Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se strănge lațul, doar că martie, cum se anunțase, pică momentan.

    Sau cum s-ar spune...

    "Ne cerem scuze, dar s-a contramandat pentru o data pe care o s-o anunțăm ulterior". )))
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

    Comment


    • Fie in aprilie atunci. Dar musai la inceput. Pe 1 aprilie, sa-i spuna cineva ca a castigat o vacanta gratis.

      Comment


      • Așa cum spuneam... se cam strânge lațul.

        *vedeți episodul "Dragnea vs ancheta din Brazilia"

        1. Strazile din jurul Salii Palatului se inchid (+ masinile sunt mutate) pentru a face loc altor masini "din teritoriu", nu pentru a preveni razmerite. Ok?

        2. In PSD nu exista alti membri cu mustata sau cu barba. Nu ma refer la taranii de prin comune, primari, consilieri, etc... ci la aia activi, cei care sunt mediatizati la TV. De ce oare?

        *bine, puteti lua asta ca pe o gluma, pamflet
        Last edited by Catalin S.; 10 March 2018, 02:19. Reason: Automerged Doublepost
        http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

        Comment


        • Cam liniște pe aici, semn ca ori nu vă mai interesează politica și este de înțeles (apropos, ier a fost făcătura aia de congres) ori postați de regulă de la muncă...

          In altă ordine de idei, asta am visat az' noapte, ceva ce parcă semăna cu un congres din 1989...

          Liviu Dragnea PSD!
          *Ceaușescu PCR

          Liviu Dragnea reales!
          *ce mai "fake" e-acest congres

          Viorica Vasilica!
          *Honoris(a) Causi(ca)

          Andronache, Bănicioiu!
          *haide, gata, valea, roiu'

          Liviu Dragnea, te iubim
          *căca tine nu găsim

          Congresul este "grotesc"
          *vivat NEAMUL ROMÂNESC! (ca să fim un pic naționaliști si cu dragoste de țară)
          http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

          Comment


          • Pai ce sa discuti politia aici? Cu cine? Toti suntem deacord: PSD = PCR, Dragnea un gainar ordinar. Iar astia care-l sustin n-au argumente logice si cat de cat fundamentate. Plus ca majoritatea posteaza doar dupa dictare.
            am vazut ieri la tv secvente din congres...a aparut si pe youtube

            Comment


            • @Catalin S. Pana la urma acestia suntem, fie ca ne place, fie ca nu ne place.
              Partidul Social Democrat (sub diverse denumiri) a avut cel mai bun rezultat la nivel national la toate alegerile (de orice fel) din 1990 pana in prezent. Ma refer strict la partide, nu la asocieri de partide. Posibil sa existe si ceva exceptii dar care nu fac altceva decat sa confirme regula. Cand a castigat opozitia s-a intamplat pe fondul unei stari de emotie care a generat acel rezultat - cat situatia este stabila (stabila nu inseamna buna) rezultatul e stiut. Doar cand mai apare o personalitate puternica se mai schimba ceva (nu neaparat in bine) - dar astfel de oameni nu sunt foarte multi in general iar in politica noastra sunt rara avis.

              Comment


              • @abc PSD-ul nu doar dupa 1990 a avut rezultate bune...ci si inainte de. Deh...de prin 46 pana prin 89 a fost cam singurul parid la guvernare. Mai mult...generatiile care au avut peste 15 ani la revolutie...si acum sunt profund comuniste (de asta PSD-ul are un succes atat de mare).
                Mai mult, noi nu suntem un popor cu o cultura puternica, cu o identitate . In principiu cautam sa nu gandim cu popriul neuron...Prin urmare...ne inclinam dupa comanda.
                Daca te-ai uitat la congresul PSD de sambata...la oamenii de pe strada...si te uiti la filmari din perioada comunista...nu o sa vezi mari deosebiri. Mai mult...nu suntem un popor suficient de inteligent incat sa discernem...La noi doua vorbe sunt de capatai: Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Si: Capul plecat sabia nu-l taie. Mai pe scurt, ne place sa fim sclavi si sa avem stapan...si suntem si fuduli cu asta.
                Din nefericire, generatiile care vin, chiar daca se pare ca nu mai au meteahna asta...dar au starea globala de o indiferenta crasa.

