Spune Ce Ai Patit Funny Si Noi Te Premiem Cu O Sapca !

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Cea mai tare a fost a lui Bluestar, prima parte cica baaaah nu e aia masina

    revenind la subiect, am si eu o mica povestioara .. De paste, acu 2 ani, am baut cateva beri si merg 2 tovarasi acasa la unul dintre ei...si cum "gazda" era ceva mai bine baut fata de noi, hai sa luam la o tura masina ( dacie papuc ) . ( mentionez ca n-avea frana de mana si nici frana de picior, decat dupa 3-4 pedale ) ) . mergem usor , bineinteles ca nu stia cum se aprinde faza scurta (era noapte si n-avea permis) mergem vreo 500 metri , si pe un drum cu pietris, vrea sa traga frana de mana...si cum nu avea frana de mana era sa ajunga intr-un gard ) ... dupa cateva injuraturi din partea mea, ne intoarcem..merge ce merge, ajunge la intersectie, unde avea un cedeaza, a trecut racheta ( bine ca n-a trecut nicio masina ) si cand ajunge in dreptul portii vrea iar sa traga frana de mana si bineinteles ca nu tine, face 2 slalomuri pe sosea , si cu vreo 30-40 km/h ajunge in dreptul portii, si vrea sa puna frana ( de picior ) , si cum pedala de frana era mai joasa ca acceleratia, a accelerat ( in cap ) si a dat poarta si gardul dimprejur jos si eu am dat cu capul de plafon (culmea, masina n-avea nimic, doar cateva zgarieturi). dupa vreo 5 minute de pus totul in ordine , am plecat, si ghiciti ce am vazut ...2 masini de politie si una de jandarmi se indrapteau spre casa respectivului :| ))))))))
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

    Comment


    • #17
      Am trăit şi eu o fază comică... defapt e cam sadică, s-au rănit câteva persoane, inclusiv loganu meu.
      Veneam de la munte pe DN1 ... era vreo 4 jumate dimineaţa... eram în maşină cu 1 prieten şi consoartele noastre, care dormeau de mult una peste alta pe banghetă )... eu muream de somn, mi se închideau ochi ... mergeam 5 secunde cu ochi închişi şi 1 secundă cu ei deschişi ... liber , eu ce zic ? .. hai să-i dau talpă să nu mă ia somnu'... Şi la un momentat având vrei 160 ... văd semnu' de la sensu giratoriu .... şi mă gândeam : '' mă, ce dracu însemna semnu' ăsta? că am uitat '' ... ei şi urmarea a fost că mi-a părut rău de maşină că niciodată nu am pus aşa frână ... mă mir cum de nu am rupt pedala )... (Dumnezeu a fost cu mine) ... şi tovarăşu meu s-a lovit puţin la cap şi mi-a rupt parasolaru din dreapta .... şi fetele ... evident au ajuns în faţă ) ... una din ele din cauza poziţiei a acuzat dureri de spate... vreo 2 săptămâni )


      Şi o altă fază... mai veche, de astă vară... Eram cu un tovarăş într-un bmw 525 rechin ... îi testam frânele ... şi am pus o frână târşâită(că nu avea abs) ... de la 160 km la 0 ... dupaia ... la 40 la oră ... parcă aveam roţile pătrate )

      Comment


      • #18
        super faza: 5 prieteni zapaciti adunati in vacanta de vara la bunici(si eu printre ei).Unul din noi avea un batrana Dacia,iar tatal sau il roaga sa mearga sa caute potcovarul.Trece pe la fiecare si ne ia de acasa sa mergem sa cautam pe nenea potcovarul.Dar in loc de asta,mergeam pe drumul spre o alta comuna un drum numa din pietris.Si incepe omul sa se joace cu volanul,stanga-dreapta stanga-dreapta la un moment dat pierde controlul masini si ajungem in fata unei mari gramezi de balegar,plonjam peste ea direct in gradina unor oameni ce avea vinete plantate.Sare portbajul de sus,iar cel de langa mine intreaba: Ce a sarit frate parbrizu?Nimeni nu a fost ranit,doar aripa stanga indoita am tras putin cu totii de ea...si a revenit...!
        CARPE DIEM!

