Nu Se Mai Deschid/inchid Geamurile Spate

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu Se Mai Deschid/inchid Geamurile Spate

    in seara asta am constatat ca nu se mai ridica geamul spate stanga, am desfacut capacul de la baza celor doua scaune, unde sunt amplasate butoanele pt. geamuri spate si am inversat mufele, si geamul stanga s-a ridicat.
    Apoi, ca prostul am apasat din nou pe butonul pt geam stanga spate, si nu a mai urcat, am desfacut capacul am inversat din nou mufele in speranta ca geamul stang se va ridica, dar degeaba, dupa cateva incercari nereusite am constatat ca nici geamul dreapta nu mai functiona la actiunea butonului (noroc ca a ramas in pozitia inchis)
    Am incercat si cu butonul de blocare a gemurilor spate si pe pozitia on si off, dar nimic, geamurile spate nu se mai misca, si nici nu se mai aude zgomotul specific de contact electric. Mentionez ca butonul de blocare a geamurilor sta aprins !
    Cumnatul meu a verificat siguranta, desi parea ok, a inlocuit-o cu una de rezerva din suportul sigurantelor. (nu stiu exact care siguranta, ca eram plin de draci si l-am lasat pe el)
    Apoi am decuplat bateria, dar....degeaba
    Unde considerati ca este problema si care ar fi solutia ?
    Va multumesc

  • #2
    Posibil 135 defect
    Attached Files
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      multumesc pt schema electrica, maine merg la cineva care se pricepe la electrica, dar poti sa-mi spui pe scurt, in cuvinte care ar fi problema si ce interventie implica ?
      multumesc

      Comment


      • #4
        Pana sa ajungi la lucruri mai complicate, incepe cu simple =>
        Demonteaza cele 2 butoane, curata bine zonele metalice de contact (eventual cu o hartie abraziva f fina, fara sa insisti prea mult, cat sa fi recreata "oglinda").
        Spor!
        Te asteptam cu "impresiile" finale
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

        Comment


        • #5
          Dacă butonul de blocare(135) e defect, la butoanele de geamuri (130) și (131) nu ai masa, dacă nu ai masă nu miști motoarele.

          Dacă la pornirea pozițiilor (135) se aprinde, dar pe B2 nu dă masă îndiferent de poziția geamuri spate on/off = buton defect
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • #6
            Va multumesc pt. informatii si sugestii.
            Spre multumirea mea a fost doar o siguranta verde de 30, arsa (cea pt. geamurile spate). Ieri seara cumnata-meu a inlocuit alta siguranta, iar eu, nervos fiind, nu am mai verificat pe care a inlocuit-o

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google