Merita Logan Sh ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Dar ce a patit masina asta? Accident, cumva? La ce piese sunt inlocuite si un rulaj f mic (daca este real cel din factura-85kkm), ar trebui sa dea de gandit.

    Planetara, bucse punte spate, ambreiaj, saboti, bara stabilizatoare (?!?!?) astea sunt piese ce sar lejer de 150 kkm....
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

    Comment


    • #47
      nu a avut accident, rulaj doar in capitala, aia sunt km reali.
      bara stabilizatoare nu a avut, am puso acum, din dezmembrari.tot de la dezmembrari am mai schimbat si macaraua electrica geam fata stanga , (a cazut in ziua in care ma indreptam spre service.)
      ,,paguba'' a fost de 4800 lei.
      Initial era planificat ambreiajul, caseta de directie si planetare oricum inainte de reparatii scartaia ca o caruta,( cand te urcai sau coborai din masina) , la curbe trosnea ceva pe la roti , face ca trenul, acum merge perfect, sunt multumit de reparatii ( sa vad pt cat timp)

      Comment


      • #48
        Și a fost necesară înlocuirea saboțiilor de frână la doar 85k km?

        Comment


        • #49
          Masina mea este 1.4 din 01.2008, are 69000 km si pana acum nu am schimbat nimic cu exceptia consumabilelor (uleiuri, filtre, stergatoare, becuri de 2 ori, placute de frana o singura data). O singura data am demontat bordul, l-am antifonat si am rezolvat si vreo 2 greierasi, in rest talpa si benzina.
          MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

          Comment


          • #50
            placutele de frana, le schimb in fiecare an.

            Comment


            • #51
              eu am cumparat logan sh din 2009 cu motor dci eu4 si 67000 km si la scurt timp a trebuit sa repar pompa de injectie. cred ca merita dci daca cunosti istoricul la masina (la mine cred ca s-a umblat la numarul de km), daca nu-l cunosti mai bine benzina.

              Comment


              • #52
                Dragi colegi vin si eu cu povestea mea, fericita in cazul meu. Cand m-am hotarat sa iau masina, dci am vrut de la inceput indiferent de ce am auzit dealungul timpului, am inceput sa caut, am vazut vreo 3 masina, la a4a s-a facut noaptea, era intuneric bezna, am verificat masina, cu lanterna sincer va spun, masina avea 58k km, 1.5 dci 85cp varianta kiss din 2008 luata de mine in 2013, incheiase leasingul in noiembrie 2012, ei eu am luat-o in martie 2013. Motorul suna bine, pornea frumos, ma repet verificata vizual cu lanterna, facut actele la ora 21:00, masina am luat-o de la proprietar,unic, cu toate cartile masina, avea service in reprezentanta decat doua revizii pana in 2010. In fine, pot sa zic ca am facut o alegere nu buna, ci foarte buna si nu ma laud. Cu toate ca toata lumea cu care vorbeam si ma intrebau cat am dat pe masina, ca imi luam nu stiu ce straineza, app am dat 4500euro. Dar astazi are 110k km si merge ca in prima zi, si am schimbat decat un rand de placute, distributia la 90K km, si bijiile la 100k km, atat si nimic mai mult. Acum mi s-a pus pata sa schimb mare parte din articulatie pe fata si ambreiajul, eu avand remapare si l-am cam fiert. Deci prin urma daca masina a fost ingrijita, merge de fluiera! Eu recomand oricarei persoane loganul mai ales dci. Sper ca nu v-am plictisit, dar sunt foarte multumit de masina.

                Comment


                • #53
                  Originally posted by MARIVS View Post
                  Masina mea este 1.4 din 01.2008, are 69000 km si pana acum nu am schimbat nimic cu exceptia consumabilelor (uleiuri, filtre, stergatoare, becuri de 2 ori, placute de frana o singura data). O singura data am demontat bordul, l-am antifonat si am rezolvat si vreo 2 greierasi, in rest talpa si benzina.
                  Distributia e cea de fabrica ?

                  Comment


                  • #54
                    Nu, nu e aia din fabrica.
                    Dar astazi are 110k km si merge ca in prima zi, si am schimbat decat un rand de placute, distributia la 90K km, si bijiile la 100k km, atat si nimic mai mult. Acum mi s-a pus pata sa schimb mare parte din articulatie pe fata si ambreiajul, eu avand remapare si l-am cam fiert.

                    Comment


                    • #55
                      Intrebarea era pentru MARIVS nu mariusstf.

                      Comment


                      • #56
                        Aia cu bucsile de punte spate nu am auzit-o nici la taxiuri de 3-4 sute de mii. Ce faceti fratilor cu masinile? Ati uitat vreun palet de saci cu ciment in portbagaj vreo doi trei ani?
                        105.000 km din care 75% numai in bucuresti si de la 75.000 pe arcuri sport. Schimbat doar bucsile de la o bascula, pivotul la cealalta si un amortizor pe spate. Masina verificata la maxim doua luni pe rampa pentru orice joc. Ar mai fi dus saraca multi km.

                        Comment


                        • #57
                          o duci in reprezentanta "ca sa fie bine" si trec aia ce vor , parca ar vrea sa fie noua. daca va da mana nu aveti decat , dar nu va plangeti dupa ca nu va plange nimeni de mila.
                          merita logan sh ? daca habar nu ai de mecanica si nici nu ai prieteni la vre-un service mai bine iei masina noua cu garantie.

                          ps: pentru iubitorii de consumuri de 3- 4 % mai bine va luati scuter.
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google