Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Este posibil, dealerul mi-a dat nota de casare vineri si luni dupa ce am casat si radiat masina s-a descoperit ca nu stiu ce modificari nu facusera in sistem si am casat degeaba masina. O vor descurca ei cu alta rabla. E posibil ca asta sa fie motivul amanarii tale.

    Comment


    • @ cyrusmddd: Da. In 2015 cand am luat masina tot cu rabla la fel au procedat: am dat avans in martie ca sa-mi introduca masina in fabricatie, in mai a pornit "rabla", mi-au stornat factura initiala, mi-au returnat avansul si mi-au refacturat avans la aceiasi masina pe programul rabla, am alergat dupa acte si cam la 2 saptamani dupa, dealer-ul m-a anuntat sa achit masina pentru ca e la ei in curte, iar a doua zi am ridicat masina de la dealer. Cred ca atunci cand mi-au stornat prima factura masina era deja in parcul Dacia de la Mioveni, iar cat am stat pe la cozi, notari, fisc, (cam 2 sapt.) a ajuns si masina in curtea dealer-lui.

      Comment


      • Din ce citesc pe aici, se pare ca Dacia urmareste trendul romanesc: de ce sa fie bine cand poate fi rau?. Mi se pare o aberatie sa astepti 5-6 luni pentru o Dacie fabricata in Romania si 3 luni pentru o masina din Germania. Daca mergi acum la un dealer Dacia, vei primi termen de livrare, daca il vei primi, in octombrie- noiembrie. Nu cred ca este normal pentru cineva care vrea sa vanda.

        Comment


        • Multumesc pt raspunsuri.
          Intradervar...termenele de livrare sunt f lungi iar daca nu gasesti masina pe stoc ai de asteptat.
          In cazul meu pot astepta pt am masina cu care sa circul dar daca nu ai e neplacut. Chiar si asa nu mi a convenit primul termen de livrare (septembrie) si dupa discutii la vocea clientului, m a sunat dealurul sa imi spuna ca a primit Vin si termen livrare prima sapt din iulie (am mai spus asta si cred ca merita incercat daca ati facut comanda in aprilie)

          Comment


          • Desi pare ciudat, mai ales pentru persoane care prefera masini "de afara", Dacia are cele mai mari vanzari in Romania, iar acum cu programul rabla s-au "aglomerat" o multime de comenzi din lunile februarie, martie, aprilie, mai, si sunt concentrate acum dupa intrarea in functiune a programului. Iar cum sa aduci o Dacia facuta in Maroc inseamna costuri suplimentare, iar pentru romani nu merita deranjul, e preferata, in dulcele stil romanesc, o amanare, pana la toamna...

            Comment


            • Eu am dus azi actele la dealer. Certificatele de distrugere și radiere. Mi-a zis că durează vreo 2 zile până Afm verifică la poliție dacă actele sunt ok și/sau dacă mașina a fost radiată. După cum am mai spus, la poliție este ghișeu separat doar pt programul rabla. După ce primește ok de la AFM, ar trebui să-mi emită fa proformă. Eu sunt sigur că va dura mai mult de 2 zile, că doar statul nu stă să respecte termenele. Nu le respectă firmele private, dar statul.
              @gabi20045, la tine este posibil ca cei care ți-au preluat mașina să nu mai fie pe lista afm-ului pt colectarea din acest an. Vina ar fi dealer-ului( reprezentanței că doar el te-a trimis la ei). Și când probabil au introdus datele in sistem aceasta nu apărea. Pe site-ul afm-,ului este o listă cu cei autorizați să colecteze.

              Comment


              • Ciudat, anul trecut am ridicat masina a doua zi dupa ce am dus certificatul de casare.

                Comment


                • Originally posted by Matyred View Post
                  @gabi20045, la tine este posibil ca cei care ți-au preluat mașina să nu mai fie pe lista afm-ului pt colectarea din acest an. Vina ar fi dealer-ului( reprezentanței că doar el te-a trimis la ei). Și când probabil au introdus datele in sistem aceasta nu apărea. Pe site-ul afm-,ului este o listă cu cei autorizați să colecteze.
                  Sunt sigur, i-am vazut si au mai fost si altii care le-au dus acolo, a fost vorba de o eroare umana. Nu mi s-a explicat prea multe si nici nu mai conteaza acum. Ceva cu aplicatia Psipan, probabil mai trebuia corectat ceva insa din moment ce masina s-a radiat nu au mai avut cum. Atata timp cat isi respecta promisiunea de a face rost de alta rabla nu mai conteaza ca se mareste cu cel putin o saptamana asteptarea.

                  Comment


                  • Originally posted by Silviu View Post
                    Un sfat pentru cei ce comanda Logan MCV: sa-i spuneti concesionarului sa nu va monteze suportul de numar, in spate, prin gaurirea tablei cu surub perforator. Sunt doua gauri acolo din fabrica. Sa faca bine sa puna suruburi cu suport pentru acele gauri.

                    Eu am ramas neplacut surprins cand am montat numerele negre cum au prins suportul de numar.
                    Exista ceva coduri pentru acele suruburi pentru gaurile din fabrica? sau e ceva mai special la ele?
                    Aceeasi problema o am de la primul MCV din 2007 a venit cu autoforante infipte in tabla iar gaurile originale nefolosite.

                    sigpic

                    Comment


                    • Găurile ale sunt pentru nituri de 12ron/bucata (aceleași de la "bărbiță")
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                      Comment


                      • Originally posted by t0rquemada View Post
                        Gurile ale sunt pentru nituri de 12ron/bucata (aceleai de la "brbi")


                        Ne poti da detalii mai exacte? Se pot comanda la concesionar sau se gasesc de cumparat la magazinele de profil?


                        Sent from my iPhone using Tapatalk
                        I have no special talent. I am only passionately curious.

                        Comment


                        • Ai aici tot ce trebuie pentru nit


                          sau


                          Atenție la data postării!
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                          Comment


                          • Multumesc. Intr-adevar nu am cautat dupa nit ci dupa diblu :-)


                            Sent from my iPhone using Tapatalk
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

                            Comment


                            • Sper ca masina sa fie ok, ca personalul Dacia fie ca e third party dealer fie ca e de la vocea clientului sunt de o incompetenta crasa.

                              In urma reviewuriilor proaste ce le are cutia de viteze ce am comandat-o, am zis hai sa o schimb motorizarea pe diesel cu easy-rul respectiv.

                              Sun la Dealer acuma 2 zile si imi zice daca faceti cererea azi termenul de livrare pt modificarea masinii ( asa s-a exprimat) v-a fi undeva la mijloculul lui Iulie.

                              Ok nu am avut timp sa fac in ziua aia cererea am facut-o ieri. Azi primesc raspuns ca din pacate nu se accepta nici o cerere de schimbare pana la inceputul lunii viitoare.

                              Ma gandesc hai sa sun la vocea clientului, probabil asa au dealeri ceva restrictie doar poate obtin acolo ceva. Sun si vb cu o doamna ce imi explica ca nu se poate ca e blocat sistemul informatic...***** de explicatie de parca a venit vre-un dev si a scos butonul de modificare comanda pe ultimiile 5 zile din luna.

                              In fine ii zic daca puteti totusi sa imi dati un termen estimativ, daca schimb motorizarea pe 1 iunie, cand vine masina? Imi zice pai nu stie, ca se anuleaza comanda curenta, nu se poate schimba doar motorizarea trebuie construita alta masina..

                              Deci..mda.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google