Spune Ce Ai Patit Funny Si Noi Te Premiem Cu O Sapca !

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Spune Ce Ai Patit Funny Si Noi Te Premiem Cu O Sapca !

    Ai observat lucruri ciudate la ceilalti soferi, ceva cu ce ne poti distra ... Descrie-ne ce ti s-a parut a fi cea mai NEanormala situatie pe care ai intalnit-o saptamana asta ca sofer si poti castiga o sapca inscriptionata cu xenongt si loganclub.

    Intamplarea , trebuie sa fie cat mai haioasa si fara fabulatii sau povesti !

    Castiga automat cei ce scriu amanuntit intamplarea .

    Pana pe 1 mai , cate o sapca pe saptamana !

    Succes-uri !

    Discutiile AICI

    Sponsor principal : www.xenongt.ro in parteneriat cu : www.loganclub.ro
    Last edited by skandal; 28 February 2011, 21:29.

  • #2
    buna seara!

    ASA NU


    In aceasta seara ma intorceam de la Valenii de Munte , noapte , ceatza , ningea si pe cer se vedea luna , cand mergeam eu asa linistit si ascultam Motzard in duel cu Gutza vad pe partea dreapta ceva maro blanos cu ochii verzi de te topeai in ei de ce plangea . Cand ma uit mai bine un urs , ce credeti voi? Plangea ca nu putea trece strada , pentru ca eu tin in masina o galeata cu vopsea alba am trasat repede o zebra si am luat ursul si l-am trecut repede pe partea cealalta . Si am incalecat pe o sa si am spus povestea mea!
    Last edited by skandal; 28 February 2011, 21:41.
    sigpic

    Comment


    • #3
      Ieri in fata la Moldova Mall Iasi,are loc un accident.Doua masini luxoase se lovesc frontal.Lumea se aduna,usor,usor si incep sa povesteasca exact ce vazuse fiecare..Intre timp,din cele doua masini cobor doua blonde,care incep sa se contrazica cine e vinovata.Vazand ca nu ajung la nici un acord,se lasa pagubase,se pupa dulce si se urca fiecare in masina ei plecand mai departe
      andrEyCST--- ---andrEyCST

      Comment


      • #4
        luni, 28 februarie, tocmai ce parcasem masina in fata blocului, si mai mesteream ceva in portbagajul masinii...atmosfera linistita, un sofer ce conducea un ford >2000(nu retin modelul ca sa miscat prea repede) sa gandit sa sparga linistea cartierului ) cu un zgomot de tractor nesimtit.toate bune si frumoase, se mai intampla sa vezi o masina veche in trafic care sa faca un zgomot asurzitor. intre timp, vecina mea de etaj(buuuna vecinica ) venea de la gunoi si se pregatea sa treaca strada, cand se opreste pentru a ii lasa loc soferului sa treaca, la care el(probabil cu sotie si copii acasa) din reflex cel mai probabil, o claxoneaza pentru ai atrage atentia.nu dureaza mult, si la cativa metri,toata instalatia de dedesubt pentru evacuarea gazelor sa imprastiat in spatele "tractorului".el opreste suparat, trage vreo 2-3 dumnezei, deschide portbagajul si isi aduna ramasitele ) tranteste usa...emotionat omoara si motorul si isi continua drumul.
        dupa toate astea, vecinica mea nu sa putut opri din ras cateva minute si eu deasemeni
        ) si acum cand imi aduc aminte de talentul cu care conducea si cat de tare s-a putut face de rusine...imi vine sa rad )
        Last edited by gl_ama; 1 March 2011, 20:42.

        Comment


        • #5
          Eram acum cativa ani pe afara cu un tovaras...si in fata blocului la mine parcheaza un tatae' cu o Dacie 1310. Se da frumos jos din ea si incearca sa inchida usa...si tot incearca...si tot o tranteste (si-a luat avant 3m si a trantit-o ) si dupa ce o tranteste de vreo 4-5 ori de scoala si mortii din morti o apropie frumos,baga mana pe clanta (stiti cum e la alea vechi), ridica de usa in sus, se da in spate sa isi ia avant si fuge cu ea spre masina....dupa o mega-bubuitura, usa se inchide ))). Eram pe jos de ras )
          Y!M: alexut.style

          Comment


          • #6
            1- Zilele astea steptam in masina ca sotia si fetita sa vina de la cineva. Ma uit in retrovizor,le vad iesind din bloc, fata vine, deschide portiera si se urca pe bancheta din spate. Stam cateva secunde si sotia nu mai apare! O aud pe asta mica: "Mama, aia e alta masina!" Ma uit in retrovizor: nevasta mea tragea de zor de portiera masinii parcate in spatele meu si se mira de ce nu se deschide usa! Bine ca n-avea ala alarma!
            2- Cel mai simpatic lucru l-am vazut la un cunoscut care poarta ochelari: cand schimba directia de mers, lasa geamul jos si scotea capul pe geam sa se uite! Cica nu vedea bine prin parbriz!
            Last edited by Gusi; 1 March 2011, 20:54.
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

