Conducta Retur ( Rampa ) Logan 1.5 Dci , Euro 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Conducta Retur ( Rampa ) Logan 1.5 Dci , Euro 4

    Salut .

    Am un Logan kiss FM 1.5 dci , euro 4 si am doua probleme

    1. Am nevoie de conducta motorina de retur ..ceea care pleaca din pompa si intra in filtru de combustibil ..am cautat pe tot felul de situri , deabia am gasit pe un site , la 420 lei ambele conducte , este exagerat pretul sunt doua furtune, as incerca la dezmembrari ce ziceti ?

    2. Trebuie sa schimb tampon hidroelastic cel din stanga cum te uiti la motor , si am gasit Hutchinson la 230 lei , este bun ? ideea este cauciucul sa nu fie rigid , ca nu am facut nimic vibratiile te rup.

    Multumesc .

  • #2
    sall
    Pentru prima problema o rezolvi foarte usor cu furtun pt. combustibil (este de culoare neagra cu interiorul foarte mic si este din cauciuc ,nu din plastic ) adaugi 2 coliere si ai rezolvat problema ,pt. treaba cu suportul pot sa iti recomand un magazin pe pantelimon ,comautoglobus daca nu ma insel asa se numeste si acolo gasesti si furtun si suport de origine parca la 250 lei si 125 de la alt producator !

    Comment


    • #3
      Mulțumesc Valentin. Am rezolvat pana la urma cu conducta retur din dezmembrări, arata ca noua și tamponul la fel tot din dezmembrări. Conducta 50 lei și tamponul 100 lei.

      Chiar astăzi am avut surpriza vietii.. Când am mers în parcare la mașină să plec spre munca, nu a vrut sa mai pornească. I-am dat 8 , 9 chei degeaba. Am și un martor aprins cel de temperatura. Nu știu ce să fac.. Aștept mâine pe cineva sa vina la mn sa îi facem diagnoza.

      Ceva ideei?! Sper sa nu fie la ce ma gândesc eu.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google