                Comment


                • Originally posted by Catalin S. View Post
                  Cam liniște pe aici, semn ca ori nu vă mai interesează politica și este de înțeles
                  Și spargi tu gheața cu ceea ce a urmat în comentariul tău care reprezintă o discuție pe teme politice.

                  A spune despre Messi că este penal nu este o discuție despre fotbal. Poți fi complet analfabet și tot poți articula faptul că Messi este penal pentru că asta auzi și pare a fi adevărat. Te face asta cunoscător în ale fotbalului? Nu.

                  După același raționament, nici ceea ce ai spus tu nu este o discuție despre politică. Poluați forumul degeaba.

                  Dacă nu v-a plăcut congresul PSD, să ne uităm la cel al PNL. Sunt la fel.
                  Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

                  "Cine tace și face?
                  Cine tace și face?
                  Cine comunică mai bine când tace ...?
                  Cine este generalul pentru care merită să ne sacrificăm fiecare picătură de energie și fiecare strop de sudoare? Cine?"

                  Da, ce pot spune, liberalii au multe clase de școală politică peste pesediști.
                  Last edited by gecmc94; 11 March 2018, 16:43. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • Cred ca toti membrii pezedisti stiau rezultatele "alegerilor" de la congres.
                    Foarte originala solutia cu a da cuvantul candidatilor dupa alegeri, nu inainte.
                    Ce sa mai transmiti dupa alegeri, cand lumea deja te-a votat, sau nu? In locul lui Banicioiu, Androneasca etc, as da in judecata pezede, cu statutul anexat.
                    Last edited by mr.K; 11 March 2018, 20:29.

                    Comment


                    • Iar Congresul USR bate toate recordurile de ipocrizie politică. Fără alte comentarii, sunt de prisos.

                      „Respectarea regulilor este un principiu fondator al USR şi începe în interiorul USR. Dacă USR este corupt din interior, el nu îşi poate îndeplini misiunea publică de a curăţa politica românească. Este aşadar de datoria noastra să semnalăm public faptul ca regulile au fost încălcate în mod repetat de către Biroul Naţional al USR”, se arată în scrisoare deschisă.

                      Totodată, semnatarii susţin că alegerile de delegaţi din 15 octombrie de la Bucureşti au fost statutare, dar rezultatul nu a convenit pentru că "58 din cei 63 de delegaţi îl susţineau pe deputatul Cristian Seidler. Cu acest rezultat la Bucureşti şi cu susţinerea din ţară (96 de delegaţi au lipsit sau şi-au anulat votul), Seidler ar fi câştigat preşedinţia USR din primul tur - legal, legitim, curat”, mai spun ei.

                      Semnatarii acuză că Biroul Naţional a făcut tot posibilul pentru a anula alegerile de la Bucureşti şi a organizat alegeri nestatutare, care au durat 3 zile de „organizat”. "S-au făcut multiple abuzuri: votanţii au fost desemnaţi de către Biroul Naţional, iar pe liste au fost trecute persoane care nu au candidat să fie delegaţi”, se precizează în documentul citat.

                      Comisia Municipală de Arbitraj a Municipiului Bucureşti a constatat aceste nereguli şi a declarat alegerile paralele din 23-25 octombrie nestatutare şi, ca atare, Congresul Extraordinar este nestatutar, deoarece a primit delegaţi aleşi nestatutar, spun cei nemulţumiţi de votul de la congres.