            Comment


            • #7
              Zilele trecute ma intorceam de la un centru comercial, iar un "vitezoman" voia el neaparat sa ma depaseasca. Il vad venind din partea spate-dreapta, il las in pace. Stiam ca trebuie sa virez imediat la dreapta, cum de altfel si el voia sa vireze. In fata noastra o duduie cu un passat (model 2006 cred), vireaza si ea dreapta. "Vitezomanul" nu a mai avut timp sa franeze, passat-ul a virat dreapta nelasandu-i spatiu acestuia, care nici timp sa franeze nu a mai avut. In concluzie, s-a urcat pe bordura cu rotile din dreapta, dar a intrat putin si in acel passat. Culmea ironiei e ca acea doamna nu si-a dat seama ca a fost izbita, am trecut pe langa el...se uita insistent la mine ca doar pe mine voia el sa ma "faca", asa ca l-am aplaudat ironic....iar duduia si-a continuat drumul linistita. Am ajuns in dreptul ei, am dat geamul jos, am incercat sa-i zic ca cineva tocmai s-a izbit in ea....dar ea continua sa nu auda, nici izbiturile, nici ceea ce-i ziceam eu... Asa ca mai bine am lasat-o in lumea ei.

              Comment


              • #8
                Totul sa intamplat cu vreo 2 zile inaite de pasti un verisor de al meu venea spre casa pe la ora 23, totul liber soseaua libera dai pedala avea cam 100-110 km/h si cand dintro data o bufnitura puternica a luat un iepure in fata care sa oprit fix in radiatorul masinii (are logan cu bara tip mcv ).Radiatorul sa spart si la chemat pe taicamiu ca sa il tracteze spre casa.
                Faza mai comica e ca de pasti iam dat mesaj ceva de genu :
                Iepurasul mustacios intra prin bara voios,
                Sparge si radiatorul de nu mai porneste motoru.

                Comment


                • #9
                  Acum 1 an de zile intr-o dupamiaza ma uitam pe geamul de la bucatarie iar pe strada din spatele blocului vine un tip dintr-un bloc vecin si parcheaza langa bordura (un logan albastru).........continui sa ma mai uit pe geam circa 10 minute si observ cum de sus zboara o sticla de ceva(ulterior am descoperit ca era de Stalinskaya ) direct in luneta omului;sticla ramane intacta , iar luneta se face zdrente(omul nu avea nici alarma).Zic sa fac o fapta buna si sa fac intr-un fel sa dau de omu respectiv(staim ca sta intr-una din scarile blocului meu).Intreb pe la toti vecini , daca stiu a cui este masina cu nr respectiv(If xx NIS), ma duc la administratorul blocului(nu stie nici el)ma duc in fiecare scara si iau cate un apartament pe palier la intrebat(tot nimic) , si pana la urma am renuntat(dupa aproximativ 1ora jumate de cautare).Intr-un final individu afla de la nu stiu ce vecini.....despre cele intamplate si ia masuri.

                  Acum partea oarecum funny.Peste 2 luni de la incident niste binevoitori imi sparg masina,si imi fura cam tot ce gasesc prin ea.Ma duc la politie sa fac reclamatie,mi se iau amprente si la un moment dat intra un individ cu aceeasi problema.In timp ce scriam eu reclamatia respectiva un alt agent il intreaba pe individ pe ce strada s-a produs evenimentu?Raspunsu pe strada Aleea C...
                  La care politistu zice "inseamna ca a fost raid pe strada aia ca si dansului(eu) i s-a spart masina pe aceeasi strada tot azi-noapte.Indraznesc sa il intreb ce masina are si imi spune ca are un logan albastru cu nr de inmatriculare If xx NIS.Cand am auzit urmatoarea fraza a fost "te rog frumos sa-mi spui si mie unde locuiesti pt ca nici nu ai habar cat te-am cautat in seara aceea cand ti-au spart aia luneta"
                  La care raspunsul lui este "daca ai stii cat te-am cautat si eu a 2-a zi pe tine sa iti multumesc pt ca intr-un fel m-ai ajuta"
                  Last edited by Carmelo; 1 March 2011, 21:58.
                  Fara Semnatura.

