dilema la ridicarea automobilului

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Radule , nu trebuie sa dai nimic pt ca nu esti la doctor . Ei sunt agenti de vanzari si castiga din vanzari . In general , sunt platiti printr-un comision care variaza intre 0.5 si 3 % ( la valoarea fara tva ) . Cu cat vand mai mult , cu atat au partea mai mare .La un comision de 3 % ( in cazul lor sigur nu este asta valoarea pt ca ar castiga prea mult bani ) pt un Golan de 10000 euro inseamna 250 euro . Asa ca zici multumesc si atat .
    B -X X - DDF x 2

    :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

    Comment


    • #17
      Va multumesc inca odata ca m-ati ajutat sa nu-mi mai fac probleme degeaba. Normal ca ei traiesc din comisioane si i-am facut deja o favoare ca m-am dus la el si nu la alt dealer. Toata faza cred ca a pornit de la faptul ca nu prea mai am rabdare pana vine masina si ma gandesc mai tot timpul la cum o sa se desfasoare lucrurile in momentul cand o sa primesc cel mai asteptat telefon din ultimii ani si o sa ma duc sa-mi ridic noua jucarie Cel mai probabil, miercuri o sa fie momentul cu pricina.
      Logan Prestige 1.6 16v - gri comete

      Comment


      • #18
        Nici eu nu am dat nimic la ridicarea masinii. Cu toate acestea servirea a fost ireprosabila. La ora cind am fost programat mi s-au intocmit actele, masina a fost adusa spalata proaspat iar tipul care se ocupa de livrarea masinii mi-a facut o prezentare a masinii si recomandarile de rigoare. Eu zic ca nu are rost sa arunci cu banii. Ii poti folosi in alte scopuri mai productive. Bafta La GOLAN!!!

        Comment


        • #19
          Ce sa dai? Nu dai nimic! Ei au oricum comision sin pretul masinii asa ca nu are niciun rost sa mai dai ceva. Mie nu mi-au dat nici macar un breloc in plus dar sa mai dau si spaga!

          Comment


          • #20
            cred ca s-a inteles mesajul! nu se da nici o "atentie" la ridicarea automobilului. aici se inchide...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google