                      „Aşa cum s-a văzut şi la vot, rezultatul ar fi fost cu totul altul dacă aceste încălcări ale statutului nu s-ar fi produs. Prin urmare, solicităm preşedintelui votat ieri la un Congres viciat – precum si celor care l-au împins în faţă – să ia act de situaţia creată prin ilegalităţile pe care le-au girat sau chiar instrumentat. Cerem recunoaşterea crizei de moralitate şi legitimitate de la vârful USR, remedierea de urgenţă a problemelor şi revenirea la principiul respectării regulilor inclusiv şi mai ales în interiorul partidului”, potrivit scrisorii.

                      Semnatarii sunt Lucian Stanciu-Viziteu- deputat şi preşedinte filiala Bacău, deputatul Mihai Botez, deputatul Lavinia Cosma, deputatul, Cosette Chichirău, senatorul Cristian Ghica, senatorul Ramona Dinu, senatorul George Dîrcă, deputatul şi preşedintele filialei Galaţi, Bogdan Rodeanu, Andrei Plujar- preşedinte filiala Caraş-Severin, Nicuşor Lina-preşedinte filiala Teleorman, Cătălin Stancu - preşedinte filiala Brăila, Ana Ciceală - consilier municipal, Cami Mahalean - preşedinte filiala Deva, Cristina Coroblea- consilier local Sector 5 şi Mihăiţă Sava-preşedinte filiala Buzău.

                      În întreg scandalul a intervenit şi fostul preşedinte al USR, Nicuşor Dan.

                      „La congresul USR de ieri au lipsit sau şi-au anulat votul 96 de persoane din lista de 276 de delegaţi (din care aprox. 90 din afară Bucureştiului). Dacă adăugăm pe cei 58 de delegaţi pro-Seidler aleşi iniţial la Bucureşti, Cristian Seidler ar fi câştigat din primul tur (cu aprox. 150-160 de voturi). Pe sistemul impus la al doilea rând de alegeri din Bucureşti, ar fi luat în aici maximum 35 de voturi. Adică, ar fi obţinut în total 125 la Congres şi ar fi pierdut în turul doi în faţă coaliţiei Barna – Alexandrescu. Anularea nestatutara a alegerilor din Bucureşti a decis aşadar preşedintele USR”, a scris Nicuşor Dan pe pagina de Facebook.

                      Comment


                      • pe cine intereseaza un partid care deabia a depasit pragul ca sa intre in parlament si care nu are nici o putere politica ?
                        pe cine intereseaza psd care conduce romania "pentru ca putem" ? pentru pomenile electorale si pentru "prostime" ?
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

                        Comment


                        • Pe cine interesează PSD? Păi pe aproape toți cei care scriu pe aici: bolovan, K, acum și Cătălin. Pe ei trei îi interesează mai mult congresul PSD decât i-a interesat pe membrii de partid care pe la ora 14-15 vroiau să voteze și să plece acasă.

                          Ce tot spun eu este următorul lucru: aceștia sunt oamenii politici români, cu aceștia defilăm (și de fapt ne reprezintă așa cum suntem în realitate, chiar dacă nu vă plac). Sunt la fel peste tot, fripturiști, hoțomani gata să aranjeze votul, miserupiști. USR are mai puțini corupți pentru că nu au puterea. Ca să depășească 10%, au nevoie de puterea coruptă cu care vin primarii, prefecții și agenții de influență politică din teritoriu. Sunt numiți "de influență" pentru că au camarila necesară (șeful de ANAF, șeful de tribunal, procurorul șef, prelatul șef, etc ... toată corupția din teritoriu).

