Programul Prima Masina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    N-ai loc de banci. Daca ofereau si la noi ca in restul lumii credite reale cu dobanzi reale si fara comisioane absurde era total altceva. Camataria legala, pe fata, permisa bancilor numai in Romania, nu face decat sa imbogateasca bancile, restul nu mai conteaza.

    Comment


    • #62
      Totusi, e cineva care a luat un astfel de credit? Eu vreau sa il iau...insa mi s-a spus sa ma astept la o perioada de asteptare de 2 luni.
      Din pacate, daca vreau sa iau prin RCI cica vor sa aiba si seria de motor (pe langa VIN). Asta inseamna ca masina va sta in curte la Dacia si eu voi merge ca boul in concediu cu masina parintilor. As fi vrut sa stiu daca a luat cineva acest credit, prin alta banca...

      Comment


      • #63
        Si eu sunt interesat de acest credit, momentan oscilez intre:
        BT
        CEC
        BRD

        A analizat cineva ofertele celor 3banci, eventual cineva care se pricepe la domeniul bancar?

        De ce vreau Prima Masina, pentru ca oricum vreau Masina Noua si oricum fac CASCO, ma atrage dobanda mai mica, chiar daca e variabila .

        sigpic

        Comment


        • #64
          Eu am...abandonat. Pur si simplu Dacia nu a vrut sa imi dea proforma decat dupa fabricarea masinii. Am luat bani imprumut (nu de la camatari...)...si asta este. Imi pare rau sa te dezamagesc.

          REcomand CEC.

          Comment


          • #65
            Este cineva care a reusit sa beneficieze de acest credit. Eu am ajunsul la stadiul final, unde trebuie achitat Comisionul de risc catre FNGCIM si nimeni nu stie unde, si care e IBAN-ul contului, sunt prins intr-un gang-bang cu ANAF BT si Trezorie

            sigpic

            Comment


            • #66
              Nu raspund la telefon?

              FNGCIMM
              FONDUL NAŢIONAL DE GARANTARE A CREDITELOR PENTRU IMM-URI

              Adresa: Str. Iulian Ştefan, nr.38, Sector 1, Bucureşti
              Telefoane: 021-310.18.74, 021-310.19.37
              Fax: 021-310.18.57, 021-223.19.21

              Comment


              • #67
                Sincer la telefon nu am incercat, dar cei de la bancă le au dat un mail, iar cei de la FNGCIMM au spus ca doar cei de la trezorerie ma pot lămuri. Cei de la trezorerie au zis ca cei de la bancă stiu contul. Intr-un final pe canale "neoficiale" cei de la trezorerie au comunicat un cont celor de la banca, cont cu care m-am dus la trezorerie, care mi-au dat o chitanță cu care m-am dus la bancă.
                Ca in filmele cu proști.
                Acum nu e bună adeverința fiscală pentru ca trebuia adeverință ptr Bugetul Consolidat nu ptr Bugetul Local, deși sunt în discuții cu ei din luna Mai, si am pregatit tot doar că nu am depus actele pentru ca riscam să se aprobe creditul și să nu am ce achita. Mașina fiind programată la livrare pe 19.09.
                Oricum nu cedez, nu mă las încă. Oricum toate băncile mi-au sugerat orice alt produs bancar decât credit prima mașina... Inteleg că poate marja lor de profit e prea mică, dar eu mă ambiționez.

                sigpic

                Comment


                • #68
                  Încă mă "lupt" cu FNGCIMM și BT.
                  Luni pe 4 septembrie sunt sunat de BT și aflu că dosarul a fost aprobat de catre "Fond" trebuie sa vină niște acte, in 2-3zile și e gata totul. Sun la Dealer, se pregăteau să îmi facă o surpriză, mașina a ajuns la ei vineri pe 1 septembrie.

                  -joi pe 7septembrie sun la BT, nu au venit actele, uneori poate dura 4zile.
                  -vineri 8septembrie sun la BT, nu au venit actele, le cer să îmi dea mail cu condițiile dorite de cesionarea a poliției CASCO, pentru a putea fi pregătit, să iau mașina cât mai repede. Cu o seninătate, îmi spune că să nu mă grăbesc, mai bine să așteptăm să vină actele. Îi intreb după ce vin actele, când se face plata mașinii? In mod normal in aceeași zi, dar acuma nu știe. Rămâne să ne auzim luni.
                  -luni nimic, marți 12septembrie pe la ora 11 le dau mail, primesc auto replay ca pe 11 si pe 12 e in concediu. Ok nici o problemă, dar vineri la ora 16, nu știa că își ia concediu luni și marți? In ideea in care a rămas că ne auzim luni.
                  Pe la 16, mă duc direct la ei la bancă, o duduie, colega celui care se ocupă de creditul meu. Au venit actele? Nu. Dacă veneau, vă sunam? Păi și când vin? Ce facem? Că de luni (4septembrie) de când ați zis ca durează 2-3zile, a trecut o zi si o săptămână? Păi la creditele ipotecare durează și două săptămâni. Păi eu am auto.... Dacă vreți sunați la Fond.

                  Și cam asta e până acum... Cred că aș putea să deschid topic la My Rîde doar pe partea de creditare.

                  sigpic

                  Comment


                  • #69
                    E mai greu la Prima masina decat la Prima casa, se pare.

                    Comment


                    • #70
                      La prima casă, durează 2luni, până primești răspunsul. Eu am primit in 3zile răspunsul. Dar mai departe.... Rămâne de văzut.

                      sigpic

                      Comment


                      • #71
                        Ce 3 zile, vad ca de pe 13 iulie te agiti, maine e 13 septembrie.
                        Stiu persoane care au finalizat achizitia prin Prima casa in 45 de zile, de la prima vizita la banca pana la virarea banilor catre vanzatorul apartamentului.
                        Last edited by mr.K; 12 September 2017, 21:32.

                        Comment


                        • #72
                          Mai exact din 18mai am început "achiziția" dar până pe 28august nu am avut dosarul complet, nu aveam seria de motor. Deci se poate considera ca pe 28august am depus actele/dosarul complet, către fond.

                          sigpic

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google