Asigurare RCA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sunt curios, dupa alte 6 luni...cat o sa se dubleze RCA-ul?

    Comment


    • Originally posted by bolovan View Post
      ...cat o sa se dubleze RCA-ul?
      O sa se dubleze cu 54,321%.

      Comment


      • asf va introduce un tarif de referinta

        ASF a prezentat un plan de măsuri făra să includă această prelungire a plafonării tarifelor. Acest plan ar trebui să clarifice încă o dată piața asigurărilor. Acest plan presupune*un tarif de referință, acesta nu va fi obligatoriu pentru *companiile de asigurări, însă șoferii se vor putea raporta la el când își vor încheia polițe RCA.

        Pe de altă parte, va fi o măsură care introduce conceptul de client cu risc ridicat. *

        Potrivit unui comunicat de presă al Autorității, în cazul conceptului "client cu risc ridicat', analiza prevederilor legislative de pe alte piețe mature, precum Austria sau Belgia, indică abordări cum ar fi posibilitatea apelării la o asociație a asigurătorilor, în situația în care tariful de primă depășește un anumit prag, potrivit Agerpres.

        'În urma determinării de către această asociație a unui tarif aferent riscului ridicat, contractul de asigurare este repartizat pe baza unor criterii, care pot să țină cont de cota de piață, către o societate de asigurare membră a asociației. În România, acest proces ar putea fi gestionat de către BAAR', notează ASF.
        Autoritatea de Supraveghere Financiară nu ia în calcul o prelungire a plafonării poliţelor RCA. În schimb, vrea să introducă un tarif de referinţă. ASF a anunţat un plan de măsuri care vor fi aplicate după 19 mai, când expiră plafonarea de 6 luni a...

        Comment


        • ASF a constatat neîndeplinirea planului de redresare al City Insurance. Directorul general a rămas fără autorizaţie şi a fost amendat
          Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a constatat neîndeplinirea planului de redresare de către City Insurance şi a decis, printre altele, amendarea directorului general al societăţii şi retragerea autorizaţiei acestuia, potrivit unui comunicat al ASF.
          Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a constatat neîndeplinirea planului de redresare de către City Insurance şi a decis, printre altele, amendarea directorului general al societăţii şi retragerea autorizaţiei acestuia, potrivit unui comunicat al ASF.


          Inca o societate este pe faras.

          Comment


          • Pai, in afara de Groupama, Allianz si Generalli, restul sunt cam pe faras.

            Comment


            • Azi am facut si eu asigurarea auto la ASIROM(cea mai ieftina) : 470 lei pe 1 an, B8, nici un incident pana acum.

              Comment


              • Mare greseala.
                Originally posted by Fanez View Post
                La rubrica "ASA NU" - De evitat: CARS INV, sos. Oltenitei (multimarca). E plin de consilieri. Lucreaza cu asiguratorii Asirom si Omniasig. Acolo ti se pun la dispozitie 4 consilieri: unul iti face o evaluare a pagubelor si face demersurile pentru dosar. Al doilea te suna sa te programeze la reparatie. Al treilea iti spune ca ce ai vorbit cu ceilalti doi nu exista. Al patrulea te suna sa dreaga busuiocul adaugand scuze si promisiuni de compensare a neplacerilor cauzate, dupa care te suna din nou cel de-al doilea sa te reprogrameze.
                In urma unui accident minor (prima poza), pe RCA la asirom, am primit recomandarea de la inspectorul de constatare daune sa-mi repar masina la Cars Inv. ca merge treaba repede si bine. Accidentul produs pe 18 iunie, constatarea la asirom pe 22 iunie (in urma programarii facute pe 19 iunie), acceptul de plata a venit pe 18 august. Pe 19 august ma suna de la service si ma programeaza pentru reparatie in data de 7 septembrie. Nu reusesc sa ma duc pe 7 si ma duc pe 8 septembrie. Acolo ma intampina un consilier foarte amabil care imi explica frumos ca nu am nicio programare la ei si ca nici n-a venit raspunsul de la asirom. Cu alte cuvinte ce am vorbit cu ceilalti doi nu e adevarat, eu m-am dus de tampit la o programare inexistenta. Sun la asirom si obtin informatia ca acceptul a fost trimis in data de 18 august, cine l-a primit si la ce ora. Sun la primul consilier (vezi mai sus) care ma asigura ca se intereseaza si revine cu detalii. M-a sunat si mi-a confirmat ca am dreptate urmand sa astept telefon pentru reprogramare. Aici intervine cel de-al patrulea consilier, care ma suna si ma lamureste ca e greseala lor si ma asigura ca revine cu un telefon imediat ce se lamureste situatia. Dupa 3-4 ore, timp in care s-a lamurit situatia, imi propune o reprogramare pe 21 sau 22 septembrie ca sunt cam ocupati. Insist si ma programeaza pe 17 septembrie. Dupa 2-3 zile ma suna consilierul nr.2 sa ma intrebe daca ramane valabila programarea pe 17. Intamplator aveam ceva important de facut asa ca am ales data de 22 septembrie. N-a mai fost cazul...
                In afara de asta Asirom nu mai are colaborare cu Dacia, poate fi o problema daca te julesti cu altul care are Dacie.
                Last edited by Fanez; 11 April 2017, 19:51.

