Tutorial Schimbat Senzor Volanta Logan Benzinar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Cred ca ai probleme cu senzorul de pe cutie.
    Captor (senzor) viteza LoganSi un link cum se poate repara:https://www.youtube.com/watch?v=COE7q4HeeRshttp://www.loganclub.ro/forum/probleme_la_sonda_de_kilo...
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

    Comment


    • #17
      E ok sa dai cu wd-40 pe senzor? Nu poate curge pe la ambreiaj?

      Comment


      • #18
        Eu cred ca problema cand nu porneste motorul e de la mufe, de la contactul electric imperfect, si nu din corpul senzorului. Practic nu prea are ce sa se strice la el, e doar o bucata de metal invelit in plastic. Problema e mereu din contact, nici macar curatarea "capului" ala nu cred ca are vreo influenta, de fapt cand il scoti sa-l cureti, se decupleaza mufa si apoi cupleaza, asta probabil refacand contactele pentru o perioada.
        Asta e cea am dedus eu, posibil sa gresesc.
        Si la mine imi mai face figuri la pornire, dar la intervale lungi, poate sa fie si o data pe an. si mereu se rezolva instant pur si simplu ridicand capota si punand mana pe mufa, incercand s-o scot si pun la loc, uneori nici nu trebuie scoasa. De aici deduc ca e doar problema de contact. si atunci, chiar daca schimbi senzorul, mufa exterioara ramane cea veche si contactul poate fi in continuare imperfect.
        Nu cred ca nu se rezolva, oriunde ai fi, doar scotand mufa, curatind cu spray de contacte si punand la loc.
        Nu stiu ce ar putea sa se strice sau cu ce ar deranja un pic de mizerie pe chestia aia de metal iesita in exterior...poate cine stie mai multe detalii despre principiul de functionare sa ne explice. Dar in orice caz, chiar si asa, il curati daca incurca acea mizerie acumulata acolo, nuv ad ce are in plus un senzor nou fata de unul vechi curatat, ce componente are in inetriorul lui care sa se poata uza?

        De asemenea, am observat ca de obicei problema cu acest senzor apare vara, cand vin caldurile, probabil atunci plasticele de la mufa se dilata si contactul nu mai este asa cum trebuie.
        Last edited by anto84; 15 June 2017, 10:52. Reason: Automerged Doublepost

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google