Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mark Zuckerberg a publicat un manifest anti-izolationist si pro-globalizare, avertizand ca lumea devine tot mai divizata. Fondatorul retelei cu 1,8 miliarde de utilizatori a vorbit despre stiri false, terorism si despre cum poate contribui Facebook la imbunatatirea unor aspecte din societate. Fondatorul Facebook spune ca va fi folosita pe scara larga inteligenta artificiala pentru a depista postarile care incita la terorism si la diverse tipuri de violenta.
    Mark Zuckerberg a publicat un manifest anti-izolationist si pro-globalizare, avertizand ca lumea devine tot mai divizata. Fondatorul retelei cu 1,8 miliarde de utilizatori a vorbit despre stiri false, terorism si despre cum poate contribui Facebook la imbunatatirea unor aspecte din societate. Fondatorul Facebook spune ca va fi folosita pe scara larga inteligenta artificiala pentru a depista postarile care incita la terorism si la diverse tipuri de violenta.

    ...
    Din ceea ce vedem astazi in media si pe retelele de socializare, cred ca ideea ar trebui preluata.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • Cazul „Referendumul”- Liviu Dragnea, pe înţelesul tuturor. Interceptarea care arăta că liderul PSD coordona totul: „Aveţi decât 38% prezenţă în Alexandria”

      Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în dosarul „Referendumul” deoarece a transmis membrilor PSD ordine pentru organizarea unei tombole electorale şi pentru mai multe mesaje tip sms, în care cerea imperativ colegilor din teritoriu să scoată lumea la vot. Politicianul a negat toate acuzaţiile. În total, 8 judecători de la Curtea Supremă au arătat că Dragnea a încălcat legea.

      Completul de 5 Judecători l-a găsit vinovat pe Dragnea de infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de secretar general PSD, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Era vorba de obţinerea unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru USL (PSD +PNL), şi anume îndeplinirea cvorumului de participare la referendumul din 29 iulie 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu

      „Fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani”, este articolul 13 din Legea 78/2000, pentru care a fost găsit vinovat Liviu Dragnea.

      Magistraţii au arătat că la acel moment, politicianul ocupa funcţiile de secretar general al PSD şi preşedinte al Uniunii Consiliilor Judeţene din România, funcţii publice care impuneau un comportament ireproşabil, în spiritul respectului datorat normelor legale şi morale.
      Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în dosarul „Referendumul”doarece a transmis membrilor PSD ordine pentru organizarea unei tombole electorale şi pentru mai multe mesaje tip sms, în care cerea imperativ colegilor din teritoriu să scoat...

      Comment


      • Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiat la DNA in dosarul OUG 13

        Carmen Dan, ministrul de Interne, s-a prezentat, luni, la ora 10:00, la sediul central al DNA unde a fost citata in dosarul deschis dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta 13. Ministrul a stat o ora si jumatate la audieri si a refuzat sa faca declaratii.
        Carmen Dan nu a stat de vorba cu jurnalistii, dar le-a promis ca va da declaratii la iesirea de la audieri.
        Dupa audieri...
        Ministrul de Interne a iesit de la audieri, dar s-a razgandit si a refuzat sa mai stea de vorba cu jurnalistii.
        Carmen Dan, ministrul de Interne, s-a prezentat, luni, la ora 10:00, la sediul central al DNA unde a fost citata in dosarul deschis dupa adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta 13. Ministrul a stat o ora si jumatate la audieri si a refuzat sa faca declaratii.



        Frumos asa tanti secretara? Da si tu o declaratie, sa manance si pixarii aia o paine. Ce zici tu, e miere pentru urechile noastre.
        Bine ca astia de la DNA fac audierile cu usile inchise, asa cum a fost audiata si de comisia parlamentara cand a fost numita ministresa, ca ne cracanam de ras.
        Profesoru' n-a putut sa-i dea si minte elevei sale.
        Last edited by mr.K; 20 February 2017, 12:43.

