Sistem audio Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu stiu unde sa postez,cred ca aici e bine.
    De vreo doua zile când pornesc motorul nu mai pornește radio și nici când opresc nu se mai oprește. Are cineva ideie ce s-a întâmplat?

    Comment


    • Originally posted by mike-5 View Post
      Am citit ceva despre inele dar se pare ca sunt ceva diferente intre portiera de Logan PH1 si cea PH2 cum am eu. La PH2 cica ar trebui taiat din tabla portierei sau/si plasticul fetei de usa. Intreb, aceste inele MDF care au diametrul exterior de 18 cm, cel interior de 14 cm, grosime 2 cm, unde se monteaza, in portiera in spatele tablei portierei sau aparent peste plasticul fetei de usa? Problema este ca am gasit inele la preturi diferite de ex:la beloud.ro 60 ron setul, pe ******* 20 ron setul la un baiat care le face. Chiar daca cumpar/montez difurile coaxiale Hertz 16,5 cm de la beloud (ei inca nu au montat difuri de 16,5 cm pe portiere de Logan PH2, imi spunea persoana de la telefon), nu as dori sa dau 60 ron la ei pentru un set MDF ci sa vin cu ele cumparate din alta parte unde este mai ieftin. Si ca sa fie si mai incurcata problema cica inelele astea MDF pentru portiere Logan sunt si ele de doua feluri: normale si sub unghi.
      Va rog lamuriti-ma, nu am bani pentru sisteme de difuri, doresc sa se auda cat de cat ok (mai bine decat cele stock). Multumesc anticipat.
      uite cam ce ziceam. asta e madrid 210 care e mult mai ieftin pt ca n-are bluetooth dar in rest face cam acelasi lucru ca ttoronto 410. eu zic ca e suficient pt ce vrei tu.
      Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

      Comment


      • Eu vreau un HU mai mult pentru muzica de pe stick usb (nu ma intereseaza muzica de pe CD) si ceva posturi radio uzuale. Blaupunkt Madrid 210 este aprox.350 ron, iar Pioneer MVH-1400 UB este 250 ron

        Comment


        • si blaupunkt are usb. sincer as da cei 580 sau cat erau pt toronto 410 unde bluetooth-ul chiar face toti banii.

          Comment


          • Originally posted by mike-5 View Post
            Doresc sa schimb difurile din usile fata si sa cumpar dif coaxiale Hertz DCX 165.2 cu diametrul de 16,5 cm la pretul aprox.235 ron, am inteles ca se aud mai bine decat cele stock de 13 cm. Am vazut pe Daciashop niste inele MDF de 16,5 cm dar nu stiu daca sunt tratate ca sa reziste in timp la umezeala din usi. Va intreb daca aceste difuri de 16,5 cm se potrivesc in usile de Logan Preference PH2 sau mai trebuiesc modificate fetele de usi ? Iar pentru schimbarea CDPlayer Blaupunkt stock as alege un Pioneer MVH-1400 UB pentru redarea melodiilor mp3 prin USB, ce parere aveti ?
            Pentru aparat eu recomand sa alegi intre Blaupunkt Madrid 210 sau Kenwood KDC-U30R, ambele cu USB. Eu zic ca primul este mai bun din punctul de vedere al aparatului de radio iar al doilea d.p.d.v. al cd-player-ului.
            Referitor la difuzoare parerea mea este sa ramai la diametrul de 13 cm ca sa nu faci modificari la masina. Diferenta fata de cele de 16 cm este foarte mica. Ca marca poti alege intre Focal, Hertz, MacAudio, eventual Blaupunkt sau Kenwood. Pentru montaj incearca la www.seleniu.ro

            Comment


            • Gresit , total gresit in legatura cu diferenta intre cele 2 marimi . E simplu vrei sa nu faca modificari ia'ti 13cm vrei cv mai mult bass si mai multe inalte ia'ti 16.5cm . Iar ca player ia'ti ce consideri tu din punct de vedere financiar ca e mai bn pt tn .

              Comment


              • e arhisuficient sa ai de 17 cm pe trei cai pe spate. pe fata blaupunkturile de 13 cm pe care le postasem sunt f bune. nu zic ca sunt cele mai bune dar as vrea sa vezi live la mine cum se aud. am bas de mi-a sarit ceara din urechi. chiar nu vad de ce ar avea nevoie Mike-5 de mai mult. mai ales ca suntem amandoi mosi. eu sunt si mai batran cu un an.
                si pt usb are si cautare rapida plus ca se aude intr-un mare fel.

                Comment


                • Adica? Mai bine decat de pe cd ?

                  Comment


                  • Cand am luat eu playeru alea cu USB erau foarte scumpe, asa ca am luat un Pioneer fara USB dar are intrare AUX , si folosesc foarte bine mp3 playerul meu la care mai am cateva setari bune pt sunet ... deci nu e mare schema USB-ul daca ai un mp3 player bun...
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

                    Comment


                    • Originally posted by skd_ozenel View Post
                      Adica? Mai bine decat de pe cd ?
                      @skd_ozenel
                      depinde de download. eu iau 320kbps de pe piratebay. si depinde de cd-uri. la noi nu prea mai gasesti originale. daca intrebi daca se aude mai bine decat cd-uri cu mp3 download, atunci da! se aude mai bine.

