SsSandelu'

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SsSandelu'

    Salutare tuturor! Bine v-am gasit! Desi sunt posesor de sandel din 21.12.2013, abia azi l-am pozat si ii incep jurnalul de bord. A fost fabricat in 2012, iar in 2013 a intrat pe teritoriul Romaniei. Motorizarea este 1.2 cu gpl de fabrica. Ca dotari pot enumera: abs, 4 airbaguri, geamuri fata si oglinzi electrice. Ca imbunatatiri a primit deocamdata diuze perdea, stergatoare noi de 57,5cm fiecare de la bosch, priza tripla cu usb, presuri de cauciuc, huse pe scaunele din fata si cd player pioneer 1500ub cu stick si l-am legat la satelitul de comenzi prin intermediul unei interfete de la Fratello. Am cumparat-o cu 2 randuri de roti. In viitorul apropiat am de gand sa-i aduc multe imbunatatiri ieftine si bune. Ca imbunatatiri doresc: antifonare, obturatoare, chedere duster, folii geamuri si faruri, difuzoare, subwoofer sub scaun, rezerva mica, termometru si voltmetru digitale, senzori parcare, xenoane cu lupa,cutie portbagaj,carlig,butoane logan 2, faruri negre, paravanturi, bujii ngk pt gpl, leduri peste tot, adica in toate lampile, in portbagaj si sub scuane, o antena 2 in 1 pt cb si fm, sa-i incorporez statia cb in bord, dar.... incetul cu incetul sper sa le primeasca pe toate. Dupa achizitie s-a cam subtiat bugetul si fiind plecat din tara mi-e mai greu sa procur piesele.Inafara de micile imbunatatiri, a primit ulei castrol 5w40, filtre aer si ulei mann si i-am intarit firele la intrare in sonda lambda deoarece 2 din cele 4 s-au sectionat. Accept sfaturile voastre.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 4 February 2014, 18:37.

  • #2
    Daca voi gasii la preturi rezonabile, sper sa-i pun si alarma cu pornire din telecomanda si praguri.

    Comment


    • #3
      E bine pana acum si ce ai de gand sa faci si bafta, sa-l stapanesti sanatos, dar ar mai merge foarte bine si schimbarea luminilor in bord , un albastru cu zone de turatie rosii si ace rosii mai ales ca ai deja ecranul pe negativ..cred ca ar da foarte bine la interiorul pe care-l ai apoi folii pe geamuri si dupa mai lucrezi si la restu. Despre alarma cu pornire din telecomanda .. nu stiu ce sa zic, eu am alarma cu pornire din telecomanda dar nu am mai montat si acea functie.. nu o vad foarte utila trebuie sa lasi masina tot timpul pe liber ... mai bine nu eu am fost tentat intr`un timp sa montez o nuca la schimbatorul de zviteze cu buton de pornire a motorului, chestia asta parea interesanta doar ca trebuia sa ai cheia in contant si contactul pus ca sa functioneze si am cam renuntat si la ideea asta plus ca aera aproape 200 de lei si multa munca :-?? si am preferat o nuca de schimbator frumoasa si simpla La alarma sa ai un pger frumos cu ecran de preferat si sa functioneze bine si e suficienta parerea mea Tot alarma a avut un modul care a activat inchderea usilor la prima apasare a franei dupa pornirea motorului si asta e ok .. chiar daca nu e la un anume plag de viteza.
      Last edited by Toorop; 29 January 2014, 03:25.

      Comment


      • #4
        Sa te bucuri de el multi km de acum inainte. As include in lista de imbunatatiri o cotiera iar la exterior te poti inspira de la varianta stepway.
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Am uitat sa scriu de cotiera , nuca volan si toate ledurile rosii. Eu mereu o las la liber. Am vazut alarma cu pornire din telecomanda cu telecomanda briceag in care se pune cipul din cheia originala si se muta lama de la cheie. Mi-ar placea sa gasesc iarna masina calda si vara rece cand ajung la ea. De la stepway as vrea doar pragurile. Sa le gasesc la un pret bun doar. Pe manerul de la schimbator as vrea buton pt claxon, blitzuri si semnalizare. un fel de joystick. Folii am sa pun cand ma intorc in tara. pana sunt plecat voi pune ce gasesc pe net. urmatoarele vor fii : voltmetru, termometru, leduri rosii bord, ceasuri si sub scaune si poate farurile. Intai incep cu chestiile ieftine.