        Comment


        • Din ceea ce vedem astazi in media si pe retelele de socializare, cred ca ideea ar trebui preluata.
          Atunci, astia care instiga la ura si alte violente vor sari cu : "dreptul la libera exprimare". Pentru ei exista, aia care nu zic cum vor ei n-au acest drept. (De fapt n-au nici un drept, am uitat ca "drepturile omului e un lux"?)

          Comment


          • Cine nu se supune sindromului de turma in PSD, devine oaie neagra. Ciobanul sef ia toate deciziile. Dreptul la libera exprimare in PSD e un lux pe care nu il ai, lucru pe care il va proba in curand Chirica.

            Comment


            • Atentie la alimentatie.
              Unii copii sunt diagnosticati cu alergii si li se prescriu medicamente, dar acestea nu au efect, de vreme ce simptomele lor se datoreaza excesului de zahar din alimentatie.
              http://www.descopera.ro/dnews/131058...tatea-copiilor
              Last edited by Fanez; 20 February 2017, 13:21.

              Comment


              • Originally posted by Fanez View Post
                Atunci, astia care instiga la ura si alte violente vor sari cu : "dreptul la libera exprimare". Pentru ei exista, aia care nu zic cum vor ei n-au acest drept. (De fapt n-au nici un drept, am uitat ca "drepturile omului e un lux"?)
                Dreptul la libera exprimare ne apartine in egala masura, tuturor. Totusi, a gandi si a vorbi liber, nu inseamna ca poti vorbi orice despre oricine.
                Desi este un truism, ar trebui amintit faptul ca libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea altuia.

                Discursul care incită la ură, de orice fel, nu este aparat de catre libertatea exprimare.
                In numele libertatii de exprimare, se incalca zilnic dreptul la imagine; asta pe fondul unor discursuri care clameaza tocmai drepturi si libertati.
                ...
                Doamne, ce vremi am ajuns sa traim!
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • Zaharul este o otrava, iar comercializarea sa ar trebui reglementata la fel ca si cea a tigarilor sau a alcoolului, spun oamenii de stiinta.
                  http://www.descopera.ro/dnews/920005...iv-ca-tigarile

                  Comment


                  • Tel Drum: Istoria unei megaafaceri ale cărei încrengături duc la Liviu Dragnea. Firma, controlată pe hârtie de foştii colegi de liceu ai liderului PSD
                    „Construim pentru viitor“ este sigla celebrei firme Tel Drum. Pentru viitorul cui construieşte de 16 ani Tel Drum, aceasta este întrebarea la care, până acum, niciun organ abilitat nu a reuşit să răspundă. Toate drumurile Tel Drum, de la privatizare ...


                    In 2009, Bombonica Dragnea s-a imbogatit cu active de 25 de milioane de euro evaluate la 50.000 de euro
                    Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au in lucru un dosar penal pentru evaziune fiscala in care este cercetata Bombonica Dragnea, sotia vicepremierului PSD Liviu Dragnea, scrie Romania libera. Dosarul, aflat la Parchetul de pe linga Tribunalul Teleorman din noiembrie 2011, a fost declinat […]


                    Taxele eludate de Bombonica Dragnea au fost stabilite de Fisc la aproape patru milioane de euro, adica peste 17 milioane de lei, aferente valorii de 25 de milioane de euro a activelor „restituite”. Din 2010 pina in prezent, Bombonica Dragnea nu numai ca nu a platit nici un leu din cele 17 milioane de lei, suma stabilita de ANAF ca impozit datorat statului, dar a si contestat in instanta decizia Fiscului.
                    De ce nu are ursul coada si bugetul bani.
                    Last edited by mr.K; 20 February 2017, 13:28.

                    Comment


                    • Feisbucul ne face invidiosi.
                      Conform studiilor, peste 3 milioane de utilizatori români petrec lunar, în medie, 4 ore pe Facebook, iar mai bine de 60% dintre acestia au vârste cuprinse între 18 si 34 de ani.
                      Psihologii au remarcat un lucru interesant, dar îngrijorator: ceea ce a început din curiozitate a ajuns astazi o sursa de frustrari si de stres.

