


                • Am facut si eu modificarea asta la display de pe logan din 2007. Dupa ce am dezlipit aproape jumatate de folie cu lama de cutter umezita cu spirt am tras de ea ca sa dezlipesc mai repede, a mers foarte greu, s-a dezlipit foarte putin folia si ca sa nu o rup am continuat sa o dezlipesc cu lama de cutter umezita cu spirt. Dupa ce am curatat lipiciul de pe folie cu o carpa si apa calda ca sa nu o matuiesc ( ca in cazul gumei de sters ) vad surpriza, o cuta care s-a facut pentru ca am tras de folie ca sa o dezlipesc mai repede. Display-ul am incercat sa-l curat cu o carpa, apa calda si detergent de vase, nu a mers asa ca am luat o guma de sters si am frecat display-ul cu ea pana sa dus tot lipiciul. Cand am montat display-ul la loc am pus o foaie de calc pe bucata alba de plastic pe care se aseaza display-ul ca sa nu se vada umbre. Rezultatul mi-a iesit ok dar nu arata ca display-ul negativ original, umbrele se vad cand nu am aprinse luminile dar nu foarte pronuntat, cand aprind luminile ziua se stinge display-ul putin mai mult din cauza foii de calc pe care am pus-o iar noaptea se vede cel mai placut cu luminile aprinse. Cuta care a aparut pe folie pentru ca am tras de ea se vede foarte putin cand e display-ul stins si bate soarele pe el, am avut noroc ca nu s-a facut o cuta mai pronuntata care sa se vada si cand e display-ul aprins.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Arata binisor, dar la cat costa unul mai bine in schimbai. Bafta!

                    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

                    Comment


                    • buna cine ma ajuta cu un display de ph1 ?nu imi trebuie pe negativ

                      Comment


                      • daca as pune folie transparenta fumurie peste dislpay (normal , nu negativ ) s-ar vedea frumos ?

                        Comment


                        • s-ar vedea putin mai inchis.
                          daca e frumos sau nu, depinde de tine daca-ti place sau nu, sau daca tie ti se pare util sau nu.
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                          Comment


                          • Mai are cineva display negativ de vanzare? Dar nu d-ala modificat home made. Astept pm daca are cineva ca nu prea intru des pe forum.

                            Comment


                            • Salutare,
                              Exista cumva posibilitatea de montare a unui întrerupător special pt display?
                              Adică sa fie aprins ziua ca și cum ai avea farurile stinse iar noaptea să arate ca atunci când ai luminile aprinse, adică ca scadă intensitatea…
                              Are cineva vreo idee?
                              sigpic
                              NEVER FORGOTTEN

                              Comment


                              • Vezi pe tutorialelogan ca a pus cristi niste leduri la care le schimbi culoarea din telecomanda. Iti alegi colorile in functie de lumina de afara si de dispozitia din ziua respectiva
                                My ride

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google