Trecerea De La Motorina Euro 4 La Euro 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Recent am pus un pic de ulei de motor Aral ,diluat in motorina,i-am facut si plinul la Omv, si am observat ca dci-ul de 85 cp toarce mai putin zgomotos.
    Calitatea carburantului la noi are fructuatii,caci pe piata intra stocurile din rezerva ptr situatii de urgenta si nu cred ca le mai analizeaza calitatile cineva,iar prostimea cumpara.Voi incerca si ulei 2T.
    In 2003 am fost cu tir-ul in Germania, pe Ukraina\Polonia cu alimentari numai la Shell,cu temp. de -20*c noaptea, la retur am alimentat la Hamburg,full ,dar la -17*c pe Ukraina nu a mai pornit.Am ajuns la Shell Bors si ma intreba un sofer neamt daca e buna motorina , i-am relatat ce mi sa intamplat si a ramas surprins.

    Comment


    • #62
      acum cand am fost la revizie asa mi a zis si mie mecanicul de la dacia...avea in jur de 50 de ani ..om cu experienta din cate am vazut si din cate mi a zis...si zice de unde alimentez?zis de la mol..zice baga cam 20 30 ml de ulei 2t la fiecare plin..inca nu am incercat..
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

      Comment


      • #63
        Un prieten bun, mecanic la Dacia, m-a sfatuit prieteneste (ca sa nu trec pe la el, pe la servici) sa pun motorina euro-diesel simpla, nu din cele aditivate.
        Nu am intrat in detalii, dar cand am s-o fac, am sa transmit si voua argumentele. Pana atunci, fiecare cum considera.

        Comment


        • #64
          Vis-aivis de motorina de la Petrom ( eu numai de acolo am alimentat de aproape 3 ani ) am observat ca pe cea TopNordic o consuma mai repede ( fiind mai fluida o arde mai bine ) iar pe cea Eurodiesel nu o consuma asa de repede , un sfat am primit si eu la ultima revizie ( 30.03.2011) sa bag motorina Eurodiesel ( cea ieftina ) aceea fiind mai putin fluida e mai buna la diesel .

          Comment


          • #65
            Nu va mai agitati oameni buni pentru motorina,noi avem pe logan motoare euro 3 sau 4,in timp ce motorina este euro 5.Un minim de norme euro 5 tot trbuie sa fie in combustibilul de la pompa si la cel mai slab si nu cred va trage mai bine motorul daca pui motorina cea mai tare,la motoarele noastre cresterea de putere poate este undeva la 2-5 cai daca este atata,crestere care nu cred ca inseamna ceva,este aproape insesizabila.
            Va spun sincer ca am mai alimentat si eu cu motorina top diesel sau cum s-o mai numi si nu mi s-a parut ca rezolva mare lucru,poate ajuta cu ceva dar si autosugestia cred ca influenteaza,speram ca masina sa traga mai bine.

            Parerea mea este ca e suficient sa bagi motorina de la pompa ca sa mearga bine masina,daca aveti bani si va simtiti mai bine,continuati sa alimentati cu motorina cea mai scumpa.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google