Miros Ciudat De "covrigi" La Motor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    nu e umor de balta mai, e umor de helesteu...si nu am vrut sa rad de tine, a fost doar o remarca semirautacioasa (sincer sa fiu, cred ca esti un baiat super de gasca) Cat despre misrosul de covrigi... ala este subiectul de ras, poate s-a inventat "mirositoarea de brutarie"!
    Last edited by vasile78; 1 June 2009, 22:34.

    Comment


    • #17
      idem aici

      sigpic

      Comment


      • #18
        ce sa zic mai merge cate o gluma oricand,macar v-ati dat o parere )

        dar problema e reala,mirosul chiar se aseamana cu cel care vine de la brutarii sau de la vanzatorii ambulanti de covrigi.poate putin exagerat spus "miros de covrigi" dar miroase a ceva de natura vegetala ars,prajit si vine de la motor nu de pe toba.
        posibil sa fie si resturi de mancare intrate pe aerisiri mai ales ca fostu proprietar prin natura meseriei facea drumuri lungi si manaca de la fast food.dar de ce nu apare mirosul la mers normal nici macar dupa ce am facut intr-o zi 500km?
        iar faza cu bateria e plauzibila si asta,am pus mana odata pe fir si e cam fierbinte,la numa 10minute de mers. multumesc si mai astept pareri eventual posibile cauze de la cei care au mai patit asta

        Comment


        • #19
          poate "rasufla" antigel pe undeva in zona motorului. caz in care mirosul e dulceag. vezi sa nu ai "mustati" de antigel la imbinarile furtunelor, chilasei, radiator, etc...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • #20
            ok o sa verific

            nu mai da "quote" ca sa raspunzi la ultimul post. foloseste "quick reply", e un pic mai jos pe pagina...
            Last edited by Seba; 3 June 2009, 10:46.

            Comment


            • #21
              din pacate problema persista.
              am fost si la service si nu stiau despre ce e vorba, bine... nu s au apucat sa demonteze nimic dar asa la o prima evaluare nu au putut nici macar sa si dea cu parerea.
              de rasuflat sau suflat pe la furtune,etc nu, nici o pata pe locul de pracare sau scursura pe diverse piese,nici macar ulei pe la baie sau filtru.
              testerul ce lam facut la reprezentanta, cand am avut problema cu injectoru' nu arata nimic deosebit decat problema in cauza-injectorul si ceva la baterie, banuia omu cu leptopu' ori ca a ramas bateria fara curent ori ca a fost schimbata. in rest nimic.
              scuze de dublu post si de "reanvierea" acestui subiect dar ma gandesc poate ca intre timp cinva o mai fi patit asa ceva.
              NU pot da EDIT

              Comment


              • #22
                Pt. persoanele care au citit acest subiect , vin cu o intrebare: turbina in ce parte a motorului se afla?

                Recent am fost la cineva acasa care avea in functiune un calorifer electric pe baza de ulei. Fiind incins caloriferul respectiv, degaja un miros care semana "izbitor de tare" cu mirosul descris de mine la acest topic ceea ce m a facut sa cred ca si problema mea are la baza niste ulei incins scurs pe undeva sau doar "incins" in/pe vreo piesa.
                Cineva imi sugera ca ar fi de la turbina, ca pierde ulei, nu stiu de asta intreb. Cand deschid capota mirosul degajat vine din zona incercuita de mine in poza, in special langa galerie. Multmumesc pt. eventualele raspunsuri, cu speranta ca intre timp cineva a mai auzit asa ceva, sau cu parere de rau ca s a confruntat cu aceeasi problema

                PS:poza nu e de la masina mea
                Attached Files
                Last edited by lord_wader; 10 January 2010, 17:10.

