Al Cui Suporter???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • corect. la aia merita sa te uiti, ca joaca fotbal. bine, joaca fotbal pana la 1-0, dupa aia, 11 portari macar in liga campionilor, campionatul angliei, al germaniei sau al spaniei, ai ce vedea. la noi, nexam sport.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • Am vazut aseara Barcelona cu Real Madrid...in ce hal alearga aia si ce pase!Oricum raman la parerea ca fotbalul nu mai este cum era odata...cum era real prin 2000-2006 cu zidane,raul,ronaldo si toata lumea buna,cum era milan in 2005-2007,manchester,nu prea mai vin fotbalisti adevarati cum au fost maldini,zidane sau raul.acum viseasa doar la bani si la sedinte foto la armani chiar si cristiano ronaldo pe care nu il sufar..in fine,ma uit si la turul frantei dar si acolo au disparut multi din ciclistii cu adevarat buni si care faceau spectacol.

      Comment


      • si din motorsport au disparut aia buni si au ramas multi figuranti...de fapt, ca peste tot, sportul cu toate ramurtile lui a devenit "bisnitz" nu mai exista sport pur, totul e din ce in ce mai mult o afacere pt care noi dam bani ca sa se imbogateasca altii, nicidecum ca sa ne relaxam...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Originally posted by Seba View Post
          corect. la aia merita sa te uiti, ca joaca fotbal. bine, joaca fotbal pana la 1-0, dupa aia, 11 portari macar in liga campionilor, campionatul angliei, al germaniei sau al spaniei, ai ce vedea. la noi, nexam sport.
          Daca si Milan joaca fotbal.....

          Comment


          • Originally posted by Seba View Post
            vezi de ce am renuntat de activa ani sa ma mai uit la fotbal? cele mai bune exemple sunt cazurile cluj, dinamo, steaua, poli, craiova, bistrita, chiar si urziceni uneori, cum ai zis si tu...
            Sa nu-i subestimam pe cei de la FC Vaslui pt. ca la ce lot si ce atac are (Gerlem, Wesley, Temaniera), sincer ii vad cu mari sanse la castigarea campionatului, lucru care m-ar bucura sincer!

            Originally posted by PCH View Post
            Am vazut aseara Barcelona cu Real Madrid...in ce hal alearga aia si ce pase!Oricum raman la parerea ca fotbalul nu mai este cum era odata...cum era real prin 2000-2006 cu zidane,raul,ronaldo si toata lumea buna,cum era milan in 2005-2007,manchester,nu prea mai vin fotbalisti adevarati cum au fost maldini,zidane sau raul.acum viseasa doar la bani si la sedinte foto la armani chiar si cristiano ronaldo pe care nu il sufar..in fine,ma uit si la turul frantei dar si acolo au disparut multi din ciclistii cu adevarat buni si care faceau spectacol.
            Da dar sa fi vazut ce spectacol a fost in tribune la Olimpyakos - Panathinaikos 2-0, ramaneai mut!
            Last edited by tifosibt76; 1 December 2009, 02:48. Reason: Automerged Doublepost

            http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google