Ai observat lucruri ciudate la ceilalti soferi, ceva cu ce ne poti distra ... Descrie-ne ce ti s-a parut a fi cea mai NEanormala situatie pe care ai intalnit-o saptamana asta ca sofer si poti castiga o sapca inscriptionata cu xenongt si loganclub.
Intamplarea , trebuie sa fie cat mai haioasa si fara fabulatii sau povesti !
Castiga automat cei ce scriu amanuntit intamplarea .
Pana pe 1 mai , cate o sapca pe saptamana !
Succes-uri !
Discutiile AICI
Sponsor principal : www.xenongt.ro in parteneriat cu : www.loganclub.ro
Intamplarea , trebuie sa fie cat mai haioasa si fara fabulatii sau povesti !
Castiga automat cei ce scriu amanuntit intamplarea .
Pana pe 1 mai , cate o sapca pe saptamana !
Succes-uri !
Discutiile AICI
Sponsor principal : www.xenongt.ro in parteneriat cu : www.loganclub.ro

, pentru ca eu tin in masina o galeata cu vopsea alba am trasat repede o zebra si am luat ursul si l-am trecut repede pe partea cealalta . Si am incalecat pe o sa si am spus povestea mea!
) venea de la gunoi si se pregatea sa treaca strada, cand se opreste pentru a ii lasa loc soferului sa treaca, la care el(probabil cu sotie si copii acasa) din reflex cel mai probabil, o claxoneaza pentru ai atrage atentia.nu dureaza mult, si la cativa metri,toata instalatia de dedesubt pentru evacuarea gazelor sa imprastiat in spatele "tractorului".el opreste suparat, trage vreo 2-3 dumnezei, deschide portbagajul si isi aduna ramasitele
) si acum cand imi aduc aminte de talentul cu care conducea si cat de tare s-a putut face de rusine...imi vine sa rad 
) si dupa ce o tranteste de vreo 4-5 ori de scoala si mortii din morti o apropie frumos,baga mana pe clanta (stiti cum e la alea vechi), ridica de usa in sus, se da in spate sa isi ia avant si fuge cu ea spre masina....dupa o mega-bubuitura, usa se inchide 

Comment