                          Să ne uităm la experimentul politic M10. Plecată din PDL pentru că nu îi era acceptată poziția intransigentă privind criteriile de integritate, Monica Macovei a creat M10.
                          Cum a rămas M10 fără „MM”

                          După ce a obţinut peste 400.000 de voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014, Monica Macovei s-a hotărât să înfiinţeze un partid „reformist, pro-occidental și îndrăgostit de liberatate”, potrivit descrierii de pe site-ul oficial. M10 a devenit rapid „partidul unul singur”, după dezastrul total de la alegerile locale din luna iunie, când formaţiunea fostului ministru al Justiţiei a obţinut un singur primar în toată ţara, și acela într-o comună uitată de lume din judeţul Caraș. Declinul M10 a continuat până în prezent, partidul antisistem nereușind să strângă semnăturile necesare pentru depunerea candidaturilor în diaspora. Mai mult, europarlamentarul Monica Macovei a demisionat de la conducerea M10 pe 28 iunie, fiind înlocuită cu Ioana Constantin, cea care a demisionat și ea pe 10 septembrie, atunci când Florin Stan i-a luat locul. Pentru ca degringolada să fie totală, Stan s-a retras și el din fruntea partidului pe 30 septembrie.


                          Ce este „macovismul”?

                          Un dialog de la distanţă între Monica Macovei şi Traian Băsescu spune totul despre crezul şi doctrina M10. Întrebat ce înseamnă să fii „macovist”, Băsescu a răspuns râzând în decembrie 2015: „E mai rău decât să fii băsist. Macovismul e forma prostească a băsismu-lui. E forma teoretică extremistă, cu care nu ai ce să faci”. Fostul ministru al Justiţiei a răbufnit după descrierea ironică făcută de Băsescu. „O să spun o scurtă propoziție: macovismul e băsismul fără Udrea”, a fost replica acidă a Monicăi Macovei.
                          Sursa: Jurnalul

                          Ce ne spune Băsescu, în traducerea mea, este că politica românească nu poate fi sterilizată prin forță că nu mai ai cu cine să faci partid și să câștigi alegeri.

                          Mișcarea anti-corupție nu ține loc de platformă/program politic. Lupta anti-corupție este un mijloc de a atinge niște obiective. Care sunt acelea? Eu nu am aflat nici astăzi care sunt în viziunea PNL sau USR. Vă aștept pe cei care le cunoașteți platforma să mă dumeriți.

                          Comment


                          • Originally posted by bolovan View Post
                            Pai ce sa discuti politia aici? Cu cine? Toti suntem deacord: PSD = PCR, Dragnea un gainar ordinar. Iar astia care-l sustin n-au argumente logice si cat de cat fundamentate. Plus ca majoritatea posteaza doar dupa dictare.
                            Lasa asta... Problema pe care nu o inteleg eu este avalansa de citate din presa online, deoarece mai cititm si noi, suntem informati sau asa cred eu.


                            Originally posted by abc View Post
                            @Catalin S. Pana la urma acestia suntem, fie ca ne place, fie ca nu ne place.
                            Partidul Social Democrat (sub diverse denumiri) a avut cel mai bun rezultat la nivel national la toate alegerile (de orice fel) din 1990 pana in prezent.
                            Daa facem un calcul rapid si daca scadem guvernarea CDR si apoi BOC... ies vreo 70 de ani de PSD, cu vorba ta, diverse denumiri.

                            Originally posted by bolovan View Post
                            @abc PSD-ul nu doar dupa 1990 a avut rezultate bune...ci si inainte de. Deh...de prin 46 pana prin 89 a fost cam singurul parid la guvernare.
                            Poftim... Q.E.D.!

                            Originally posted by gecmc94 View Post
                            Și spargi tu gheața cu ceea ce a urmat în comentariul tău care reprezintă o discuție pe teme politice.

                            A spune despre Messi că este penal nu este o discuție despre fotbal. Poți fi complet analfabet și tot poți articula faptul că Messi este penal pentru că asta auzi și pare a fi adevărat. Te face asta cunoscător în ale fotbalului? Nu.

                            După același raționament, nici ceea ce ai spus tu nu este o discuție despre politică. Poluați forumul degeaba.
                            Am mai spus-o si eu, tot pe aici, dar sub alte forme. Pana una-alta, ne rezumam in a comenta, discuta, analiza sau... pamfleta.

