Scartait Dinspre Roata Fata Stanga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by cristiansens View Post
    Salut! Şi la mine se aude, de vreo 3 zile, un zgomot, ca de frecat de plăcuţe.Iniţial, se auzea la viraj.Acum, se aude şi în linie dreaptă.Când merg mai repede de 3o de km pe oră, nu se mai aude,doar când plec de pe loc, încetinesc sau merg cu viteză redusă.Aveţi idee ce poate fi? Pică neplăcut, intenţionam un drum pe Valea Prahovei pe 1 Mai...Nu merge înfrânată, se opreşte ok.
    este din cauza cablului de kilometraj...a prins apa o sa isi revina singur...asa patesc eu la tico de la munca dupa 20 km la ora dispare zgomotul! trece o luna doua reapare iar ...din nou dispare si tot asa ...prinde apa acolo

    Comment


    • #32
      Mulţumesc! Asta ar explica şi faptul că nu au depistat încă nimic.Mâine schimb capetele de bară, am să mai arunc o privire sub ea.

      Comment


      • #33
        Originally posted by ank_nfs View Post
        acuma io stau si ma gandesc sa nu fie discul de frana ovalizat; na, 1.4 vine cu discuri pline, io le-am schimbat cu ventilate de la ASAM; oare sa fie asa proaste?
        in prezent putin se mai aude, am constatat ca pana nu se incalzezte ansamblul disc-placuta nu se aude, dupa incalzire mai razbate cate un scrancet
        Si eu pateam la fel, dar pe partea dreapta. Am schimbat placutele cu unele ATE si discuri originale. Am scapat de scartait. Succes.
        Logan Ambition 1.6 8V

        Comment


        • #34
          Verificare la Adras. Cica totul e ok.

          Comment


          • #35
            si totusi, a depistat cineva care e problema exacta? ca si eu am aceeasi problema, scartatit la viteze mici. e un scartait intrerupt, dar foarte enervant, ce apare dupa ce se incalzeste un pic motorul/ discurile.
            Mecanicul a zis ca probabil e de la placute, desi au doar 20k km. Nu as vrea sa le schimb degeaba si sa ma trezesc ca problema persista.

            Comment


            • #36
              Scartaie cand apesi pedala sau cand mergi pe liber ? Verifica culisele !

              Comment


              • #37
                acelasi lucru l-am patit la roata dreapta..exact in martie , am fost la service au inversat placutele au dat cu spray..nu s-a mai auzit nimic.

                fix de 1 saptamana tiuitul a revenit, la fel in linie dreapta mers cu a 2 incet , la viraj usor spre dreapta
                sandero 1.4 owner

                Comment


                • #38
                  Acum o luna,se auzea un scartait pe partea stanga fata doar la denivelari(nu gropi).De astazi ,se aude un scartait puternic,pe aceeasi parte si cand merg pe portiuni de drum cu petice de asfalt sau piatra cubica. Un prieten, imi spunea ca s-ar putea ca pivotul de la bieleta sa nu mai aiba ungere.

                  Comment


                  • #39
                    Asta e ultima problema care o mai am la masina
                    Cand virez si am viteza mica, de exemplu virez stanga tare si dau usor inapoi scartaie pe partea dreapta. La fel si in curbe se mai aude uneori cand merg mai incet si virez spre stanga.

                    Constatari: nu am nici un joc, toate sunt bune, placutele inca sunt bune, cica "asa face toate"

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google