Lampa Ceata Spate Nu Merge

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lampa Ceata Spate Nu Merge

    sal baieti !! am probleme cu lampa ceata spate la un dci din 2006 totul a fost in regula pina cind a treb sa alim ceata ca sa pot sa am 12 v in rulota vorb pt ilum inter si frig ,am circ circa 250km dupa care am sezizat ca mart de ceata s a stins .. am oprit si am verif sig aleatoare la ceata .. bunaaaa am renuntat pt ca nu era neap nevoie . am rev acasa am luat la rind cam tot ce se poate spune despre chestie (in afara de releu ) ??? treb sa va spun ca si acum 1 an si 2 ani treaba a mers !!! v i s a intimplat cumva cuiva ???

  • #2
    Pentru limba romana apasa tasta 1.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • #3

      .........
      Keep walking...

      Comment


      • #4
        Deci pe un Logan I cu rulotă a folosit circuitul de ceață spate, care merge direct prin monomanetă (max 2,5A) pentru a alimenta consumatorii din rulotă (iluminat, internet?! și frigider) apoi brusc s-a stricat, zice el releul (care nu există) !!
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • #5
          Si nici siguranta...nimic de siguranta. De cati amperi este: 20A, 30A....becul de ceata ce putere are? 20-50W? Pe circuitul respectiv ai alimentat frigider, lumina, "internet" - imi inchipui ca nu este vorba de modemul 4G (consum max 2-4W) ci de laptop gaming conectat la o plasma de 200W si un home cinema de 1000W......totul alimentat printr-o "lita" din instalatia masinii....cred ca este vorba de ceva extraterestru, o nava spatiala condusa de Borgi.
          Recomand sa faci un experiment: cumpara de la "chineji" un prelungitor si "baga" in el "ferul de calcat", cred ca obtii ceva identic cu ce a facut rulota...ia "la mana lita" pana ajungi in tablou...
          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

          Comment


          • #6
            Becul de ceata nu are mai mult de 21W, e bec normal ca de semnalizare. Eu as verifica prima data blocul de lumini,conectorii bloc de lumini-cablaj sa nu fie topiti la un anumit pin, nu stiu care e pentru ceata. Intrebare , cum ai facut legatura dintre firul de ceata si cablul care duce la rulota? Acum oti are dreptate , ce cui ai pus in locul sigurantei tinand cont ca mergea si becul de ceata?

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google