Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dragul meu...ti-am mai spus. N-am votat cu basescu (basescu nu este comunist...este doar fost ofiter de securitate in fostele structuri securiste ). Am sa-l trec langa voi...ca va face cinste.

    Comment


    • Cativa deputati PSD i-au jignit si amenintat, miercuri, pe colegii din Opozitie care incercau sa opreasca prin diverse strategii adoptarea controversatelor legi privind Statutul magistratilor si iertarea colegilor declarati incompatibili de catre instante.
      Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a trecut rapid de la ironii la insulte si invective grotesti, ajungandu-se pana la a-l numi 'maimuta' pe unul dintre colegii mei.

      Deputatul care transmitea protestatarilor ca i-ar impusca cu mitraliera din dotare, Catalin Radulescu, l-a amenintat pe colegul Catalin Drula: 'Nu vrei dumneata sa te intalnesti cu mine in mod privat, sa-mi spui mie de Hummer, ca sa avem o discutie, daca vrei, amandoi! Te rog eu, daca vrei, discuta cu mine. Puteti sa veniti chiar amandoi! Mai luati-va toata gasca aia a voastra, ca si asa nu faceti niciunul fata'", a dezvaluit pe Facebook deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel.

      Mai mult, acesta afirma ca "Ioan Munteanu, liderul de grup al deputatilor PSD, trimis in judecata de procurorii DNA, a venit la noi transmitandu-ne ca 'ne prinde el odata'".
      Ce sa te astepti de la niste pezedisti.
      Bacalbasa face de rusine judetul GL.
      Radulescu stim cine si mai ales ce e. Un nimic.
      Munteanu, ca orice "lider", tre' sa-si arate muschii in haita de hoti, altfel ajunge hrana pentru tribul pezedist.

      Un adolescent a incercat sa se sinucida din cauza lipsei de imunoglobulina, iar ministrul s-a ales cu plangere penala.
      Un comment.
      Nu are treaba guvernarea PSD cu problema asta

      Nu are treaba PSD-ul cu bolnavii care au nevoie de imunoglobuline, sa se descurce si ei cum or putea. Nu are treaba guvernarea PSD nici cu construirea de spitale, nici de autistrazi.

      Guvernarea PSD e intr-o goana nebuna pentru a scapa de judecata pe cei cu procese, pentru a ii scoate din puscarie pe cei care au ajuns acolo si cu a pune seaua pe procurori. De 11 luni de zile asta face PSD-ul: modificari peste noapte de cod penal, propuneri de gratieri colective, eliberari de-a valma din puscarie, modificari ale legilor de incompatibilitate, modificari in legile justitiei pentru a pune seaua pe procurori. Cu asta se ocupa PSD-ul, e singurul program de guvernare.

      Chiar in momentele astea, PSD-ul si-a mobilizat masina de vot ca sa voteze pe repede inainte Statulul Magistratilor, calcand totul in picioare, iar comisia Iordache lucreaza mai departe cu viteza maxima, nu se mai dezbate nimic, nu se mai sustin amendamente, nu se tine cont de opozitie sau asociatiile relevante ale magistratilor.

      Nu are treaba PSD-ul cu bolnavii care au nevoie de imunoglobuline, sa se descurce si ei cum or putea.
      Cand vrea careva sa faca un amendament in parlament, i se taie microfonul.
      Pai nu stiam ca pezed a castigat cu 100% alegerile, si e unanimitate in partid.
      Cred ca am ajuns ca in Rusia, doar ce zice Putin conteaza.
      Bataie de joc!
      Ar trebui ca poporul sa intre peste ei si sa dea foc la rahatul ala de cladire.
      Last edited by mr.K; 6 December 2017, 17:05. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • bolovan si gec...2 zile pe dreapta?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Seba, bolovan merită și susțin să primească vacanță. Merita chiar de la disputa anterioară în care socoteala ta partizană l-a scăpat. Deci, te rog să i-o administrezi.

          Comment


          • Dar care-i problema? el ma ataca. Eu doar ii spun evidentele
            Nu inteleg...faptul ca sustine fostul partid comunist? Ma scuzati...dar un simplu goagal imi confirma...nu exista nici un dubiu...iar faptul ca achieseaza la un partid comunist (eu am spus calar...nu sustin liberalii...din punctul meu de vedere sunt in aceasi oala)

            Comment


            • @Seba, pe topicul asta n-ai motive de dat vacante. Unde "sa ne râdem" si noi?
              Fiecare o tine pe a lui. Doar n-ai vrea ca unii s-o tina pe a altora... [emoji2]
              Fiecare cu ce (mai) poate sustine.
              Aici a venit unul cu argumente si citate, dovezi scriptice, informatii evidente si a fost atacat de cei 3 securisti care n-au nici argumente, nici dovezi in ce afirma, doar contrazic si "puie msd", "duie milviu" si altele asemenea ca asta le e limita.
              Lasa-i sa se manifesteze ca doar la manifestatii sunt buni.
              Te duci pe strada, tipi si zbieri, faci si un banut... desigur vorbesti de productivitate si alte chestii cu economia...
              Ce produc ei zbierand si behaind in strada n-am reusit sa vad cum contribuie la bugetul tarii.
              Last edited by Fanez; 6 December 2017, 22:56.