        Comment


        • #19
          Rulam pe dj slanic-ploiesti si-ntrun sat majoritar de ,,negri". Dupa o curba stransa in dreptul unui bar,un ,,negrisor june "[FARA PERMIS]calare pe un ATV [fara numere],statea pe banda mea de mers,venit fiind din contrasens si oblic asezat pe drum sa trec de el nu pot nicicum.....Eu ma opresc franand voiniceste ,el nici macar nu-mi multumeste.....ci ma sfideaza-n continuare vorbind de zor mai fratioare ,cu cei din usa barului ,ca de.... era in satul lui.....Masini din contrasens veneau si eu stateam si nu credeam ca poate fi adevarat ,ca mie mi sa intamplat ....sa rog o ,,cioara" sa ma lase sa trec de el s-ajung acasa. Intr-un final i-arat obrazul,iar el mi-arata semnul ....stiti voi....si nu se da sa trec si eu...sfidandu-ma si apoi injura ,si multe iau iesit din gura....Am vrut sa plec n-aveam cum trece....si-atunci prinsei cu sange rece,o bata de sub scaunel , ma dau eu jos si sar spre el... Surpriza mare !!! si el sare! din lada ce-o avea-n dotare scoate o...........RANGA fratioare.....era tarziu pentru-npacare..[Mi-am zis:se lasa cu varsare....sau cu-nchisoare....]ne repezim unul spre altul si ne oprim! Sa ne plesnim? Astept sa faca o miscare ,ca ranga-i grea nevoie mare....gandesc: primul eu sa nu dau ,pentru atuul sa mi-l iau ,si de rateaza ,,negrul" lovitura,ii dau cu bata de-i sparg gura.....si -am asteptat,ne-am injurat,si m-a batut la-njuraturi ,promisiuni ,blestematuri,si cei din jur tot asteptau sa sara sange .In zadar! cand a vazut ca nu ma las intimidat,ducandu-ma spre el neinfricat,nervos ,agil si incordat,cu ton in voce si bazat,A INCETAT! si s-a muiat. Initial fiind bazat ca,, ciori" din usa barului vor venii-n ajutorul lui.........S-a inselat ,s-antors ,si-a injurat confratii lasi ca l-au lasat la greu si si-a bagat......in neamul lor de ,,ciori" de parca n-ar fi fost de-al lor..............morala: suntem prea lasi,ne lasam uneori calcati pe cap prea usor de coloratii care ne induc prea usor o stare de ,,frica " inexplicabila si de fapt iluzorie.........traim intr-o tara in care dreptatea nu exista ,iar cand ni se face o nedreptate,nimeni nu te sprijina,dupa regula,,bine ca n-am fost eu" sau,,bine ca nu mi s-a intamplat mie......."/ps. nu sunt rasist si cunosc persoane din ,,etnie" care sunt demne de respect[mai demne decat multi dintre noi] sunt exemple de corectitudine,respect,si omenie demne de urmat.bafta tuturor si drumuri fara incidente....