                      Comment


                      • @Fanez, inca o promisiune nerespectata de Dragnea

                        Promisiuni PSD încălcate. Salariile demnitarilor nu au mai fost tăiate

                        Social democraţii nu se grăbesc să taie salariile demnitarilor! Deși au promis că vor face asta în sesiunea extraordinară din luna ianuarie, ordonanţa nu a fost respinsă încă în Parlament. Nu este singura restantă a aleșilor.
                        Mai multe promisiuni ale partidului condus de Liviu Dragnea au fost date uitarii. Printre acestea, si declaratia sefului PSD de revenire la vechiul nivel de salarizare al demnitarilor.


                        De aia nu are ursul coada

                        Comment


                        • Social democraii nu se grbesc s taie salariile demnitarilor!
                          Asta ne arde. Guvernul trebuia format si functional pe 31 decembrie, nu s-au tinut de cuvant. Bugetul trebuia facut, aprobat si promulgat pana la 31 decembrie, nu s-au tinut de cuvant. Salariile si pensiile trebuia marite de la 01 ianuarie, nu s-au tinut de cuvant. lohanis trebuia suspendat dupa refuzarea premierului, nu s-au tinut de cuvant. Au zis ca pun CP in acord cu deciziile CCR, nu s-au tinut de cuvant.
                          Last edited by Fanez; 20 February 2017, 15:12.

                          Comment


                          • Social democraţii nu se grăbesc să taie salariile demnitarilor! Deși au promis că vor face asta în sesiunea extraordinară din luna ianuarie, ordonanţa nu a fost respinsă încă în Parlament. Nu este singura restantă a aleșilor.
                            Nici nu le va taia.
                            Singurul lucru care e pe agenda imediata e salvarea sefului de inchisoare.

                            "Toata lumea in Romania face gargara cu coruptia. De dimineata pana seara numai cu coruptia in gura stau. Toata lumea se preocupa de efectele coruptiei, nimeni nu vorbeste despre cauzele coruptiei din Romania. Eu cred ca, daca vrem sa avem o administratie care sa fie de calitate, cu oameni bine pregatiti, nu putem sa ne imaginam ca ii platim prost si sa avem si performanta. Nici in comunism nu functiona ideea asta. Deci trebuie sa existe o legatura directa intre salarizare si calitatea administratiei", a afirmat Calin Popescu Tariceanu la Adunarea Comunelor din Romania.
                            Expresii ale unui sef al Senatului Romaniei. Zici ca suntem in gara de Nord.

                            Cauza coruptiei nu o stie? I-o spun eu: accederea unor oameni ca el si Livake la fraiele unor bugete.

                            Administratie cu oameni de calitate? Pai de unde sefu', daca toti primarii vostri din teritoriu provin din ciobani si tractoristi trecuti in politica? Iar aia isi aduc neamurile proaste si le angajeaza la primarii. Mustesc primariile de oameni semianalfabeti, cu diplome obtinute la aprozar.
                            Last edited by mr.K; 20 February 2017, 15:25.

                            Comment


                            • Eu zic ca o sa le taie..Nu de alta...dar salarul de alesi reprezinta banii de apa plata. mr.K ezste exact ca si la tine, daca seful iti spne ca iti taie sporul X, de la 1 leu, la 50 bani.
                              Astia dau mai multi bani pe hartie igineica decat venitul de la parlament (nu ca-i mic...ca un fraier coclit...pardon...roman obisnuit traieste 2-3 luni de zile lejer cu aia)

                              Comment


                              • Ai sa razi, dar astia de se numesc parlamentari se calicesc si la 50 de lei.
                                Asa ca, vor fi impotriva. Odata ce obtin ceva, astia nu mai dau drumul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google