              Comment


              • Bolovan, deja îmi este teamă să întreb ce vei spune despre cetățeanul #1. Eu am votat ceva dintr-un program politic, a fost datoria mea de cetățean să aleg ceva și nu am găsit nimic mai bun. Dar omul ăsta a colaborat cu comuniștii, cum îi numești tu. A respirat același aer dintr-o cameră. A dat mâna cu ei. A luat masa cu ei. A socializat cu ei. Crima lui este mult mai mare ca a mea. Ți-l prezint. Klaus Jo-haus-kix, hoțul de case, uzurpatorul singurului liberal veritabil care mai era în politica românească, Crin Antonescu.

                Primarul Sibiului, Klaus Johannis, sustinut pentru functia de premier de catre PSD, PNL si UDMR, a anuntat luni dimineata, intr-o conferinta de presa, ca va pleca la Bucuresti unde va avea o discutie comuna cu Mircea Geoana si cu Crin Antonescu. Intalnirea este programata la Parlament in jurul orei 14:30-15:00.

                Alte declaratii:
                Am acceptat propunerea lui Mircea Geoana de a fi nominalizat premier
                Sunt la curent cu evenimentele din tara. Am avut discutii aproape zilnice cu liderii care vor sa conduc un nou Guvern
                Deocamdata o sa discut la telefon cu presedintele Basescu daca ne vom intalni sau nu. E posibil sa nu ne vedem
                Acordul intre PSD si PNL ma avantajeaza. E foarte bine ca exista acest protocol. Am salutat aceste intelegeri si sunt de acord cu ce scrie in ele, dar este nevoie de noi protocoale care sa se refere la mine
                Eu am o strategie de guvernare, trebuie armonizata cu ceea ce doresc partidele
                Va fi un guvern politic, condus de un premier independent

                Comment


                • @Fanez, tu ai urmarit ce s-a intamplat ieri in parlament? Ti-a placut cum legifereaza PSD? Sau sa-l amintesc pe Serban Nicolae si limbajul lui suburban, de mahala?

                  @gecmc94, tu fara apelative poti sa porti o discutie? De fiecare data incepi sa pui o eticheta si apoi zbieri tare ca altii fac la fel. Hai sa discutam, dezbatem nu sa ne jignim. Hai sa nu fim aici pe forum cu e PSD in parlament ...
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

                  Comment


                  • Mie mi-a placut cum mixa microfonul Vlase, care i-a tinut locul lui Livake la sedinta, ca ala n-a avut tupeu sa fie huiduit.
                    Tot ce spunea opozitia se auzea din 4 in 4 silabe.
                    Gretos.
                    Am mai zis, in afara de useristii care au luat atitudine, restul merita sa arda odata cu cladirea.
                    Demoazela Chichirau a crescut in ochii mei.


                    Fata cu parul incleiat e hotarat!

                    Greu cu munca la Primaria Capitalei: Firea amana pana in martie licitatia pentru noile autobuze RATB.
                    De aproape doi ani, candidatul si apoi primarul Gabriela Firea ne tot promite autobuze noi pentru RATB. Pana acum nu a cumparat niciunul, iar vestile venite azi de la municipalitate nu sunt deloc imbucuratoare.

                    Pentru ca e mult de munca la analiza ofertelor depuse pentru licitatia noilor autobuze, institutia condusa de Gabriela Firea a decis sa prelungeasca perioada de evaluare a acestora pana la... 10 martie 2018.
                    In timpul asta, intr-un alt oras, cu un buget incomparabil mai mic decat Bucurestiul, primarul Chirica si subordonatii sai au cumparat 88 de autobuze noi, cu AC.

                    Scor Chirica- Firea: 88-0

                    Bine, are si Firea niste realizari. A facut 88 de targuri tematice si infiinteaza 88 de firme noi in subordinea PMB.
                    Last edited by mr.K; 7 December 2017, 12:02.

