Bv 21 cdc

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Inca cineva ce.si ia Ford!Ce discount ai avut?
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

    Comment


    • Ufff, sper să merite...
      http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

      Comment


      • Iti doresc ca noul Focus sa fie tot atat de fiabil pe cat a fost Loganul . Ai un argument mai solid de ai ales Fordul in defavoarea altor marci?

        Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk

        Comment


        • Pretul de lista era undeva la 18500 euro. Cu reducere si ecobonus de 1500 euro am ajuns la 13600 euro. Zic eu ca e bine. Argument ce sa zic imi place design-ul, spatiul interior etc.
          Cu ocazia asta intru iar in clubul benzinarilor. Am ales motorul ecoboost de 1 litru si 100 CP.

          Comment


          • Au fost probleme si cu motorasul asta de 1 litru dar nu.i de speriat.Nu mai reusesti tu consumurile motorului de 1.4 dar in viata nu le poti avea pe toate![emoji16]
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

            Comment


            • Motorul e pe piață de patru sau cinci ani, deci cred că problemele apărute au fost rezolvate. După cinci ani garanție mai vedem. Nu plec cu ideea că voi avea probleme.
              La început am cochetat cu ideea unui 1.0 SCE de la Dacia, dar când am configurat un Sandero și un Sandero Stepway cu tot ce vreau (adică tot ce se poate de la Dacia) am ajuns la un preț similar și atunci am zis: stop, reorientare și așa am ajuns la Ford. Nu neapărat că sunt un mare fan al mărcii (cine știe poate în cinci ani devin), dar m-a încântat oferta și sincer mi-a plăcut mașina.

              Comment


              • Da,au fost cazuri rare!Eu am fost orb,nu m.am uitat si.n curtea lor..
                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                Comment


                • Nu vreau să pară că denigrez Dacia, doar am fost posesor de marcă 11 ani, dar după ce dai o căruță de bani pe mașină - vorbim aici de cel puțin 12000 euro sau mai mult în cazul motoarelor diesel - te aștepți să nu mai ai multe de făcut la mașină. Nu vorbesc de sfera tuning-ului, fiindcă aici e vorba gusturi și buzunar, ci de capitolul confort-îmbunătățiri, iar la banii pe care îi dai te aștepți să le aibă deja. Pe scurt nu am vrut să iau o mașină și să mă uit după aceea cinci ani după altele, care sunt mai joase, mai agresive, mai confortabile, mai dotate și lista poate continua.

                  Comment


                  • La km pe care i-ai facut cu Loganul, nu crezi ca tot un diesel ti se potrivea mai bine sau ai de gand sa faci km mai putini ? . Ai cochetat cu ideea motorului de un litru de la Dacia? Sincer mie personal mi se pare o gluma acest motor, daca vechiul 1. 4 era foarte hulit, ma intreb cam cum se descurca acesta .... Oricum, nu mai contraza, mult succes cu Focusul si sper sa ne tii la curent cu performantele nemtoaicei!
                    .

                    Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk

                    Comment


                    • Nu am ales tot diesel fiindca km nu mai fac la fel. Am ajuns la cifra asta fiindca mai mult de 6 ani masina a fost in comodat la firma si am facut cam 23- 25 de mii de km pe an. In .od normal nu trec de 12000, deci nu se merita diesel. Ba mai mult fac drumuri scurte de maxim 15 km dus si 15 km intors de la serviciu, iar pe timp de iarna omor dieselul mai ales cu DPF. La curent o sa va tin la rubrica dedicata altor marci, desigur.

                      Nu am ales tot diesel fiindca km nu mai fac la fel. Am ajuns la cifra asta fiindca mai mult de 6 ani masina a fost in comodat la firma si am facut cam 23- 25 de mii de km pe an. In mod normal nu trec de 12000, deci nu se merita diesel. Ba mai mult fac drumuri scurte de maxim 15 km dus si 15 km intors de la serviciu, iar pe timp de iarna omor dieselul mai ales cu DPF. La curent o sa va tin la rubrica dedicata altor marci, desigur.
                      Last edited by logan21cdc; 25 November 2017, 14:33. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • de ce la alte marci ?! iti faci un nou thread cu Fordul. sunt destule pe aici.

                        Comment


                        • Păi nu neapărat, dar dacă se consideră de administratori că nu e oportună continuarea poveştii aici, atunci deschid thread nou. Oricum vreau să păstrez numerele, deci tot de 21 CDC va fi vorba.

                          Comment


                          • Ultima turnantă, intrăm în linie dreaptă și ne apropiem de sosire.

                            Deci ultima strigare: cine dorește un set de jante tablă originale + anvelope de iarnă rulate aproximativ 8000 km, cumpărate sezonul trecut cu DOT 2016, mă poate contacta.
                            Anvelopele sunt marca WINDFORCE CATCH SNOW. Stiu, niste „no name” chinezești, dar au aderență bună și sunt silențioase. Nu vreau să fac afaceri pe spinarea cuiva, vreau doar să mai recuperez ceva din mașină. Mașina merge la dezmembrări, deci e păcat de ele.
                            Cine este interesat, precizez că vreau un schimb cu ce are pe mașină, adică să-mi dea niște „pocnitori” plus un 400 lei și îi dau ce am eu pe mașină.

                            Comment


                            • Ca să nu îmi pară prea rău după ea, azi mi-a făcut figura: nu a vrut să pornească. La prima dimineață mai friguroasă din Brașov, -7 grade.
                              Am dat la cheie de două ori, cei drept mai lung, după care a murit și bateria. Am zis „flexul de mănâncă”. Până la urmă cu ajutorul cablurilor a pornit, greu dar a pornit.
                              O zi să mai țină, mâine la dezmembrări cu ea.
                              Cea nouă vine săptămâna viitoare.

                              Comment


                              • Originally posted by logan21cdc View Post
                                Azi s-au implinit 11 ani de cand am intrat in posesia masinii. Dupa fix 233756 km povestea se apropie de final. Au fost momente bune si mai putin bune (nu direct din cauza masinii), dar le-am depasit pe toate. Pot spune ca am fost multumit de alegerea facuta si as alege la fel, raportat la situatia de atunci. Acum am alte asteptari si pretentii de la o investitie de asa calibru cum e achizitionarea unei masini. De aceea nu am mai ales tot Dacia.
                                Masina se va casa, deci daca sunt doritori pentru un set de roti de iarna ma puteti contacta. Mai am si un set de vara dar cred ca e prea devreme. Anvelopele de iarna sunt la al doilea sezon se poate citi si aici despre fel, marca si alte informatii.
                                O decizie inteleapta. Fordul e o masina foarte fiabila. Nu exista termen de comparatie cu Dacia. Merita cei 1000-2000 in plus dati pe Focus. Nu pot sa cred ca o Dacie se apropie de pretul unui Ford. Trist.
                                Last edited by Archangel80; 21 December 2017, 11:12.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google