TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Totusi vaselina cu care ai gresat mi se pare foarte nepotrivita,temperatura de topire mica ptr componentele unde ai folosit-o.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

    Comment


    • Nu am găsit una dedicată ,însă mi se părea mai vâscoasă decât cea existentă, am observat că și Cristi de pe tutorialelogan a folosit ceva asemănător, tot pe bază de litiu. Oricum nu cred că ajunge temperatura la 140 de grade la culise , înseamnă că discurile ajung la 200 lua ,ar lua foc anvelopele la temperaturile alea. Oricum rămâne să mai urmăresc cum stă treaba.
      Astăzi am făcut vreo 10 km cu noile discuri , știu că durează ceva timp până se așează dar deja ține ceva mai bine ca înainte .

      Comment


      • Doar 200 in discuri,eu zic ca ajung mult mai sus,nu mai vorbim vara sau in conditii de exploatare ma severe,viteza coroborata cu franari mai tari,coborari prelungite etc.Oricum ceea ce ai folosit este o solutie de moment.
        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

        Comment


        • Nu știu exact ce temperatura ar fi ,dar mă gândesc că temperaturile sunt diferite ,una e pe disc alta e pe etrier (mai sunt și plăcuțele la mijloc care nu sunt tocmai de metal), bănuiesc că nu se transmite așa de repede căldura .Chiar am să verific treaba asta că m-ai făcut curios.

          Comment


          • Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.

            Asa ceva iti trebuia, puteai comanda de aici discuri si placute
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

            Comment


            • Pe epiesa nu am găsit discuri pline de origine ,doar ventilate aveau. Eu le-am cumpărat cu 325 lei cu plăcuțe cu tot. Eu zic că sunt de origine, am mers azi de probă cca 10 km și deja frânează mai bine cu toate că nu s-au așezat.
              Cât despre unsoare, e ciudat să nu găsești la 10 magazine de profil, pe net găsești peste tot. Ce naiba , sunt singurul în Ploiești care cere o astfel de unsoare de nu o aduc comercianții ăștia? Eu asta am luat:

              Comment


              • Puteai sa iei placute ferodo fdb1781, iar ca discuri puteai sa mergi pe ate, brembo,trw, textar
                placutele fac tot dansul cu privire la ovalizarea discurilor si la eficienta la franare
                Sa le rulezi sanatos
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                Comment


                • Mulțumesc frumos! Știu că și cele enumerate de tine sunt de calitate însă am citit atâtea păreri și împerecheri disc-plăcuțe că nici nu aș fi știut ce să pun. Am zis ca la frâne ,direcție și distribuție să pun numai de origine oricât ar costa, cu astea nu ne jucăm.
                  În altă ordine de idei azi am făcut cca 70 km mers normal și pot confirma ce am zis și ieri, m-am riscat și am pus degetul direct pe disc , fierbinte (ceea ce e normal aș zice) estimez 60-70 de grade ,că altfel aș fi avut arsuri însă etrierul rece ,la fel ca jantele. Presupun că vara etrierele ar fi ceva mai calde dar peste 100 de grade mă îndoiesc că ar atinge ,indiferent de stilul de mers.

                  Comment


                  • Eu iti recomand sa verifici des culisele alea. Vaselina respectiva e ok pentru cineva care merge linistit, dar totusi, verifica des. Oricum, faptul ca nu ai gasit o vaselina buna spune multe despre meseriasii din Ploiesti
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

                    sigpic

                    Comment


                    • Sal am pus pe spate saboți ate și pe fata încă nu am schimbat discurile dar am zis sa pun discuri și placute tot ate ce părere aveți

                      Comment


                      • Prima parere e ca nu mi-a ajuns aerul sa citesc cursiv tot ce-ai scris ))
                        Ai zeci de posturi pe aici cu tot felul de configuratii, vrei sa vezi daca suntem consecventi in alegeri? ))
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                        Comment


                        • Originally posted by manujupanu View Post
                          ... am zis sa pun discuri și placute tot ate ce părere aveți
                          Am o parere buna. Pune tot ATE.

                          Comment


                          • ate o sa pun am inteles ca pe modelelede logan noi tot ate au ,bine ca nu sunt ca cele de la magazin, cred ca sunt mai bune cele dupa masinile iesite din fabrica

                            Comment


                            • Originally posted by dacia1981 View Post
                              Le-am cumpărat dintr-un magazin din Ploiești, din cauza asta am întrebat. Inițial am vrut să le cumpăr de pe un site.....celebru și de origine pe aici. Însă când am dat comanda, mi s-a spus că nu livrează fan curierul în localitatea mea, să vin în Ploiești. Am încercat să-i explic domnișoarei care m-a sunat că am făcut zeci de comenzi pe net în general și mi-a trimis de fiecare dată inclusiv fan curierul dar degeaba și chiar i-am explicat că aș fi plătit mai mult decât cei 20 lei ,tariful fix. Am ajuns în cele din urmă tot în Ploiești dar nici de-al naibii nu am mai luat de la ei.
                              Daca localitatea ta figureaza cu km suplimentari se calculeaza automat alte costuri. AWB-urile pentru colete se fac in program si plata vine la factura. Se mentine tariful fix de 20 lei per colet indiferent de greutate insa cu conditia de a exista livrare fara km exteriori. Nu se mai trimit colete cu km exteriori fara plata in avans din cauza persoanelor neserioase care de-a lungul timpului au acceptat un cost mai mare de transport si ulterior cand s-a primit marfa au refuzat coletul firma platind dus intors expeditia.

                              Referitor la piesele din poze, din cate imi pot da seama discurile sunt ce trebuie, placutele au alt cod fata de cel care este special pentru Logan. Cele din poza se comercializeaza pentru ca au pret mai mic de achizitie.
                              Last edited by Soran; 21 December 2016, 11:46.
                              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

                              Comment


                              • Originally posted by Soran View Post
                                Referitor la piesele din poze, din cate imi pot da seama discurile sunt ce trebuie, placutele au alt cod fata de cel care este special pentru Logan. Cele din poza se comercializeaza pentru ca au pret mai mic de achizitie.
                                Mulțumesc pentru lămuriri, referitor la plăcuțe ,am văzut că acest cod e folosit pe multe site-uri cu referire la logan, asta înseamnă că nu sunt de origine ? S-au se găsesc și de origine cu pret low cost ? Ideea e că sunt foarte mulțumit de ele ,s-au potrivit și am frâne foarte bune față de ce am avut înainte.
                                Cât despre comanda pe care am avut-o, am înțeles cum stau lucrurile, din păcate sunt și clienți neserioși. Eu vreau ca anul viitor să comand tot ce înseamnă direcție, bascule,bielete, bucși etc.,dacă aș plăti cu cardul în avans bănuiesc că nu ar fi probleme dar totuși să-mi fie aduse acasă nu să mă plimb eu după ele ,mai ales că aș cumpăra piese de aprox. 1000 lei.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google