Problema Pornire: Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema Pornire: Logan

    Salut, dupa cum spune si titlul, am o problema legata de pornirea la un Logan pe 1.4MPI, care detine insa si instalatie de gaz.
    Problema se desfasoara in urmatorul fel: dimineata sau in oricare moment al zilei (la prima pornire) sau dupa ce motorul se raceste, daca doresc sa ii dau cheie, masina sta turata (1100-1200RPM) fara niciun motiv si exista un soc (o vibratie puternica) care se transmite in schimbatorul de viteze, dar si in general, masina avand o vibratie.

    Stiu, din cauza faptului ca vremea s-a racit si temperatura de peste noapte a scazut este oarecum normal, insa a inceput sa se manifeste mai mereu aceasta problema, ajung chiar sa mi se aprinda martorul galben (http://www.vezicatface.ro/img/Artico...k%20engine.jpg) uneori din aceasta cauza si sa palpaie in bord. L-a masina au fost schimbate urmatoarele: filtru ulei, aer, uleiul, distributia a fost facuta, bujii + fise schimbate. Sincer, nu as putea intelege de la ce ar putea fi aceasta problema si as aprecia daca ar avea cineva habar despre ce ar fi vorba. Ma gandesc ca instalatia GPL sa nu aiba si ea un rol in toata chestia asta, de asta daca are cineva o idee de la ce-ar putea pleca sau a mai intalnit o problema asemanatoare, as aprecia.

    Si un clip:

    Last edited by ftw0w; 17 September 2016, 18:37.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google