Certificare Eco2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Certificare Eco2

    un logan 1.4 mpi din 2006/11 poate fi clasificata eco2,caci conform revistei Autoexpert eco se perecizeaza ca "uzina din Pitesti s-a aliniat la prevederile acestei norme in mai 2005".deci este o masina certificata iso 14001?multumesc frumos.

  • #2
    Din cate stiu singurul motor de pe logan care este clasificat Eco2 este motorul 1.5DCI , care a aparut in anul 2007.

    "Pentru a primi apelativul eco2, o masina trebuie sa indeplineasca trei criterii: sa fie produsa la o uzina din cadrul proiectului, sa emita mai putin de 140 g/km de dioxid de carbon (sau sa foloseasca biocombustibil), iar ultimul criteriu tine de faptul ca la sfarsitul vietii, automobilele trebuie sa fie reutilizabile in proportie de 95%, iar peste 5% din plasticul folosit trebuie sa provina din reciclare.
    Conceptul produs la Pitesti este propulsat de un motor diesel de 1,5 litri si 85 de cai putere. Consumul mediu al masinii este de 3,8 litri la suta de kilometri."
    Last edited by florin.fanatik; 30 November 2010, 22:43.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

    Comment


    • #3
      se poate monta "magno fuel" pe logan ?

      se poate monta "magno fuel" pe logan,am gasit pe internet acest dispozitiv are cineva in timisoara dar astept parerile altor colegi de la loganclub.dumnealui spune ca acest dispozitiv este produs de germani si este ok dar poate cineva a avut deja o asemenea curiozitate si a aflat mai multe.multumesc

      Comment


      • #4
        ce vrea sa faca acest dispozitiv ?

        Comment


        • #5
          sa ia banii de la creduli...cand o ridica un magnet 2 picaturi de cola din pahar, atuni o sa amestece oxigenul cu benzina. multi si-au pus si magneti si generatoare de hho si ulterior au recunoscut ca de fapt consumul scazuse pt ca mergeau ei mai atent, mai finut, si intr-un final au renuntat la inventiile astea minune. credeti ca producatorii de masini sunt chiar retardati mintal de nu monteaza asa ce va pe masina, ci asteapta ca din 2 in 2 ani sa para cate-o frima de-asta cu idei genitale care sa vanda lucruri simple cu efect de bomba atomica...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • #6
            tomitzareli nu da banii pe prostii. cum a zis si colegul de mai sus, nu au niciun efect aceste inventii..

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google