MP3-u' s-a oprit brusc

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MP3-u' s-a oprit brusc

    Ieri, dupa amiaza, am incercat sa ajung de la melogia 4 la 92, apasand pe buton succesiv. Pe la 60 am oprit in ideea sa-l las sa porneasca melodia k sa nu stric mp3-u' dar nu a mai inceput melodia. L-am oprit, i-am dat drumul din nou si sufletul, nu a mai primit curent si nu a mai pornit deloc. Am verificat sigurentele, toate bune, asa ca astazi de dimineata am fugit la service. In 30 de secunde mi l-a rezolvat un baiat de acolo.

    Cica i-am incarcat memoria schimband piesele atat de repede si asa a inteles el sa se protejeze, oprindu-se definitiv. A scos 2 sigurante, le-a pus la loc in 5 secunde si e totul in regula. Mi-a aratat si mie cum sa fac in cazul in care mai patesc asta.

    Eu zic ca e de *** faza!
    Last edited by Sp!ke; 22 February 2008, 02:04.

  • #2
    sal. si mie mi s-a intamplat la fel. nu se mai aprinde deloc. in acelasi timp nu mai tine nici memoria la calc. de bord. spune-mi si mie ce sigurante a scos?

    Comment


    • #3
      @iuli81. E firesc sa se intample chestia asta, fiecare MP3 Player are o memorie in care sunt stocate actiunile anterioare, daca acea memorie nu e eliberata, nu mai recunoaste comenzi pentru ca nu mai are unde sa depoziteze informatie...

      PS...
      Eu am MP3-ul stock si n-am patit asa ceva, dar nici n-am incercat sa sar de la fisierul 4 la fisierul 92. CD-urile le-am scris cu foldere (maxim 8) in care nu am pus mai mult de 30 de fisiere (maxim 273 fisiere, inclusiv radacina, scrie in manual treaba asta). Avand informtia organizata in foldere, schimb folderele, nu fisierele.

      Comment


      • #4
        @mircionnelli: Se scoate siguranta din panoul de sigurante, cea cu Radioul pe ea si se scoate siguranta din CD Player. Se lasa scoase 3-4 minute si se rezolva.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google