                      Comment


                      • @ kubala - depinde ce format stie sa redea si mp3-ul
                        Ca daca nu stie decat chestii comprimate...

                        Nu stiu ce e aia cu piratii.
                        Eu nu folosesc decat CDA originale sau copii facute de mine pentru utilizarea personala. Doar ca momentan 'colectia' e cam imprastiata prin 3 locatii. Intai sa le adun la un loc si sa pun pc-ul la punct....dupa aia sa ma apuc sa le trec in masa pe curat, pe hard si la final pe un stick usb.

                        Comment


                        • Intentionam sa pun numai pe fata difuri de 16,5 (in cazul in care sunt multumit de auditie numai cu acestea) iar pe spate sa nu pun deocamdata. Dupa ce am dat jos sita din plastic , am observat ca difuzorul stock Logan PH2 este un pic inclinat pe spate pentru o auditie mai placuta. Ca sa faci loc pentru fixarea unui inel MDF normal (nu sub unghi) trebuie sa tai tot "miezul"din plastic actual in care este prins diful stock, ramanand in urma taierii o gaura cu diametrul de 16 cm. Ca sa centrezi un difuzor nou de 16,5 cm peste o gaura de 16 cm nu este usor daca nu cumva imposibil, tinand cont ca difuzorul trebuie sa aduca si fata de usa in contact cu inelul MDF (banuiesc ca 1 cm luft in partea de sus, numai cei cu PH2 imi pot confirma). Ar mai fi o varianta sa decupezi fata de usa din plastic cu un diametru mai mare (de ex.17 cm),fixand difuzorul direct pe MDF, centrandul sa fie pe mijlocul gaurii de 17 cm, iar cu masca ce vine la pachet cu diful sa aduci fata de usa in contact cu inelul MDF, nu stiu daca rezista acea masca sa poata sa forteze fata de plastic a portierei sa vina in contact cu inelul MDF din moment ce in partea de sus e posibil sa ai luft de 1 cm.
                          Nu stiu daca se merita atata munca de precizie facuta doar personal, nu mai vreau cu firma, plus ca e foarte posibil sa pierzi garantia in urma acestei modificari. Sincer m-ar incanta difuri de 16,5 numai pe fata dar inca nu sunt hotarat. Intreb cine a pus difuri 16,5 pe un PH2:
                          1. Care din variantele de mai sus le-ati pus in practica in privinta gaurii facute in plasticul portierei ?
                          2. Inele MDF normale (nu sub unghi) cu grosime de 18 mm sunt suficiente ? (sunt mai ieftine decat alea de 20 mm)
                          3. Dupa ce se fixeaza cu suruburi inelul MDF (cel normal) de tabla,care este distanta (luftul) dintre inel si fata de plastic a portierei, este uniforma ?
                          Last edited by mike-5; 20 April 2012, 10:42.

                          Comment


                          • Prea multe griji ai colegule!
                            O sa pierzi garantia la ce? Capacul de plastic? Sau la plasticul ala amarit de pe usa? Neah...
                            Cam toate difuzoarele de 16.5cm au nevoie de o gaura de montaj interior de 14cm iar in ext de 16.5 sau in unele cazuri 17. Daca zici ca-ti ramane o gaura de 16cm, clar ca difuzorul de 16.5 o sa acopere frumos gaura, doar ai 0.5cm peste gaura jur-in-prejur. De la 18mm pana la 20mm nu este diferenta asa mare pentru care tu ca si amator de sunet ar trebuii sa-ti faci griji. Daca apesi bine de plasticul de pe usa, ajungi pana la tabla si nu se intampla nimic. Atunci 2mm ce mai conteaza?
                            Uite aici datele tehnice si schita difuzorului ales de tine.

                            Comment


                            • Nu as fi asa de grijuliu, dar nu vreau sa ma apuc de ceva si pe urma sa ma confrunt cu mai multe probleme, caut sa le minimalizez interesandu-ma. Fiind mai tipicar de fel, acum imi dau seama ca aceasta lucrare nu as face-o la vreo firma.De aceea doresc raspunsuri cu date in mm la ce-am intrebat. Ai gresit un pic, daca aveam 5 mm cum spui, era parfum dar vezi ca ramane doar 2,5 mm plasticul sub difuzor deci rezulta o centrare "nemteasca", mie mi se pare cam putin.

                              Comment


                              • Pentru logan PH2 cea mai utila solutie este taierea acelui suport, montarea unor inele( de dimeniuni astfel inca sa nu lipeasca difuzorul de fata de usa, nu mai stiu exact cat e la mine), montarea difuzorului pe inel si pastrarea capacului normal pe fata de usa, lipit cu putin plastic. In acest fel se pastreaza aspectul de stock dar cu un plus destul de mare la calitatea sunetului.

                                In ceea ce priveste centrarea - eu am facut cum am scris mai sus ... iar in partea de sus am ceva de genul 1 cm de spatiu in plus fata de partea de jos - raportat difuzor <-> fata de usa. Prin urmare daca voi vreti neaparat sa folositi grilele de la boxele nou achizitionate va vor trebui neaparat inele la unghi, inele care vor trebui sa fie destul de groase.
                                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google