Ajutor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    bucata aia nu trebuia taiata, filtrul are o clema care se prinde de buza aia, eu am taiat clema la filtru deoarece era mai scurta si nu prindea pe buza, pe cutia filtrului scria dacia logan, nu stiu de ce nu s.a potrivit 100 %, dar s.a rezolvat cu banda izoliera la imbinare, nu mai iese nici un pic de aer
    iar cu rezervele alea...sunt cam greu de prins pe rama (daca la filtru te referi) cel mai simplu e sa cauti filtru direct cu rama se gaseste de la 20-25 lei (cel simplu, de hartie) pana la 70-80 lei (cel de carbon, care filtreaza si mirosurile)
    sigpic

    Comment


    • #32
      am sa incerc cu cel simplu prima data sa vad ce pot rezolva. daca se pote repara fara sa scape,,trec la cel de carbon.
      maine am sa am mai multe raspunsuri. as mai avea o intrebare dar nu stiu daca e pe topic. legat de pornire mai lunga la prima cheie. cu bujii si filtre boi si pe test totul e ok. pana acum a fost filtrul de motorina,pirdea. acum o ia mai greu cu motorul rece. as vrea sa stiu doar daca e ceva normal.

      Comment


      • #33
        nu stiu daca e ceva normal, dar multe diesel.uri am vazut care pornesc cum spui tu, chiar si la alte marci, nu numai logan
        sigpic

        Comment


        • #34
          azi am fost la reprezentanta de dimineata.au avut timp sa-mi analizeze situatia. au demontat bordul sa vada dauna produsa. au bagat filtru original si au lipit cu mastif si silicon. dupa ce sa uscat am facut o proba si nu mai sufla. am scapat momentan. noua nu merita deoarece costa undeva la 470eur. am sa caut second,am vazut pe net destule.
          manopera nu a fost mare 78 ron iar filtrul 75. este un schrot in tm numai de logan,,daca stiti careva un nr. de tel. undeva pe calea sagului.

          Comment


          • #35
            asa stiam si eu ca ala e aproape de 2.000 de lei, e bine daca s.a rezolvat cu silicon, cred ca o sa tina, dar incearca sa dai peste cu banda din.aia argintie de care ti.am zis eu, are o prindere si o rezistenta de nu.i adevarat si chiar daca e argintie, nu se vede ca e sub bord
            sigpic

            Comment


            • #36
              maine am sa cumpar....oricum sunt linistit acum. sper sa gasesc la mana a 2-ua. am vazut de la 250 ron la 500, depinde de oras.

              Comment


              • #37
                Exista si banda neagra am avut eu .
                sigpic

                Comment


                • #38
                  da, cred ca ai dreptate, parca exista si neagra, si sincer eu nu as da pana la 500 pe plasticul ala, mai bine tigasesc asa
                  sigpic

                  Comment


                  • #39
                    problema e la urmatorul schimb de filtru,,,de aia vreau alta aeroterma....te saturi tot sa umbli cu silicoane si din astea....gasesc eu pana la urma.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google