                Comment


                • #23
                  nu cumva or fi pierderi de ulei pe la distributie? acolo in stanga e distributia la logan.am vazut ca in bolul de la antigel e gol. nu mai ai nimic?poate ma insel.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

                  Comment


                  • #24
                    Am spus ca nu e masina mea aia rosie, era doar o poza mai buna, eu neavand poze la calitate buna. A mea e alba.
                    Distributia a fost relativ recent schimbata, nu cred sa fie de acolo, masina e cumparata SH si avea acel miros si la fostul proprietar

                    Comment


                    • #25
                      Cum te uiti la motor din fata turbina se afla in spate.Zona incercuita de tine se afla distributia.Chiar daca ar scapa ulei pe acolo nu are cum sa vina acel miros descris de tine.

                      Comment


                      • #26
                        Salutare.Orice motor incins degaja un miros specific, a plastic, furtun etc.mai ales daca e masina noua dar nu exagerat.interesant este faptul ca miroase mai tare cind urci penti, dealuri si ma gindesc sa nu fie o problema de disc de ambreaj,sa ai scurgeri de antigel,ulei,disc uzat sau sal ti tu putin ambreat ma gindesc ca de acolo ti-ar putea veni miros de prajit, dar totusi nu e de covrigi).BAFTA

                        Comment


                        • #27
                          un pr de al meu are un opel astra, diesel iar dupa ce o fortza putin, o forja, tot cam asa venea un miros..de mancare)..s-ar putea sa fie de la discu de ambreiaj, acum nu stiu, se poate si altceva

                          Comment


                          • #28
                            Am si eu aceeasi problema: cand urc un deal mare insa doar daca o turez mai tare, simt un miros. Nu apare la drum intins, am mers sute de km in aceeasi zi si am turat-o destul de mult. Am crezut ca vine de la ambreiaj sau ca e in legatura cu faptul ca am pierdut mult antigel. In plus am o trancaneala in zona rotii din dreapta, la curele dar nu cred ca are vreo legatura cu mirosul in cauza.
                            Dupa parerea mea aduce mai mult cu uleiul comestibil cand e ars.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by iulian539 View Post
                              Am si eu aceeasi problema: cand urc un deal mare insa doar daca o turez mai tare, simt un miros. Nu apare la drum intins, am mers sute de km in aceeasi zi si am turat-o destul de mult. Am crezut ca vine de la ambreiaj sau ca e in legatura cu faptul ca am pierdut mult antigel. In plus am o trancaneala in zona rotii din dreapta, la curele dar nu cred ca are vreo legatura cu mirosul in cauza.
                              Dupa parerea mea aduce mai mult cu uleiul comestibil cand e ars.
                              Uite ca in urma apelului meu s-a gasit cineva care din pacate a constatat aceeasi problema.
                              Treaba este ca ambreajul nu prea il implic la deal, adica, caz concret: eu urc constat dealul din zona Raducaneni, pe soseaua Albita-Iasi, cine o stie. Respectivul deal are cam 4km de la baza pana in varf si e destul de abrupt incat sa necesite urcarea cu treapta a 4a pana la jumate rampei avand demarajul din "vale", apoi de acolo pana in varf cu a 3a constat pe la 2200rmp. Deci o singura data apas ambreajul, la jumatea drumului. Unii care vor sa isi forteze masina "ii dau tare" cu a4a tot dealul fiindca merge si asa, dar eu nu procedez astfel. CAND ajung in DEAL, "hop" si mirosul, navaleste in habitaclu, mai ales ca in varful dealului e o padure si mai opresc cateodata DAR LAS motorul PORNIT, astfel mirosul se simte mai bine, cand nu opresc nu prea are timp sa patrunda in habitaclu
                              Practic si teoretic, nu pot spune ca "omor" masina la deal, ambreajul nici atat, in mod normal mirosul nu e conditionat de ambreaj in vreun fel.

                              Comment


                              • #30
                                salutare..
                                am si eu o problema cu un miros ciudat ....dar asta numai la repornire, dupa ce in prealabil am mers o buna bucata din drum...mentionez ca nu am oprit niciodata dintr-o data motorul ... l-am lasat sa se linisteasca ...
                                acest miros este unul un pic dulceag ... si uneori aduce un pic a fum de esapament ...
                                mirosul este doar de scurta durata, circa 15-20 sec numai la pornire ... dupa care dispare !!!
                                ce poate fi ???

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google