          Azi a primit si un set de lanturi antiderapante, de care sper sa nu fie nevoie. Sunt in cautare di filtre gpl, filtru polen si bujii pt gpl.
          Last edited by L3on_rgby; 29 January 2014, 04:12. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • #6
            Daca ai nevoie am un far dreapta origine perfecta stare

            Comment


            • #7
              Ai planuri mari cu ea Spor la treaba.
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

              Comment


              • #8
                Salut. S-o stapnesti sanatos.
                Daca ai jante de tabla pe iarna, pune-i capace originale iar cand trece iarna fa-i o conservare suplimentara cu ceara in reprezentanta. Pana atunci spal-o des sa dai jos saramura coroziva de pe sosele. Aparatorile de noroi de asemenea ajuta impotriva "sablarii" pragurilor cu mizeria de peste tot.
                Nu avea din fabrica radio - cd player cu usb si conectare bluetooth?

                Apropo-cat te-a cosat masina?
                Last edited by balooo; 29 January 2014, 13:50.
                sigpic

                Comment


                • #9
                  Cu capacele astea am luat-o. Am sa le schimb. Circul cu ea in italia acum si pe aici nu prea dau astia cu sare. Am sa-i caut si aparatori cand vin in tara. Cred ca avea cd player, insa am luat-o fara. Langa oglinda are incorporat in plafon un microfon sau difuzor. Il voi scoate sa pun buzerul de la senzorii de parcarw acolo. Am luat player fara bluetooth deoarece era mai ieftin si oricum nu folosesc bluetoothul masinii.

                  Mi-a iesit in vreo 6000 masina. Am dat laguna ce o aveam, evaluata in 4000 si 2000 diferenta. Am mai adaugat 200 pt rotile de vara si 100 pt ca s-a stricat laguna inainte sa ajung la skimb.

                  Stie cineva cum pot scapa de bipuitul ala stresant de la semnalizare? Nu vreau pareri de genul "lasa-l asa".
                  Originally posted by aurelian68 View Post
                  Daca ai nevoie am un far dreapta origine perfecta stare
                  Mersi. Is bune farurile, da vreau sa le fac negre si sa bag lupe in ele.
                  Last edited by 77sky; 4 February 2014, 18:36. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • #10
                    Salutare,

                    Felicitari, masina arata foarte frumos. Eu am un sandero din 2011, o editie limitata orange, vroiam sa te intreb legat de cd mp3 player.....banuiesc k dupa ce ai schimbat playerul original nu mai folosesti comenzile de la volan...sau da? daca da ce ai facut si mai ales cum/unde?

                    Sunt tentat sa schimb playerul dar nu stiu daca exista interfata sau posibilitate de a folosi in continuare si comenzile de sub volan.

                    Cu stima,
                    Alex

                    Comment


                    • #11
                      cauta la fiecare producator in catalog si ai sa gasesti interfata pentru Renault. Alpine are, Sony are, JVC are, Kenwood are....

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by AlexDorin View Post
                        Salutare,

                        Felicitari, masina arata foarte frumos. Eu am un sandero din 2011, o editie limitata orange, vroiam sa te intreb legat de cd mp3 player.....banuiesc k dupa ce ai schimbat playerul original nu mai folosesti comenzile de la volan...sau da? daca da ce ai facut si mai ales cum/unde?

                        Sunt tentat sa schimb playerul dar nu stiu daca exista interfata sau posibilitate de a folosi in continuare si comenzile de sub volan.

                        Cu stima,
                        Alex
                        . Eu am luat adaptor de 'la domnul Fratello de aici de pe forum. L-am intrebat daca playerul ce'l-am gasit eu in magazin se functioneaza cu interfata facuta de dansul si mi-a zis. Am pus un pioneer 1500ub. Am dat 370 lei parca pe el. Nu retin sigur. Si 120 pe interfata.

                        Comment


                        • #13
                          O poza de azi....
                          Attached Files
                          Last edited by 77sky; 4 February 2014, 18:35.

                          Comment


                          • #14
                            multumesc frumos de raspuns!

                            Comment


                            • #15
                              Stie cineva cum se reduce la tacere bipuitul semnalizarilor?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google