                            Originally posted by mr.K View Post
                            Cred ca toti membrii pezedisti stiau rezultatele "alegerilor" de la congres.
                            Foarte originala solutia cu a da cuvantul candidatilor dupa alegeri, nu inainte.
                            Ce sa mai transmiti dupa alegeri, cand lumea deja te-a votat, sau nu? In locul lui Banicioiu, Androneasca etc, as da in judecata pezede, cu statutul anexat.
                            Mai rau! Auzind / vazand ca Androneasca si Banicioiu erau invitati in "studioul ad-hoc" al Realitatii TV din fata Salii Palatului (bine ca a fost vremea frumoasa), au chemat-o inauntru sa spuna doua-trei vorbe despre candidatura...

                            Asta da, umilinta!

                            *sa nu uitam de faptul ca televiziunea de mai sus si-a luat-o rau de tot, nefiind primita in incinta pe motiv de "nu mai e loc, dom'le"

                            Originally posted by gecmc94 View Post
                            Iar Congresul USR bate toate recordurile de ipocrizie politică. Fără alte comentarii, sunt de prisos.
                            Repet, USR au mers pe sensibilizare si din pacate atat! In politica, pe langa "corason" mai trebuie sa fii si viclean, diversionist...

                            USR nu cred ca o sa mai intre in Parlament data viitoare sau daca intra, vor fi la limita de jos.

                            Asa cum am postat saptamnile trecute, deja au aparut noi formatiuni politice la care multi vor migra masiv in perioada urmatoare.

                            Originally posted by Costi-bc View Post
                            pe cine intereseaza un partid care deabia a depasit pragul ca sa intre in parlament si care nu are nici o putere politica ?
                            pe cine intereseaza psd care conduce romania "pentru ca putem" ? pentru pomenile electorale si pentru "prostime" ?
                            Pe mai nimeni in afara de opozitie si noi...

                            Oricum, din informatiile pe care le detin, cel putin 11 membri de partid, unii activi, destul de cunoscuti, se gandesc sa paraseasca corabia la urmatoarele alegeri.

                            Tineti aproape, vorba lu' nea Bretele de la Taverna Sarbului.
                            Last edited by Catalin S.; 12 March 2018, 07:00.
                            http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                            Comment


                            • „Le-am dat timp să vină cu soluții de a restructura instituția și de a avea mai puțini angajați. Căci dacă cineva își închipuie că pe un salariu de 2.500 de lei face același lucru ca atunci când avea 1.200 de lei, se înșală. Acum trebuie să aibă activitate mult mai intensă, trebuie să producă mai mult, trebuie să fim mai performanți. Pe cale de consecință, am crescut salariile, scade numărul de angajați”, a spus Robert Negoiță.

                              „Unii sunt nemulțumiți. Să fie sănătoși. Repet: că se duc să facă sesizare la DNA, eu vă spun că e obligație legală. Dacă au observat că se întâmplă fapte penale e o obligație – și asta trebuie să știe toți - e obligația lor să meargă să facă sesizări, altfel e infracțiune”, a adăugat el.

                              „Prea s-au îngrășat instituțiile publice cu angajați mulți. Salariile lor le plătim cu toții”, a mai spus Negoiță.
                              Vicepreședintele PSD Robert Negoiță, primar al sectorului 3 al capitalei, spune că va scădea numărul de angajați din primărie. Cei care au salariile mărite și rămân „trebuie să producă mai mult”, avertizează el.


                              Era logic ca o sa vina vremea si disponibilizarilor, odata cu cresterea salariilor.

                              Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care ziua de Vinerea Mare devine sarbatoare legala nelucratoare.


                              gecmc94, inevitabilul s-a produs

                              Comment


                              • Oricum in ziua aia de vineri dinainte de Paste se freca menta, femeile cica faceau cozonaci acasa ( aka ii cumparau direct de la patiserie), iar barbatii ramasi prin firme se cinsteau cu ceva bun de bucurie ca au scapat de colege.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google