Mi-a fost sparta masina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mi-a fost sparta masina

    Buna ziua

    Mi-a fost sparta masina. Infractorul a scos butucul, a intrat in masina dar nu lipseste nimic.
    Am ramas cu orificiul butucului in portiera. Ca sa pun unul nou trebuie sa schimb inclusiv cheile? Sau mai exact, ce trebuie schimbat? Miltumesc.

  • #2
    salut.
    si eu am patit aprope la fel, doar ca la mine nu au reusit sa deschida masina doar sa distruga butucul.
    mi-am comanda butuc nou de la reprezentanta de unde am achizitionat masina dupa numar VIN.
    butuc scris pentru cheia origila a costat 416 tva inclus.

    Comment


    • #3
      La mine au stricat butucul la haion cu un pistol cu aer comprimat, a sarit alarma si a/au fugit. L-am schimbat in reprezentanta pe CASCO si anul trecut l-au fortat iar.

      Comment


      • #4
        Cea mai ieftina varianta e sa cumperi un butuc cu cheie separata...macar temporar pana faci comanda de butuc la reprezentanta, sau daca nu te deranjeaza sa porti 2 chei - una pentru descuiat usa cealalta pentru restul poti lasa asa. Sau daca ai inchidere centralizata nu mai pui butuc si acoperi gaura. Era un coleg aici parca pe forum care avea niste capace speciale care acopereau gaura.
        Am dat doar niste idei, tu alegi ce e mai convenabil pentru tine.

        Comment


        • #5
          Originally posted by ndcg View Post
          Buna ziua

          Mi-a fost sparta masina. Infractorul a scos butucul, a intrat in masina dar nu lipseste nimic.
          Am ramas cu orificiul butucului in portiera. Ca sa pun unul nou trebuie sa schimb inclusiv cheile? Sau mai exact, ce trebuie schimbat? Miltumesc.
          Eu recomand un butuc original (la care se potrivesc cheile masinii). Orice butuc vine si cu o cheie (dar la care nu se poate monta cip). Singura problema este ca dureaza cateva saptamani pana primesti un butuc identic si pana atunci trebuie sa ai unde sa pastrezi masina in siguranta. De regula cand se scoate/strica butucul prin efractie se "onduleaza" tabla din jurul lui. Asta inseamna ca trebuie un retus la tinichigerie.

          Comment


          • #6
            Cel mai ok este sa dezactivati deschiderea din cheie. Chiar daca strica butucul nu intra in masina. In caz de ceva, un geam este 50 lei la dezmembrari vs un butuc. Am vazut in trafic multe loganuri cu butucurile fortate...chair si o masina de politie ))

            Comment


            • #7
              Butucul masinii de politie s-ar putea sa fi fost fortat chiar de politisti

              Comment


              • #8
                Am patit exact ca tine doar ca la portbagaj,butuc spart. La reprezentata costa 100 euro butuc dupa cheia ta (dupa VIN-ul masini) am gasit la sh un set de 3 butuci (2 fata si 1 portbagaj,250 lei,o singura cheie) 1 Cheie la usile din fata si 1 cheie la portbagaj.

                Comment


                • #9
                  La inceput de martie am avut butucul de la portbagaj spart + tabla indoita de la fortare. A pornit alarma si hotii nu au reusit sa scoata nimic (ce valoros cred hotii ca as lasa intr-un portbagaj de logan? cric + rezerva + racleta uzata nu cred ca fac nici 100 de lei pe piata neagra).
                  Am deschis dosar la politie si am stat mai bine de o luna sa-mi dea o amarata de adeverinta ca sa pot face constatarea pe CASCO. Acum urmeaza sa bag masina in service si sa fiu pieton o vreme din cauza unor javre ordinare...
                  Dacia Logan II, 1.2 16V, Prestige & Securite Pack

                  Comment


                  • #10
                    Daca imi permiteti un off-topic: Va rog schimbati titlul in "Mi-a fost sparta masina", caci prima data cand am citit titlul am crezut ca efectiv s-a spart (dezmembrat) masina.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google