                    Comment


                    • Originally posted by Silviu View Post
                      @gecmc94, tu fara apelative poti sa porti o discutie? De fiecare data incepi sa pui o eticheta si apoi zbieri tare ca altii fac la fel
                      Silviu, îmi face cea mai mare plăcere să reluăm la numărat ultima dispută în care am fost atacat de către voi doi, timișorenii bolovan și Silviu, și în care am întors ce am primit, fără să rămân dator (da, am primit x insulte de la bolovan și y de la tine, am dat înapoi x+y). Seba, timișorean ca voi, probabil amic de-o bere la întâlnirile voastre locale, a numărat exact ca un arbitru timișorean, închizând ochii. A numărat superficial insultele, mai multe la "oaspeți" și mai puține la "gazde", m-a insultat și apoi m-a suspendat. Nici nu s-a gândit că regulamentul de jurat/moderator nu îi permite să mă insulte. Noroc că există și moderatori care nu sunt din Timișoara.

                      Dacă vrei ceea ce este scris mai sus, totul începe cu o suspendare bine-meritată a lui bolovan (pe care l-ai atenționat chiar tu acum câteva zile). A fost avertizat de către mine de multe ori să nu mă mai apeleze cu "tovarăș, comunist" câtă vreme eu nu am nimic în comun cu această doctrină (și de fapt mai nimeni în România de astăzi, în afara nostalgicilor ceaușiști care meg la Bellu la mormântul lor). Ce este rău să spui cuiva că este băsist? Bolovan împarte multe dintre punctele de vedere pe care le promova băsescu la putere. Îl deranjează apelativul pe bolovan?

                      Comment


                      • gecmc94 in primul rand nu sunt amic de bere cu seba (nici macar nu-l cunosc...doar de aici de pe forum)..a.sa ca nu mai fa insinuari.
                        Imi pare rau, dar cat timp susti un partid comunist, cu doctrinca comunista, cu origini comuniste...sorry...automat se presupune ca faci parte. Eu din cate vad eu, nu impart nimic u basesc (un personaj pentru care am un profund si adanc dispret)
                        Ma deranjeaza apelativul atata timp cat n-ai argumente pentru el. Ma deranjeaza cand aduci acuze fara argumente. Eu tu-am adus n argumente asupra doctrinei voastre (este suficient sa cauti pe wikipedia daca nu ma crezi). Si probabil de asta n-am fost banat (probabil ca am fost raportat de N ori de tine si fanez). Eu inca n-am raportat pe nimeni...cred ca suntem intr-o democratie in care fiecare poate sa-si explrime opinia...nu mai suntem in perioada comunista in care cine nu-i cu noi este impotriva noastra si trebuie eliminat.

                        Comment


                        • @gecmc94, cred ca ai citit pe alt forum, ma indoiesc ca te-am jignit eu pe aici, in schimb reciproca...

                          Ce aveti voi doi de impartit va priveste. Nu ma baga in aceeasi oala doar ca sunt din acelasi oras cu el.

                          ~~~~~

                          Revenind la subiect, iti place atitudinea PSD din parlament? Luam studiu de caz ce s-a intamplat aseara.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

                          Comment


                          • Originally posted by Silviu View Post
                            @Fanez, tu ai urmarit ce s-a intamplat ieri in parlament? ...
                            Mi-a placut de chichirau. I se potriveste numele.
                            E reprezentativa speciei respective.

                            Comment


                            • Deci aprobi cele spuse de Serban Nicolae. Nu ti se pare nimic deplasat.

                              Mai mult aprobarea amendamentelor sau respingerea lor fara dezbatare, sau a amendamentelor ce nu au fost discutate in comisia de specialitate etc., din nou foarte normal, asa-i?

                              Daca e asa inseamna ca n-are rost sa te mai intreb pe viitor. Ma gandeam ca poate te pun putin pe ganduri aceste lucruri...
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

                              Comment


                              • Originally posted by Fanez View Post
                                Mi-a placut de chichirau. I se potriveste numele.
                                E reprezentativa speciei respective.
                                Mie imi place de Ciordache si Nicolae.
                                2 specimene incompetente, unul cu facultatea de drept facuta la andropauza pe la Chisinau, iar altul cu facultatea de drept facuta la un aprozar universitar, produc legi in parlamentul tarii.
                                Pui 2 dorei in ale dreptului sa faca legi?

                                Numai liceul de Informatica din Iasi terminat de Chichirau valoreaza de 500 de ori studiile celor 2 pezedisti.

                                Daca punem si ca a obţinut un doctorat în finanţe la Universitatea din Massachusetts în 2007, cred ca are studii mai multe decat tot pezedeu' la un loc.
                                Last edited by mr.K; 7 December 2017, 13:24.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google