          Comment


          • #20
            Intamplarea mea nefericita,posibil haioasa,ca tot mi-am adus aminte de ea.
            Saptamana trecuta,am fost pana la tara impreuna cu parintii mei.Bunica,ca toate bunicile,pune de-ale gurii pt noi,orasenii.Imi pune niste oua in mana intr-o punga de hartie,sa le bag in masina.Eu ca tot omu,le pun in portbagaj,ma vede mama,ca de ce le pun acolo ca or sa se sparga.Le ia si le pune 'in spatele tetierelor' deasupra banchetei din spate.
            Buuun,plecam la drum,toate bune si frumoase.Ajung in Brasov.
            La sensul giratoriu de la gara,toate benzile ocupate,eu fiind pe a 3 a la iesirea din sens.Toti trei soferi aveam ceva viteza,cand,un pieton se hotareste sa traverseze pe trecerea de pietoni,situata exact dupa sensul giratoriu.
            Primul sofer pune frana,al doilea mai tarziu pune si el,si eu..al 3 lea sofer..si mai tarziu..pun si eu frana,mai sanatoasa.In momentul ala,tzushti..toate ouale au zburat din spatele tetierelor pe langa capul mamei mele.
            Macel ce a iesit in spate...nu imi venea sa cred,oua sparte pe scaune,pe mocheta,unu a aterizat fix in locul unde se afla butoanele pt geamurile spate,ma mir ca nu am avut ou si in buzunarul de la haina,ca centura mea era si ea murdara.
            Ce m-a disperat cel mai mult,e ca,eu ma gandeam cum o sa scot petele de pe mocheta si ce o sa se intample cu butoanele alea(care nu stiu daca sunt ele de vina,ca acum geamurile spate nu mi se mai deschid,desi am curatat butoanele in casa si le-am lasat sa se scurga galbenusul din ele) si mama radea cu lacrimi.
            Ce sa spun,vreo 4-5 oua au supravietuit,dar restul,material biodegradabil pt parcarea de la Carrefour.
            Aceasta este patania mea pe saptamana trecuta.Poate funny,poate nu,ramane la alegerea voastra.
            Last edited by Punk; 10 March 2011, 00:04.
            Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
            My ride

            Comment


            • #21
              Buna seara! De saptamana care vine incepem sa premiem!!!! Maine o sa punem pe site poza cu premiul!!!
              sigpic

              Comment


              • #22
                asteptam poza cu premiul si lista castigatorilor de pana acum

                Comment


                • #23
                  poze cu premiile in aceasta perioada!

                  Am promis! Am executat! Acum aveti si pozele premiilor!!!
                  Attached Files
                  sigpic

                  Comment


                  • #24
                    ohooo...asa da premii...sunt si xenoanele ca si premii cassilo?scuze de dublu post...este vorba numai de sapca din cate vad;)
                    Last edited by dany_uhp; 16 March 2011, 18:55.
                    CARPE DIEM!

                    Comment


                    • #25
                      numai sepci avem premii , xenonul a fost in fostul concurs cel cu love , persoana ce a castigat deja foloseste kitu-ul!
                      sigpic

                      Comment


                      • #26
                        merg cu socru-meu intr-o zi sa schimb uleiul la masina lui(fiat albea,2007)ca dupa aceea sa mergem sa facem ITP-ul.Ne-am dus la service unde am patit-o cu filtrul de ulei caci am schimbat vrteo 5 ca nu gaseau aia filtru bun,apoi pe drum spre ITP a inceput sa se auda un huruit si cand ajungem in fata usii sa intram pac se rupe toba.Am mers am schimbat toba,venim la ITP,cand sa termine baietii control de la RAR si ne respinge pe motiv ca trebuie schimbate bucsile de la bratele fata.Asta era vinerea.Luni mergem iarasi la service,schimbam bucsile,intram la ITP,o scutura baietii pe toate partile,nu-i mai gasesc nimic si cand sa puna stampila apare pe ecran"masina blocata",adica RAR-ul de la Bucuresti blocase masina si trebuie sa stai pana vine un reprezentant RAR.Dupa aproximativ o ora apare si reprezentantul care baga iarasi masina pe stand si o scutura,dar de data asta am primit revizia.
                        Culmea era daca se mai intamplau toate astea si intr-o zi de 13.

                        sigpic

                        Comment


                        • #27
                          cred si eu ca foloseste kit-ul arata bine sepcile
                          nu mai ramane de postat decat lista cu castigatorii 10x

                          Comment


                          • #28
                            premiul o sa fie in fiecare saptamana!
                            sigpic

                            Comment


                            • #29
                              Prin 2006 aveam masina de cate luni , merg la mare trec de bucuresti si intru pe autostrada soarelui si blana 180-190 flashuri la cei din fata , un mic Schumaher iar dupa vreu jumatate de ora se aprinde becul de combustibil - soc , am lasat-o incet la 70 pus pe consum instant sa vad cat consuma. Nu am gasit toata autostrada peco, mergand incet am reusit sa ies de pe autostrada si in primul peco obosit am alimentat .
                              sigpic #

                              Comment


                              • #30
                                si pentru saptamanile trecute? nu se pune?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google