Probleme Electroventilator

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Electroventilator

    Am si eu o problema mai deosebita la un logan 1,5 dci de 65cp din 2006. Nu stiu de ce electroventilatorul nu mai porneste nici cand se ridica temperatura apei adica 6-8 liniute in bord dar nici cand pornesc instalatia de aer conditionat si nu stiu ce ar putea fi. Mai precizez ca am fost la electrician si am verificat daca electroventilatorul este bun si este ok, pe langa asta a mai verificat si sonda de apa adica a scos mufa de la sonda de apa in timp ce mergea motorul si a spus ca atunci cand mufa este decuplata trebuie sa porneasca electroventilatorul si nu a pornit. Daca stie cineva din ce cauza se intampla treaba asta va rog sa ma ajutati si pe mine.

  • #2
    Spune-i electricianului sa verifice releul care are legatura cu gmv-ul. Cel putin la mine, de la ala a fost.
    Releul in gasesti in cutia din poza atasata.
    Attached Files
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • #3
      releul in cazul cel mai fericit, la capatul opus e calculatorul de injectie , el comanda pornirea GMV -ului si e cazul nefericit. Prima situatie o poti verifica rapid, cauti un vecin cu un logan identic si iei de proba releele 10 minute. Ptr diagnoza calculator injectie iti recomand un service dacia.
      Pain brings out the truth in us all...
      ...how much truth can you stand?

      Comment


      • #4
        va multumesc ptr. sfaturi, dar am fost in service dacia si mi-au pus testerul. Problema era din calculatorul masini, adica nu mai dadea comanda din calculator ca sa porneasca. dar nu mi-au spus din ce cauza sa intamplat treaba asta. Ma bagasera in sperieti ca s-ar putea sa nu primeasca comanda nici din tester si ca e posibil sa trebuiasca sa iau altul dar din cate am inteles de la ei ca astea sunt cazuri foarte rare si ca eu am fost un caz fericit.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google