Sticlă Oglindă Pentru Modelele Dacia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sticlă Oglindă Pentru Modelele Dacia

    Salut,

    Mă interesează să înlocuiesc sticla de la oglinda stânga. Dacia pe care o am are oglinzi model mare (ca la Sandero, Duster și Logan). Am găsit următoarele coduri pentru sticla stângă cu încălzire.

    DACIA 6001549716: 97 lei daciashop.ro
    ASAM 30349: 22 lei norauto.ro
    SPILU 14303
    PRASCO ...
    ALKAR 6431594: 44 lei
    DIEDERICHS 4421027
    KLOKKERHOLM 13011063
    TYC 32801281
    VAN WEZEL 1516837

    Ce vedeți mai sus sunt codurile compatibile pentru ce îmi trebuie mie. Dar variația de preț este uriașă.


    Vă întreb care să fie diferența dintre oglinzi? Convexitatea? Tratarea specială a sticlei?

  • #2
    ai sanse sa nu se potriveasca sau sa vina ca dracu...sticlele ieftine sunt chiar ieftine... ti-e si frica se le atingi. de curiozitate uita-te la una after si una originala sa vezi ca nu au nicio treaba una cu alta.

    Comment


    • #3
      Am cumpărat modelul de la ASAM. 22 lei de la norauto. Oglinda vine într-o pungă foarte ieftină, nesigilată, iar sticla este acoperită cu o folie cu bule. Iată cum arată spatele.

      Am alăturat-o de cealaltă oglindă pe care o aveam pe partea dreaptă și la dimensiune sunt exact la fel. Nu am putut aprecia la mm dacă sunt la fel pentru că oglinzile nu s-au putut apropia "sticlă pe sticlă", fiind convexe - evident!!! Dar atât cât am putut aprecia, dimensiunele sunt egale, în marja de eroare a evaluării mele.

      Am conectat papucii iar cele 4 găurele din rama oglinzii în care trebuie inserați cei 4 pini de pe conturul rotund din imagine au fost perfect aliniate cu pinii. Vedeți pinii la intersecția cercului rotund cu cele 4 spițe care pleacă din interior. Am apăsat pe centrul oglinzii cu podul palmei și clemele de plastic de pe cerc s-au cuplat.


      Vă spun sincer că nu pare nicio diferență când am oglinda ieftină. De asta am întrebat cunoscătorii. Poate că sticla este securizată la cea originală. Poate că stratul de argint este făcut să reziste 10 ani în frig, îngheț, dezgheț de la curentul electric, etc.

      Eu vă spun că din punctul de vedere al inserției, al papucilor, al dimensiunilor, al calității optice, modelul ASAM cel mai ieftin este identic cu cel original.
      Last edited by gecmc94; 24 June 2017, 16:42.

      Comment


      • #4
        Diferenta o sa o vezi la fiabilitate. Am schimbat si eu oglinda originala cu una dintr-asta ieftina si degivrarea a functionat exact 5 luni (octombrie - februarie).

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google