Probleme Rugina Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Masina luata anul acesta Cash,Casco din prima zi 1360 lei pe an.2 incidente cu 2 caini,prima interventie portiera sofer schimbata cost 2100 lei,al 2 lea incident bara fata stanga schimbata partea de jos cu proiector suport ornament proiector mufa proiector 2900 lei.eu zic ca se merita din plin sa am Casco

    Comment


    • Am băgat ieri vaselină siliconică pe sub toate chederele (mai puţin la cele de la geamuri care-s mai greu de scos şi de remontat -excepţie cel de la bază). Pot să zic că maşina e curată..în afară de acel punct f. mic de rugină pe care l-am menţionat mai înainte. Băgat şi ceară în praguri /uşi/lonjeroane şi dat şi pe dedesubt

      Comment


      • Originally posted by meticulosul View Post
        Masina luata anul acesta Cash,Casco din prima zi 1360 lei pe an.2 incidente cu 2 caini,prima interventie portiera sofer schimbata cost 2100 lei,al 2 lea incident bara fata stanga schimbata partea de jos cu proiector suport ornament proiector mufa proiector 2900 lei.eu zic ca se merita din plin sa am Casco
        Pe la voi sunt mulți câini pe strada în zona. Anul trecut am rupt bara, cu un câine pe la Oituz. A sărit în fata mașinii, nu am avut cum să-l evit.

        Comment


        • Originally posted by aris86 View Post
          Pe la voi sunt muli câini pe strada în zona. Anul trecut am rupt bara, cu un câine pe la Oituz. A srit în fata mainii, nu am avut cum s-l evit.


          Unul in drum spre Bacau,unul cand plecam in Grecia,pe la Urziceni

          Comment


          • În testele de permis auto chiar cred că este un exemplu cu un câine pe marginea drumului. Ce, eu nu am întâlnit câini pe marginea drumului prin satele de munte, când coboram de la Sinaia? Eu, ca regulă fundamentală, scad viteza sub 40 km și nu scap câinele din ochi. La un moment dat, unul lătra la altul de pe cealaltă parte și avea coada orizontală. În mintea mea mi-am zis "hait, ăsta acum se repede la celălalt". Și am redus pe la 30, am claxonat din abundență ca să îi atrag atenția și am trecut pe lângă câinele enervat.

            Am zis anterior despre căscatul ochilor. Orice reparație, chiar și din cauza unei ciori sau a unui câine, scade valoarea mașinii. Și îi sporește uzura morală în ochii posesorului. Prefer să evit cu absolut orice preț. Casco nu mă ajută. Ochii din cap și intuiția da. Prefer să îmi ascut intuiția decât să completez hârtii de Casco. Și să îmi aduc mereu aminte că sunt la volanul unei arme care poate omorî câini, pisici, vaci, oi, oameni.

            Originally posted by Costi-bc View Post
            si stai fara masina cativa ani ... decizie judecatoreasca ,avocati, etc te stergi la fund cu ea (pardon) ca lu' ala nu ai ce-i lua ...
            Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii a plătit anul trecut despăgubiri de 30,3 milioane lei

            Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii (FPVS) a plătit anul trecut despăgubiri de 30,34 milioane de lei, valoare apropiată de cea din 2013, din care 26,84 milioane de lei pentru vătămări corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu, într-o conferinţă de presă.

            Cererea de despăgubire se depune la sediul FPVS sau la oricare sucursală ori agenţie a oricărui asigurător care are dreptul să practice asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) pe teritoriul României.

            După plata despăgubirilor, fondul va recupera, pe cale de executare silită dacă va fi cazul, sumele achitate, cheltuielile legate de plata acestora precum şi dobânda legală de la persoanele vinovate sau de la alte entităţi responsabile.

            "În 2014, FPVS a plătit 400.000 de euro pentru daune morale unui număr 57 părţi civile ca urmare a decesului a 8 persoane şi rănirea altor trei. Vinovatul accidentului este un şofer de 82 de ani, care ar trebui să plătească 333 de ani pentru recupererea sumei de către fond, respectiv echivalentul în lei a 100 de euro. În acest caz, suma totală solicitată în instanţă de către cele 57 părţi civile s-a ridicat la 17 milioane de euro, în urma sfaturilor avocatului, care urma să perceapă până la 50% din suma oţinută în instanţă. În final, instanţa a hotărât plata sumei de 400.000 de euro, din care avocatul, pe care îl cataloghez ca fiind un samsar al durerii, îşi va lua partea. Înainte să înceapă procesul, în urmă cu trei ani, FPVS le-a propus o sumă apropiată celei hotărâte de instanţă şi acum vor încasa doar jumătate", a spus Greceanu.
            Last edited by gecmc94; 23 September 2017, 11:45. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • In afara localitatii pe dn 2 mergi tu cu 40 de km,cand iti sare brusc din sant si tu ai 120 km familia doarme....depinde de situatie

              Comment


              • IMG_2432.JPG. Cam asta este rezultatul

                Comment


                • Legat de câine...a mea a fost făcută praf bara spate și portbagajul zgariat de catre un câine. Parcata. Casco și-a meritat banii in fiecare an. Am casco de vreo 10 ani pe diferitele mașini pe care le-am avut. Și sh și noi, merita. Părerea mea.

                  Comment


                  • Treceam prin sat, 60 km/h, mers în coloana, l-am văzut de la distanta ca latră la mașini, deobicei ii claxonez la distanta, atunci nu am ascultat de intuiție. Când m-am apropiat de el a sărit în fata mașinii, ce era sa mai fac, inițial am frânat, după care am luat piciorul după frână și am mers mai departe, pana unde am putut sa opresc.

                    Comment


                    • Deja v-ati indepartat destul de mult de subiect.
                      On topic, va rog.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                      Comment


                      • Cred ca-mi rugineste sareta. E un punct pe portiera stanga spate care mi-a sarit in ochi intamplator azi. Am dat putin cu degetu’ in speranta ca e ceva mizerie, insa sunt aproape convins ca e rugina.
                        Ura! [emoji16]
                        Attached Files
                        Last edited by 77sky; 14 March 2018, 19:05.
                        Keep walking...

                        Comment


                        • În ce zona ți-a apărut rugina?

                          Comment


                          • E clar undeva pe o portiera .....nu este vina producatorului. Acolo a fost lovita cu o pietricica ceva si a sarit vopseaua lasand tabla neprotejata.
                            Repara cat mai repede ca rugina se extinde.

                            Comment


                            • nu e vina producatorului , e vina utilizatorului ca n-a tinut masina in sufragerie , sa o stearga cu o carpa speciala de praf cumparata din reprezentanta , evident.
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

                              Comment


                              • Nu este rugina,am si eu si se duce.Spala masina,apoi sterge cu un servetel umed si se va sterge!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google