                  Comment


                  • #10
                    saptamana trecuta am ras de nu am mai putut la o intamplare funny!
                    trebuia sa imi vina cumnatul din Canada iar parintii trebuiau sa il ia cu masina dintr-un orasel pana unde ajungea cu autocarul de la Otopeni! desi vorbisem cu el pe tot parcursul calatoriei lui, la un moment dat el zice ca ii va suna pe parinti la telefonul fix atunci cand se apropie de locul de unde trebuia luat! ptr ca ningea foarte tare parintii s-au decis sa plece un pic mai devreme sa il ia, ptr a avea destul timp la dispozitei! partea foarte funny este ca, asa cum le-a zis cumnatul, EI AU LUAT TELEFONUL FIX CU EI sa poata fi contactati!!!
                    mentionez ca au telefon fix din ala fara fir si au crezut ca ar merge...
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

                    Comment


                    • #11
                      eram in parcare si dau sa plec cand la vreo 3 masini mai incolo apare o gagica cu un Smart,frumoasa masinuta,cu jante,etc,si apare tipa,opreste si incearca sa bage in marsalier sa parcheze lateral cu spatele,dar problema e ca nu nimerea marsalierul si caraia cutia de numa numa,se adunase si ceva lume.Dupa aproximativ 3-4 minute de incercari s-a enervat tipa,a mai dat o tura si a venit si a parcat direct cu fata.Nu stiu cum o fi reusit sa plece.

                      sigpic

                      Comment


                      • #12
                        Intamplare funny dar si aiurea: In micutul nostru si frumos orasel candva conduceam un Oltcit,buna masinuta..Mergand pe langa piata municipala cu vreo 40km/h trag putin de volan incercand sa evit o groapa din asfalt..rau am facut..am ramas cu volanul in mana.Au mama ce sa fac?!!!!!! bine ca directia ramasese dreapta..am pus incet piciorul pe frana si s a oprit la cativa centimetri de alta masina.Cauta printre piesele din masina gaseste o bucsa,monteaza volanul si la drum!hehe...masina de curse nu?
                        CARPE DIEM!

                        Comment


                        • #13
                          O faza tare intamplata unei colege de la facultate:
                          3 fete sa iasa la plimbare cu o nova.Soferita avea carnetul de aproximativ o luna.Cum ziua este aglomerat au iesit seara, tarziu cand era pustiu. Au fost la McDonald's sa ia de mancare. Au luat ele ce au luat si hai sa se duca undeva sa manace:au parcat intr-o parcare chiar langa un lac, cu botul spre lac.Au inceput sa manance, muzica la maxim...distractie pe ele pana cand au vazut ca masina o ia la vale spre lac...vazand ca masina se misca spre lac cu o viteza incredibila...aproximativ egala cu cea a melcului...foarte speriate au sarit din masina si au inceput sa traga de ea sa o opreasca...au avut noroc ca masina s-a oprit intr-o bordura la distanta mica de lac. Soferita abia dupa ore bune de tremurat si-a amintit ca cei de la dacia au fost destul de isteti sa doteze dacia nova cu frana de mana sau de picior. mi se pare tare intamplarea.culmea...niciun nu era blonda

                          Comment


                          • #14
                            de 1 aprilie anul trecut hai sa fac si eu farse la loganisti . Imi concep un plan si hai sa sun .
                            Ma dau drept reprezentat al firmei Electro Star Service , numindu-ma Grigore Stefan facand un chestionar despre durata de viata a frigiderelor . Sun un loganist de-al nostru ma prezint ma dau putin in vorba in legatura cu frigiderul lui , la un moment dat il intreb : Domnule frigiderul va merge ? el : Da cum sa nu , merge extraordinar de bine , eu : Pai dom'le fugiti dracului mai repede dupa el sa nu ajunga prea departe .

                            Cel in caz este userul mcm022006 , dovada http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=938

                            Comment


                            • #15
                              pai....eu am 2 povesti de spus....
                              prima:Aveam o dacie din 2000 care nu era a noastra era a unui prieten de familie...ne-o daduse pentru cateva zile pentru ca era masina noastra in service...intr-o zi vine tata de la munca si imi zice:ia si tu cheile si du-te si scoate vezi ca in masina e gunoiul am uitat sa-l duc si du-te tu cu el...zis si facut...ma duc frumos la masina,ma chinui 5 minute sa deschid masina,cand intr-un final cand am deschis masina...ce sa vad doua canistre de motorina...si tata pe geam:baaaaa aia e masina lu Eugen(vecinu de la 2)...ma uit si eu stanga-dreapta sa vad daca m-a vazut cineva...ma fac mic...si intru in casa)

                              Si a2-a intamplare incepe asa:Tatal(adrian) unui prieten de-al meu lucreaza la un hotel...are masina de la munca o dacie papuc,masina pe care obisnuieste sa o parcheze in fata hotelului pe o bordura...Intr-o zi 2 comunitari il vad ca sta langa masina si se duc la el
                              Comunitarii:buna ziua!suntem de la bla bla bla...va rugam frumos sa luati masina de acolo
                              Adrian:pai nu e a mea....si in timp ce a zis asta se duce in spatele masinii si le spune comunitarilor:hai ma...veniti sa ma ajutati sa o mutam daca va deranjeaza asa tare ca sta pe bordura....
                              Comunitarii pleaca fara sa faca nimic...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google