Easy-R a.k.a. JS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Asa m-am lovit și eu de birocrație, dar nu m-am lăsat, din contra cam ce a fost de rezolvat în garanție am rezolvat, cu/fara scandal/reclamatie, se mai mișcă lucrurile, important este sa nu cedezi.

    Comment


    • Originally posted by tipicarul View Post
      Vorbeste si cu aurbrz, poate te indruma catre persoana care i-a facut si lui parametrizarea cea noua! Suntem in romanica, ce dracu!... probabil ca omul ala si-a batut un pic capul cu bug-ul asta si inca mai are in minte unde se afla problema reala... fara un pic de "ajutor" nu se poate razbate mai usor in mlastina asta!
      aurbrz m-a sfatuit sa ma duc la o reparametrizare (asta da cuvant romanesc) cat mai repede si sa nu las problema sa se agraveze.
      Lui i-au schimbat si ambreiajul pana la urma...deci e destul de greu de decelat care a fost operatiunea care a condus la eliminarea trepidatiilor, resoftarea sau noul ambreiaj? Amandoua, mai mult softul sau mai mult ambreiajul nou?

      O sa merg de luni la Meridian Nord, au fost extrem de rapizi si amabili cu mine pentru o mica reparatie de tinichigerie acum 2 saptamini, lucrarea impecabila, rapizi, pe asigurarea celui care mi-a indoit usa, zero birocratie.

      Nu cunosc capacitatea lor de a gestiona problema asta cu easyR dar o sa incerc la ei, la primul contact au fost super profesionisti si, mai mult ca toate, amabili si receptivi la toate detaliile pentru care i-am rugat sa fie atenti.
      Poate intre timp s-a distribuit si ceva info pt. reparametrizare.

      Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

      Comment


      • Si daca nu reusesti la ei atunci dai un telefon la cei de la Feleac!

        Originally posted by bolovan View Post
        se generalizeaza pentru ca romanul are obiceiul sa se resemneze...lasa capul...si asteapta sa fie f***t in c*r. Adica vede ca le merge asa...
        Pai, da! Nu iese fum, daca nu este foc!
        Nu ar mai fi nici escroci, daca nu ar exista fraieri!
        S.a.m.d.
        Last edited by tipicarul; 23 March 2017, 19:40. Reason: Automerged Doublepost
        „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

        Comment


        • Originally posted by tipicarul View Post
          Si daca nu reusesti la ei atunci dai un telefon la cei de la Feleac!
          Asa o sa fac Tipicarul. Poate imi indica macar vreo procedura deja verificata si aprobata de Dacia pe care sa le-o zic celor din Bucuresti....ca vorba aia...tehnologia secolului XXI se transmite din gura-n-gura

          Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

          Comment


          • Asteroid, ai facut ceva demersuri?
            „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

            Comment


            • Inca nu. Am o perioada foarte aglomerata la munca. Nici masina nu prea a mers zilele astea. Din cate imi zice sotia, doar la prima plecare de pe loc trepideaza. Ma rog, fata de saptamana trecuta i-a mai "pus" doar vreo 150km, deci irelevant ca si kilometraj dar important ca sunt 150 km de trafic de Bucureti.
              Cu siguranta ma duc la reprezentanta, sper sa fiu mai liber in perioada dinainte de Paste. Va tin la curent.
              Intre timp am mai studiat diverse info, in special din Brazilia (prima piata, si cea mai mare cred a automatizarii easyR), nu prea am intilnit problema asta in discutiile lor.

              Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

              Comment


              • Sar si eu cu o intrebare la cei care au deja aceasta cutie in folosinta, cam la cati km ati ajuns momentan cu aceasta cutie? A trecut cineva de 20.000 km? Observ ca momentan toate plangerile de aici sunt la cele cu 0.9, cei care aveti 1.5 ati sesizat ceva probleme pana acum? Eu mai am de asteptat aproape o luna pana o ridic si eram curios daca s-au mai raportat ceva probleme...

                Comment


                • Am 9500 km facuti majoritatea in oras.La 7500 km schimbat ambreiajul pe garantie (defect de fabricatie). De atunci merge fara probleme.Se pare ca a fost un lot cu probleme la ambreiaje.

                  Comment


                  • Când a fost făcută mașina ta?

                    Comment


                    • Septembrie 2016

                      Comment


                      • A mea este Decembrie 2016 (cu motor 0.9 tce). Momentan are 2500 km. Nu am ajuns inca la service pentru verificare. Trepidatiile sunt prezente doar la primele plecari de pe loc din ziua respectiva. Daca urmatoarea plecare de pe loc are loc dupa repornirea motorului (gen am plecat la 08.00 de acasa-ajung la servici si dupa aceea plec de la servici spre casa la 17.00) trepidatiile nu se mai manifesta. Ca si cum resetarea calculatorului ar rezolva pentru ziua respectiva problema. Oarecum curios desi se pot gasi si aici explicaii, ca si cum se autoajusteaza actuatorul care controleaz ambreiajul. De studiat.

                        Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

                        Comment


                        • Originally posted by Gaby20045 View Post
                          ...Observ ca momentan toate plangerile de aici sunt la cele cu 0.9, cei care aveti 1.5 ati sesizat ceva probleme pana acum?...
                          Vezi că sunt cutii total diferite, iar dCi+Easy-R e mai rar.

                          H4B408+JS3 (Easy-R5), JH3 robotizat
                          K9K626+TS4 (Easy-R6), TL4 robotizat
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                          Comment


                          • Da, am citit tot topicul si am vazut care sunt diferentele. Tocmai de aia eram curios sa aflu daca sunt si pe diesel probleme avand in vedere ca versiunea aia am luat si eu.
                            Stiu ca si Silviu si tipicarul si-au luat versiune ca a mea insa le au si ei de curand insa nu am prins pe altcineva care sa o aiba de mai mult timp. Sa inteleg ca suntem cam singurii pe aici...
                            Glumind poate de aia nu se gaseste pe nicaieri 0.9 Easy-r la teste din cauza micilor probleme )

                            Comment


                            • Si eu personal tind sa atribui trepidatiile cuplului mai mic pe care il are 0.9 tce vs 1.5 dci la turaii mici precum si raportului diferit al treptei 1 la cele 2 cutii


                              Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk

                              Comment


                              • N-are nicio treaba cuplul mic cu trepidatiile la 0,9tce.Acum dupa ce am facut 2000 km cu noul ambreiaj in conditii destul de grele de trafic(bara la bara inclusiv in rampa) si fara sa mai am trepidatii deloc,sunt tot mai convins ca este strict o problema de calitate a ambreiajului.Nu cutia,nu softul cutiei, nu actuatoarele sunt cele care provoaca trepidatiile.
                                JH3 este totusi proiectata de ZF care este lider mondial in cutii automate
                                In cazul tau, Asteroid, daca nu te deranjeaza trepidatiile, las-o asa si poti sa mergi sa-ti schimbe ambreiajul inainte de a-ti expira garantia.As fi procedat la fel si eu, dar la mine devenisera prea suparatoare si exista riscul sa-mi distrug planetarele.Cu reparametrizarea nu cred ca rezolvi mare lucru decat sa prelungesti putin viata ambreiajului,trepidatiile nu vor disparea cu totul asa cum n-au disparut nici la mine,s-au rarit doar ca aparitie, dar erau la fel de intense.

                                Rectific, JS3 nu JH3 in postul anterior
                                Last edited by aurbrz; 23 April 2017, 19:12. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google