                Comment


                • eu n-am avut nicio problema cu asirom. s-au miscat foarte repede si am avut doar o gagica, consiliera.
                  eu nu recomand autowab, unde, desi s-au miscat bine, banuiesc ca nu mi-au pus capota portbagaj de origine, ca prea mari au ramas lufturile intre aceasta si stopuri. initial nici nu venea prea dreapta, a mai tras ala de ea ca sa-i faca un reglaj romanesc.
                  la mine, pe un an, toate au acelasi pret, deocamdata. dar cum fac pe 6 luni, am ales euroins, desi city era mai ieftina cu un leu.

                  Originally posted by Fanez View Post
                  In afara de asta Asirom nu mai are colaborare cu Dacia, poate fi o problema daca te julesti cu altul care are Dacie.
                  poate reprezentantele nu mai lucreaza cu asirom, dar nu ca n-o poti repara fiindca e dacie.
                  Last edited by B997NDL; 11 April 2017, 20:12. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • nu ca n-o poti repara fiindca e dacie
                    N-o poti repara in reprezentanta sau service agreat Dacia, dar cum ramane cu garantia daca n-o repari in reprezentanta sau service agreat? (in cazul in care mai ai )

                    Comment


                    • garantie la ce ?! la tabla pica fiindca a fost accidentata. restul raman ca'n gara.
                      si daca o faci la ei, nu cred ca mai vezi garantie pe motiv de cauze externe.

                      Comment


                      • Ai garantie la piesele care au fost inlocuite, nu la piesele accidentate. Eu cred ca pierzi garantia pentru toata masina pe motiv ca "n-a fost reparata in reprezentanta sau service agreat". Zic si eu...

                        Comment


                        • Cat timp masina este in garantie, daca vad vreo urma de accident si nu e reparata la ei, primul lucru care ti-l spun este ca ai pierdut garantia, la tot, eu am patit asa, dar dupa niste discutii aprinse le-am spus sa-mi dovedeasca ca masina a suferit modificari sau reparatii. A urmat o constatare cu multe poze , ridicata pe elavator dat jos toate rotiile si cu o mara lampa control peste tot, nu a gasit nimic si doar ca am pierdut garantia la vopsea, masina fiind atinsa pe aripa spate deasupra rotii foarte usor si a fost vopsita cam de mantuiala. nu aveam casco. si asa am pierdut garantia la vopsea.

                          Comment


                          • Originally posted by mr.K View Post
                            Pai, in afara de Groupama, Allianz si Generalli, restul sunt cam pe faras.
                            eu as mai astepta cateva luni cu prognoza meteo nu de alta dar foarte multi si-au facut la firmele pe care nu le visau inainte...

                            Comment


                            • stai linistit ca aia era pierduta din start. sunt multi pe aici carora le-a ruginit masina dupa 3-4 luni, si n-a mai fost valabila nicio garantie.
                              li se zicea ca sigur au facut eiceva de a ruginit (cauze externe )

                              ce se mai aude de noul asigurator despre care se zicea ca e nou pe piata ?

                              ASF a decis ca din 22 februarie un nou asigurator să poate elibera RCA. 
                              Last edited by B997NDL; 12 April 2017, 00:25. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Am si eu o intrebare legata de Asigurarea RCA, saptamana viitoare urmeaza sa o reinoiesc si m-ar interesa la ce firma imi recomandati sa o fac, cel mai ieftin e la City Insurance dar nu stiu cat de ok sunt, anul trecut am avut la Allianz Tiriac, voi ce imi recomandati, nu am avut nicio dauna pana acum si sper ca nici pe viitor sa nu am?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google