Intrebare Despre Luminile De Zi De Pe Noul Logan!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mie mi se pare ca arata urat cele dreptunghiulare. Si ca sa ai rotunde pe laterale si patrate pe centru e chiar urat. Ca sa nu mai vorbesc ca cele rotunde sunt mai bune dpdv functionalitate.

    Comment


    • 1. In legatura cu pornirea DRL-ul : am achizitionat un modul temporizator reglabil in intervalul 5 sec - 1 min. Acest modul intentionez sa ii inseriez contactele de la releu , dupa siguranta de DRL a.i. la pornire sa aiba o temporizare de 10 - 15 sec. si abia apoi sa porneasca DRL-urile.

      2. In legatura cu opritul in trafic de catre politisti : eu l-am intrebat cum de m-a oprit tocmai pe mine . Si de ce nu e coada de Mertzane, Q7, Q8 si alte masini mai smechere care au DRL-uri din fabrica ca si loganul meu ? ( ca nu era ,,nimeni" nici ,,inainte " , nici ,, in spatele" meu ).
      Nu mi-a dat nici macar avertisment . La o adica as fi facut contestatie sa imi zica si mie cate amenzi a dat el pentru lumini neaprinse in acea zi ! Daca nu de ce tocmai mie ?
      Last edited by dorind; 22 November 2017, 11:37.

      Comment


      • S-a modificat codul rutier din luna august
        Citat din og 14/2017
        Art. 44 alin.2) se completează în sensul că „În circulația pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe cele naționale europene (E) conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulația diurnă”.

        Comment


        • Deci, luminile de zi din fabrica nu mai sunt "valabile" la un control rutier?

          Comment


          • Pai eu cred ca de-aia au completat legea de mai sus, nu? Ca sa nu mai existe discutii...

            Comment


            • Banuiesc ca lumina diurna este acelas lucru cu luminile de zi
              sigpic

              Comment


              • Pai aia inseamna "diurn"

                Dicționar dexonline. Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru diurn din dicționarele: DEX '09, DEX '98, MDA2, DLRLC, DN, MDN '00, NODEX, Șăineanu, ed. VI, Scriban, DOOM 3, DOOM 2, Ortografic, Sinonime, Sinonime82, Antonime

                Comment


                • E greu căutatul...

                  În acest moment, Codul rutier (OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice) prevede la art. 44 alin. (2) că în circulația pe autostrăzi, pe drumurile expres și pe cele naționale europene (E) conducătorii de autovehicule și tractoare agricole sau forestiere sunt obligați să folosească și în timpul zilei luminile de întâlnire.

                  De vineri intră în vigoare o completare introdusă de OG nr. 14/2017, prin care se adaugă la sfârşitul frazei sintagma “sau luminile pentru circulația diurnă”.

                  via legestart
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google